KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Mehmet Erdoğan

Mehmet Erdoğan 1964 yılında Muğla-Ortaca ilçesinde doğdu.

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ortaca ilçesinde tamamladıktan sonra 1981 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı ve 1985 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği Kaymakamlık sınavını kazanarak 1986 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığında memuriyete başladı.

1987 yılında yabancı dil eğitimi ve İngiliz idari sistemini yerinde görmek için bir yıl İngiltere'de bulundu.

Mehmet Erdoğan daha sonra sırasıyla Amasya-Göynücek, Bitlis-Güroymak, Elazığ-Baskil Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra Artvin Vali Yardımcılığı ve Sarp sınır kapısı Mülki İdare Amirliği ve Kayseri-Pınarbaşı ve Ankara Kazan'da tekrar Kaymakamlık yaptı.2002 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak atandı.2009 yılında İzmir Vali Yardımcısı ve Adnan Menderes Hava Limanı Mülki İdare Amiri olarak atandı.

Mehmet Erdoğan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Vali Haberleri

  • Bayram 'krizi' yumuşattı

    Gündem, 29 Ekim 2013

    Bayram 'krizi' yumuşattı

    Dün tartıştılar, bugün barıştılar

  • Buz gibi havada böyle beklediler

    Gündem, 19 Ocak 2013

    Buz gibi havada böyle beklediler

    'Üşüyoruz ama mecburuz'

  • Ukrayna'dan şok görüntüler

    Dünya, 21 Şubat 2014

    Ukrayna'dan şok görüntüler

    Göstericilerin bir valiyi dövüp direğe kelepçeledikleri görüntüler paylaşıldı

    Muhtarın dil sürçmesi valiyi güldürdü

    Gündem, 09 Ocak 2020

    Muhtarın dil sürçmesi valiyi güldürdü

    Erzurum'un İspir ilçesindeki toplantıda söz alan muhtarın, talebini anlatırken dil sürçmesi sebebiyle Vali Okay Memiş'e "Vali bey size bir talimatım olacak." şeklinde konuşması hem Memiş'i hem salondakileri güldürdü.

  • Albayrak'tan Deniz'e Galatasaray forması

    Futbol, 19 Mart 2019

    Albayrak'tan Deniz'e Galatasaray forması

    Manisa’ya gelen Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak Vali Ahmet Deniz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak takımın formasını hediye etti

  • Nevşehir Valisi açıkladı! 15'i daha yıkılıyor...

    Gündem, 16 Şubat 2019

    Nevşehir Valisi açıkladı! 15'i daha yıkılıyor...

    Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, peribacalarının yakınına yapılmış ve yapılmakta olan 15 yapının bugün yıkımına başlanacağını belirtti. Göreme beldesindeki peribacalarının yakın alanında yapılan otel inşaatının yıkım çalışmaları durduruldu.

  • Kartal'da çöken binada hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi

    Gündem, 07 Şubat 2019

    Kartal'da çöken binada hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi

    Son dakika... Kartal'da çöken 8 katlı binada ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. 2'si ağır 13 yaralı tedavi altında. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Gece saatlerinde enkaz alanında incelemeler yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda bir sese ulaşmış değiliz ama bu farklı ve olumsuz bir durum olarak da algılanmamalıdır. Bunun böyle algılanması da yanlış olabilir. Onun için bütün umutlarımızla beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

    İlçe hastaneye akın etti! Vali'den açıklama geldi...

    Gündem, 05 Şubat 2019

    İlçe hastaneye akın etti! Vali'den açıklama geldi...

    Burdur'un Bucak ilçesinde, Pazar gecesinden bu yana bin 300 kişi mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Vali Hasan Şıldak, "Bin 300 vatandaşımız sudan kaynaklı olduğunu düşündüğümüz şikayetlerden dolayı etkilendi. Bunların 821’i ayakta tedavi edildi, 466’sı müşaade altında tutuldu ve taburcu edildi. 18 hastanın ise tedavisi devam ediyor" dedi. Vatandaşlar 2 gün şebeke suyunu daha dikkatli kullanmaları konusunda uyarıldı

    Yıldırım Demirören'den Vali Yerlikaya'ya ziyaret

    Futbol, 18 Aralık 2018

    Yıldırım Demirören'den Vali Yerlikaya'ya ziyaret

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu

  • Eski Bursa Valisi Harput'un cezası belli oldu

    Gündem, 06 Aralık 2018

    Eski Bursa Valisi Harput'un cezası belli oldu

    Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, yargılandığı FETÖ/PDY davasında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Anma töreni gecikince Vali 'görevden alın' talimatı verdi

    Gündem, 10 Kasım 2018

    Anma töreni gecikince Vali 'görevden alın' talimatı verdi

    Konya'da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende yaşanan gecikme nedeniyle İstiklal Marşı, 09.05'te çalan sirenler eşliğinde saygı duruşuyla birlikte okundu. Vali Cüneyit Orhan Toprak, törenin ardından sorumlu müdüre tepki gösterip ihmali olanlarla ilgili, "Hepsini görevden alın"' diye talimat verdi.

  • Tüm taksiciler tebliğ edildi! Bunları yapan yandı...

    Gündem, 16 Ekim 2018

    Tüm taksiciler tebliğ edildi! Bunları yapan yandı...

    İstanbul Valisi Vasip Şahin, il sınırları içerisinde faaliyet gösteren ticari taksi şoförlerinin nasıl davranmaları gerektiği ve aksi tavır sergileyenlerin ne tür cezalarla karşılaşacaklarını açıkladı.

    Kırşehir'de tuz ocağında patlama: 3 yaralı

    Gündem, 15 Eylül 2018

    Kırşehir'de tuz ocağında patlama: 3 yaralı

    Kırşehir'in Mucur ilçesinde, tuz ocağında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Kırşehir Valisi İbrahim Akın yaptığı açıklamada "Tepesidelik köyündeki tuz madeninde işçiler tuz çıkarmak amacıyla işveren tarafından temin edilen malzemelerle patlayıcı madde yapmaya çalıştıkları esnada patlama meydana geliyor" dedi

    Kütahya Valisi Nayir'den 'VIP minibüs' açıklaması

    Gündem, 06 Eylül 2018

    Kütahya Valisi Nayir'den 'VIP minibüs' açıklaması

    Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Özel İdare'ye ait minibüsün içerisine deri koltuklar yapılarak VIP araca dönüştürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Nayir, minibüsün iç dizaynının yapılan ihalede en düşük fiyat olan 60 bin lira tamamlandığını bildirdi.

  • Köylüler gelen kişiyi görünce...

    Gündem, 30 Ağustos 2018

    Köylüler gelen kişiyi görünce...

    Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli'nin İran sınırındaki köyleri ziyaret etti. Vali Toprak'ı köylerinde görenler, büyük mutluluk yaşadı. Köylerinin ilk kez vali tarafından ziyaret edildiğini dile getirenler, Toprak'a sorunlarını anlattı

  • Vali Hanım'da kalite tamam!

    İş-Yaşam, 31 Temmuz 2018

    Vali Hanım'da kalite tamam!

    Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde halk arasında "Vali Hanım" çileği olarak bilinen "San Andreas" çileğinin hasadı Vali Esengül Civelek ve üretici kadınlar tarafından yapıldı.

  • Türkiye'nin buğday ambarında hasat başladı

    İş-Yaşam, 19 Temmuz 2018

    Türkiye'nin buğday ambarında hasat başladı

    Sivas ve bölgesi için Araştırma Enstitüleri tarafından geliştirilen aynı tarlaya ekilen 8 çeşit buğday ve 3 çeşit arpanın başaklarının olgunlaşmasının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısında bulunan demonstrasyon alanında hasat için tarla günü etkinliği düzenlendi.

    İlkokul öğrencisi şikayet etti, Putin görevden aldı

    Dünya, 07 Haziran 2018

    İlkokul öğrencisi şikayet etti, Putin görevden aldı

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, 2002 yılında yaşanan bir olayda ilkokul 4. sınıf öğrencisinin şikayetiyle İrkutsk valisini görevden aldığı ortaya çıktı