Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından Çelik Sektörü için Kümelenme Analizi çalışması başlatıldı.

        Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında yapıldı. Toplantıda Zonguldak, Karabük ve Bartın illerindeki demirçelik sektörüyle bağlantılı; haddehaneler, boru ve makine imalatçıları, kesmedilmeebatlama tesisleri, yedek parça üreticileri ve mühendislik firmaları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin bulunduğu geniş bir katılımcı kitlesi yer aldı.

        Toplantıda proje danışmanı Dr. Haktan Sevsay, katılımcılara sunum yaptı. İlerleyen dönemde çalışma kapsamında yapılacak saha ziyaretleri, çalıştay, farkındalık çalışmaları, teknik gezi, paydaş talep ve beklentilerinin alınması, örnek kümelerin incelenmesi gibi faaliyetlerle çelik kümelenmesi projesine yön verilmesi ve neticesinde Filyos Vadisi çatısı altında incelenerek tüm Batı Karadeniz’i kapsayan kümelenme yol haritasının ortaya koyulması hedefleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler