Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde engelli sporcu Büşra Nur Çelik, Mersin'de yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olma başarısı göstererek en genç yelken sporcusu seçildi.

        Türkiye Bedensel Engeliler Federasyonu tarafından 814 Nisan tarihleri arasında Mersin'de Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası yapıldı. Ereğlili sporcu Büşra Nur Çelik, şampiyonada üçüncü olma başarısı göstererek, en genç yelken sporcusu seçildi. Şampiyonanın ardından Çelik, desteklerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Posbıyık ve Kaymakam Çorumluoğlu ziyaretlerinden dolayı engelli sporcu Büşra Nur Çelik'e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler