Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent Ecevit Üniversitesi ile NETCAD Akademi Programı arasında bir yıl süre ile yürürlükte olacak olan iş birliği protokolü imzalandı.

        Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan ZBEÜNETCAD Akademi ile Coğrafi Bilgi Sistemleri, Uzaktan Algılama mühendislik, İmarKadastro, İnşaat, Planlama, Akıllı Şehircilik vb. sektörlerine yatkınlığı yüksek ve sektörü yakından tanıyan mezunlar yetiştirme, öğrencilere sektördeki çalışmaları özendirerek, sektörlerin nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve bu amaç doğrultusunda kaynak oluşturulması amaçlanıyor. Önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik eğitim programları düzenlenmesi ve ortak araştırma ve geliştirme yapılması da amaçlanan arasında yer alıyor.

        Bülent Ecevit Üniversitesinin ve NETCAD’in ortak karar verdiği konular için TÜBİTAK, TEYDEB, KAMAG, AB vb. proje girişimlerinde bulunarak proje süreçlerini birlikte yürütecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler