Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaplı Belediye İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, 38.nci yaşına sürpriz bir doğum günü kutlaması ile girdi. İtfaiye Müdürün kapısında önünde toplanan itfaiye personel ekipleri, doğum günü pastası hazırlayarak gece yarısı sürprizi yaptı.

        Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın'ın makam odasının önünde toplanan itfaiye çavuşları ve itfaiyecilerin de iştirak ekipler hazırladıkları pasta ile sürpriz hazırladılar. Pasta ve odun kesme motoruyla içeriye giren ekip, hazırlıktan habersiz olan İtfaiye Müdürünün odasına girdiler. Sinan Taşkın ekiplerin hazırladığı doğum günü pastası ile odun kesme motoruyla karşılaştı. Kendisi için hazırlanan pastayı odun kesme motoruyla kesen Taşkı, ilginç bir hatıra olacağını ifade ederek ekiplerin gösterdiği duyarlılığa teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler