Leyla ile Mecnun dizisinin yayından kaldırılması üzerine tüm dizi ekibi işsiz kalır.
Çok Yalnızım
Bölüm 1
/Çok Yalnızım
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2013
Leyla ile Mecnun dizisi ani bir kararla yayından kalkınca, dizinin yapımcılarından Funda ve yönetmen Onur durumu oyunculara açıklar. Bütün dizi ekibi işsiz kalmıştır.
Derinlik Sarhoşluğu
Bölüm 2
/Derinlik Sarhoşluğu
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2013
Ali yeni dizi için yapımcıyla anlaşmıştır ancak senaryoyu okuduktan sonra dizide oynamaktan vazgeçer. Yapımcı bu karara büyük tepki gösterir. Ali tehdit edilince tüm ekibin başı belaya girer.
Klişe Ormanı
Bölüm 3
/Klişe Ormanı
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2013
Onur hastanede yatmaktadır. Burak, Onur'un başına gelenlerden kendini sorumlu tutarak vicdan azabı duymaktadır. Ali ise vurulacağı korkusuyla evden çıkmaz.
Kıza mı Çarptın Lan Gerizekalı?
Bölüm 4
/Kıza mı Çarptın Lan Gerizekalı?
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2013
Ali, arabayla çarptığı kızı klişe ormanında kaybedince paniğe kapılır. Serkan deniz kızı gördüğünü ekibe anlatır ancak ekipten kimse Serkan'ın deniz kızı gördüğüne inanmaz.
Hırka
Bölüm 5
/Hırka
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2013
Herkesin derdini dinlemekten bunalan Ahmet, gençliğini yaşamaya karar verir. Ekip umulmadık maceraların içine girer.
Çaresizler
Bölüm 6
/Çaresizler
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2013
Grup konsere çıkmadığı için 665 bin lira tazminat ödemek zorundadır. Bütün ekibin para bulması gerekmektedir. Deniz kızı Serkan'a büyük sırrını açıklayacaktır.
Ölü Gelin
Bölüm 7
/Ölü Gelin
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2013
Sakladıkları sırların birer birer ortaya çıkmasıyla dağılan ekip, yeniden toplanmaya çalışırken daha büyük bir sırrın içine düşer.
Dibe Vurmak
Bölüm 8
/Dibe Vurmak
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2013
Ali evini, Serkan ise teknesini kaybetme noktasına gelir. Ekip her şeye sıfırdan başlayarak yeni bir hayat kurmaya karar verir.
Hacı Dayı
Bölüm 9
/Hacı Dayı
Yayın Tarihi: 25 Aralık 2013
Başlarına gelen talihsizliklerin Faruk'la bir ilgisi olduğunu düşünmeye başlayan ekip, daha büyük bir tehditle karşı karşıya olduklarını yavaş yavaş fark edecektir.
Rusya
Bölüm 10
/Rusya
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2014
Ali, Serkan ve Osman ipuçlarını takip ederek kaybolan Selin'i aramaya başlarlar. Sonunda kendilerini Rusya'da Kızıl Meydan'da bulurlar.
Bulucu
Bölüm 11
/Bulucu
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2014
Ekibin ne parası ne de kalacak yeri vardır. Handaki gizem yavaş yavaş çözülmeye başlarken Ali ve Troll karşı karşıya gelirler.
Osman Nerede?
Bölüm 12
/Osman Nerede?
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2014
Troll'ün adamları ekibin peşine düşer. Ekip bir yandan kaçarken bir yandan da Troll'le ilgili önemli bir bilgiyi öğrenir.