Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta “Aranan Şahısların Yakalanması” nedeniyle yapılan çalışmalarda Asayiş suçlarından 51 şahıs, Narkotik suçlarından 4 şahıs olmak üzere toplam 55 şahıs yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre Zonguldak il genelinde 1530 Haziran 2021 tarihleri arasında “Aranan Şahısların Yakalanması” çalışmalarında Asayiş suçlarından 51 şahıs, Narkotik suçlarından 4 şahıs olmak üzere toplam 55 şahıs yakalandı. Zonguldak İl Merkezi ile Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli ilçelerimizde yakalanan bu şahıslardan;

        05 yıl arası 21 şahıs, 510 yıl arası 3 şahıs 10 yıl üzeri 1 şahıs olmak üzere toplam 25şahıs tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.

        Bu şahıslardan 5 yıl üzeri hapis cezasıyla aranıp yakalanan şahıslardan E.K. Bilişim Sistemlerinin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Cumhurbaşkanına Hakaret ve Dolandırıcılık suçlarından 19 yıl, C.B., isimli şahıs Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma suçundan 6 yıl 15 gün, N.T., isimli şahıs Bilişim Sistemlerinin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan 5 yıl 10 ay, K.A., isimli şahıs TehditHakaret suçundan 5 yıl 1 ay hapis cezası alarak tutuklanandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler