Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zonguldak'ta kaldırım çöktü: 2 kişi yaralandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zonguldak'ta kaldırımın çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Alpay Açıkgöz (19), altından menfez geçen kaldırımda yürürken meydana gelen göçükte çukura düştü. Açıkgöz'ü kurtarmak isteyen Bayram Usta (49) da menfeze düştü. Çukurdan çıkarılan iki yaralıdan durumu ağır olan Açıkgöz, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Olay dün akşam saatlerinde İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde meydana geldi. Evine doğru yürüyen Alpay Açıkgöz menfezin üstündeki kaldırımın çökmesi sonucu çukura düştü.

        Açıkgöz yaralanarak çukurda mahsur kaldı. Gencin sesini duyarak yardıma koşan Bayram Usta da çukura düşerek yaralandı. Olay yerinden geçen polis ekibinin durumu fark etmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        1 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

        Çukura düşen Açıkgöz ve Usta, polis ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. DHA'nın haberine göre; Açıkgöz ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bayram Usta ise ufak sıyrıklarla kurtuldu.

        İş yerinin önünde dururken gencin bir anda kaybolduğunu söyleyen Bayram Usta, "İmdat' diye bağırınca koştuk. Koşma esnasında bulunduğumuz yer de çöktü. Arkadaşı çıkarttık. Menfez gideri suyla birlikte çöküntü yapmış. Kurtarırken düştüm. Ben de yaralandım. Arkadaş ambulansla hastaneye gitti” dedi.

        *Haberin görselleri AA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ