Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek’te düzenlenen programda çiftçiler organik tarım konusunda bilgilendirildiler.

        Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen programda Devrekli çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda Biomel Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşu Yetkilisi Biyolog ve Ziraat Mühendisi Meltem Acar tarafından çiftçilere; Organik tarıma başlamadan önce alınması gereken tedbirler, evde kendi kendinize elde edilebilecek organik tarım ilaç imalatı, böcek ve diğer zararlılarla mücadele yöntemleri, kaliteli organik tarım da elde edilmesi, meyve ve sebze de elde edilecek ürünlerde dikkat edilmesi gereken hususlar. Organik tarım yaparken mutlaka konunun uzmanları ile irtibat halinde olmaları ve organik arıcılıkla ilgili bilgiler verildi.

        Düzenlenen programda; Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı ve yönetim kurulu üyeleri, Devrek Tarım ve Orman İlçe Müdürü Rıfat Verim ile çok sayıda çiftçi hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler