Better Call Saul
Breaking Bad'in yan hikayesi olan dizide, ufak çaplı avukat Jimmy McGill’in ahlak yoksunu "hukuk adamı" Saul Goodman’a dönüşmesini izliyoruz.
Bir
Bölüm 1
/Bir
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2015
Zorlu bir dönemden geçen avukat Jimmy McGill, karanlık geçmişini geride bırakmaya çalışır. Ama büyük bir fırsat belirdiği zaman eski alışkanlıkları bırakmak zordur.
Oğlum
Bölüm 2
/Oğlum
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2015
Tehlikeli suçlulara karşı şiddet dolu ve gergin anlar yaşayan Jimmy, kendi ikna gücü sayesinde ya hayatta kalacak ya da ölecektir.
Nacho
Bölüm 3
/Nacho
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2015
Çok tehlikeli yeni bir müvekkili polisin elinde olan Jimmy, polisin dikkatini başka yöne çekerek bir yandan da kendi paçasını kurtarmaya çalışır.
Kahraman
Bölüm 4
/Kahraman
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2015
Çaresiz kalan Jimmy, yeni işler yakalayabilmek için yaratıcılığını kullanır. Üstüne üstlük küçük çaplı bir intikam almayı da başarır.
Dağ Çobanı
Bölüm 5
/Dağ Çobanı
Yayın Tarihi: 02 Mart 2015
Jimmy, hukukun yeni bir alanında nabız yoklarken bir yandan da ağabeyini tehlikeden uzak tutmaya çalışır.
Aynasız
Bölüm 6
/Aynasız
Yayın Tarihi: 09 Mart 2015
Mike'ın bir ricası vardır ve Jimmy, yardımcı olabilmek için beklenmedik fedakarlıklar yapmaya hazırdır. Buna rağmen, bir şeyler Mike'ın içini kemirmeye devam eder.
Tombala
Bölüm 7
/Tombala
Yayın Tarihi: 16 Mart 2015
Yeni müvekkilleri, Jimmy’yi hem kişisel hem de profesyonel anlamda zor durumda bırakırlar. O da, kendisine iyilik borcu olan birinin gizli yardımını ister.
Dolandırıcılık
Bölüm 8
/Dolandırıcılık
Yayın Tarihi: 23 Mart 2015
Kirli işler çeviren bir şirketi adaletin önüne çıkarma fırsatı ortaya çıkınca Jimmy kanıtların peşine düşer, Chuck da harekete geçer.
Peynirli Sandviç
Bölüm 9
/Peynirli Sandviç
Yayın Tarihi: 30 Mart 2015
Jimmy, büyük davası yüzünden gururunu bir kenara bırakıp beklenmedik bir kaynaktan yardım istemek zorunda kalır. Bu arada Mike da, iş aramaya geri döner.
Marco
Bölüm 10
/Marco
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2015
Memleketini ziyaret eden Jimmy, eski suç ortağıyla bir araya gelir. İkili, çok geçmeden eski günlerine geri döner.
Şalter
Bölüm 1
/Şalter
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2016
Yeni elde ettiği özgürlüğünün keyfini çıkaran Jimmy'nin Kim'le ilişkisi yeni bir boyut kazanır. Mike, pervasız müşterisiyle ilişkisini sonlandırır.
Turta
Bölüm 2
/Turta
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2016
Mike dengesiz bir durumu eline yüzüne bulaştırmadan kontrol altına almaya çalışır. Sıra dışı müvekkilini temize çıkarmaya çalışan Jimmy'nin eski içgüdüleri devreye girer.
Amarillo
Bölüm 3
/Amarillo
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2016
Daha fazla Sandpiper müvekkili toplama çabası kuşku uyandırınca, Jimmy taktik değiştirerek baş döndürücü şovmenliği için yeni bir kullanım alanı bulur.
Boks Eldivenleri
Bölüm 4
/Boks Eldivenleri
Yayın Tarihi: 07 Mart 2016
Mike, kendisini karanlık sulara çekebilecek cazip bir teklifi değerlendirirken Jimmy, sıra dışı kampanyasının neden olduğu hasarı gidermeye çalışır.
Rebecca
Bölüm 5
/Rebecca
Yayın Tarihi: 14 Mart 2016
Kim, şirketle arasını düzeltmek için elinden geleni yaparken, Jimmy firmadaki genç avukatın müdahalesinden rahatsızlık duyar. Chuck, eski bir yarayı deşer.
Bali Ha'i
Bölüm 6
/Bali Ha'i
Yayın Tarihi: 21 Mart 2016
Jimmy, tanıdık bir mekânda avuntu bulurken, Kim hayatını değiştirebilecek teklif üzerine düşünür. Endişe verici yeni bir tehdit, Mike'ın sınırlarını zorlar.
Şişme Adam
Bölüm 7
/Şişme Adam
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016
Jimmy, Davis & Main'daki problemler için renkli bir çözüm bulur. Kim, cazip bir teklifin gerçekleşmesini beklerken huzursuzlanır.
Fifi
Bölüm 8
/Fifi
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2016
Mike her yönden baskı altındayken, kendi kaderini kontrol altına almayı dener. Jimmy, beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan bir fırsatın peşine düşer.
Başarmak
Bölüm 9
/Başarmak
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2016
İş yerindeki utanç verici bir yenilgiden sonra Chuck, Jimmy'nin iç yüzünü Kim'e göstermeye yemin eder. Bu sırada Mike, Hector Salamanca'ya karşı cesur bir adım atar.
Kilometre
Bölüm 10
/Kilometre
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2016
Chuck'ın hastalanmasının ardından, Jimmy arka arkaya zorlu seçimler yapmak zorunda kalır. Mike, çölde gizemli bir görev için hazırlık yapar.
Mabel
Bölüm 1
/Mabel
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2017
Chuck bir sonraki hamlesini planlar. Bir başka yalanı Jimmy'nin ayağına dolanır. Kafası karışan Mike, hareketlerini kimin nasıl izlediğini bulmaya çalışır.
Tanık
Bölüm 2
/Tanık
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2017
Hedefine yaklaşan Mike, Jimmy'den gizli bir operasyon için yardım ister. İşe yeni giren biri, Wexler and McGill ofisine canlılık verir. Kim, rahatsız edici haberler alır.
Batık Maliyet
Bölüm 3
/Batık Maliyet
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2017
Mike, yeni tanıştığı gizemli biriyle buluşurken Jimmy, Chuck'ın evinde yaşanan olayın onur kırıcı neticeleriyle yüzleşir.
Sabrosito
Bölüm 4
/Sabrosito
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2017
İçten içe kaynayan bir düşmanlık kontrolden çıkınca Los Pollos Hermanos'ta gergin anlar yaşanır. Kim, Jimmy'nin Chuck ile yapacağı buluşmaya hazırlanmasına yardım eder.
Dalavere
Bölüm 5
/Dalavere
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2017
Jimmy'nin eyalet barosu komitesi ile yapacağı görüşme günü gelip çatar. Jimmy ve Kim, Chuck için hazırladıkları bir dizi sürprizi uygulamaya koyar.
Marka Dışı
Bölüm 6
/Marka Dışı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2017
Chuck, duruşmada olup bitenlere bir anlam vermeye çalışırken Jimmy finansal sorunlarından kurtulmanın zekice bir yolunu bulur. Don Hector, Nacho'yu tedirgin eder.
Masraflar
Bölüm 7
/Masraflar
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017
Jimmy geçim sıkıntısı çekerken Kim, suçluluk duygusuyla mücadele eder. Nacho, eski bir tedarikçiyi Hector'u devirme planına çeker.
Kayma
Bölüm 8
/Kayma
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2017
Müvekkiller bir anlaşmadan vazgeçmeye çalışınca Jimmy sert oynamak zorunda kalır. Nacho, önemli an için alıştırma yapar. Mike, gizli bir ortaklık kurar.
Düşme
Bölüm 9
/Düşme
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2017
Jimmy, Sandpiper'a kurnaz bir planla geri döner. Bu sırada Chuck ve Howard, şirketin geleceği konusunda tartışır. Kim, yeni bir müvekkili memnun etmek için koşuşturur.
Fener
Bölüm 10
/Fener
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2017
Kazanın ardından bir bunalım yaşayan Kim, önceliklerini tekrar değerlendirir. Jimmy, bir hatasını telafi etmeye çalışır. Chuck'ın durumu giderek kötüleşir.
Duman
Bölüm 1
/Duman
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2018
Jimmy ani bir trajediyi kabullenirken Mike, bir bilgi toplama görevi için Madrigal'a gider. Nacho, Juan Bolsa ile buluşur.
Nefes Al
Bölüm 2
/Nefes Al
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2018
Jimmy bir iş görüşmesinde tüm cazibesini kullanır. Hector Salamanca'nın durumu Gus'ı endişelendirir. Sabrı taşan Kim, Howard'a patlar.
Güzel Bir İş
Bölüm 3
/Güzel Bir İş
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2018
Gus'ın adamları, Nacho'ya acı verici bir deneyim yaşatır. Jimmy'nin kolay para kazanma planı ciddi bir engelle karşılaşır. Kim bir kez daha Mesa Verde işine dalar.
Konuşma
Bölüm 4
/Konuşma
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2018
Jimmy hayatını yoluna koyduğunu Kim'e göstermek için yeni bir işe girer. Nacho kendini bir katliamın ortasında bulur. Mike destek grubu toplantısında olay çıkarır.
Ne Maceraydı!
Bölüm 5
/Ne Maceraydı!
Yayın Tarihi: 03 Eylül 2018
Jimmy cep telefonu satmak için sokaklarda öğrendiği becerileri kullanırken Kim, ücretsiz dava kabul etmeye başlar. Mike kazı uzmanlarıyla görüşme yapar.
Piñata
Bölüm 6
/Piñata
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2018
Kim, Jimmy'nin Wexler-McGill için yaptığı planları zora sokacak bir iş değişikliği üzerine kafa yorar. Mike ve Gus, Alman işçilerin gelişine hazırlanır.
Aptalca Bir İş
Bölüm 7
/Aptalca Bir İş
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2018
Kim ile ilişkisinde yeni gerilimler yaşanırken Jimmy, ek işinin hacmini arttırır. Ancak bu kez başı polisle belaya girer. Hector bir dönüm noktasına gelir.
Coushatta
Bölüm 8
/Coushatta
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Jimmy ve Kim, Huell'in hapse girmesini önlemek için karmaşık bir plan yapar. Mike işçilerin bir geceliğine kente gitmesine izin verir. Ama bu can sıkıcı sonuçlar doğurur.
Wiedersehen
Bölüm 9
/Wiedersehen
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Kim ile birlikte bir kez daha dolap çeviren Jimmy, avukatlık lisansını geri almaya çalışır. Werner'ın davranışı Mike'ı endişelendirir. Lalo Salamanca, Gus'ı ziyaret eder.
Kazanan
Bölüm 10
/Kazanan
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Chuck'ın ölüm yıl dönümünde Jimmy, imajını düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu sırada Mike, Werner'ın izini bulmak için bölgeyi araştırır.
Mucize Adam
Bölüm 1
/Mucize Adam
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2020
Jimmy, Kim'in endişelerine rağmen Saul kimliğiyle yeni hayatına hızlı bir giriş yapar. Lalo, Gus'ın çamaşırhane planlarını sekteye uğratır. Omaha'da Gene paniğe kapılır.
Yüzde 50 İndirim
Bölüm 2
/Yüzde 50 İndirim
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2020
Jimmy indirim kampanyasının ardından akın akın gelen müvekkillere yetişmekte zorlanır. Gus'ın baskısıyla Nacho, Lalo'nun güvenini kazanmak için büyük bir risk alır.
Bu İş İçin Biçilmiş Kaftan
Bölüm 3
/Bu İş İçin Biçilmiş Kaftan
Yayın Tarihi: 02 Mart 2020
Lalo, Saul'a bir görev verir. Mesa Verde'yle ilişkili acil bir durum Kim'i sarsar. İki DEA ajanı hapishanede Domingo'yu ziyaret eder.
Namaste
Bölüm 4
/Namaste
Yayın Tarihi: 09 Mart 2020
Jimmy, Howard'dan aldığı teklifi düşünür. Kim, Mesa Verde konusunda yaşadığı açmaza karşı yeni bir yaklaşım benimser. Hank ve Steve, Gus'ın zulasının olduğu yerde bekler.
Max Anısına
Bölüm 5
/Max Anısına
Yayın Tarihi: 16 Mart 2020
Yaralı Mike gözünü evinden uzakta açar. Saul yeni müvekkilinin evinden çıkarılmasını önlemek için her şeyi yapar. Kim, Mesa Verde'ye karşı uzun vadeli bir plan hazırlar.
Wexler Goodman'a Karşı
Bölüm 6
/Wexler Goodman'a Karşı
Yayın Tarihi: 23 Mart 2020
Jimmy, Mesa Verde'ye karşı bir karalama kampanyası hazırlamak için video ekibini toplar. Ancak Kim tereddüt eder. Mike, Lalo'ya tuzak kurar.
JMM
Bölüm 7
/JMM
Yayın Tarihi: 30 Mart 2020
Jimmy ve Kim, Mesa Verde toplantısından sonra yaşadıkları gerginliği aşmaya çalışır. Lalo gerçekleşmesi imkânsız bir talepte bulunur ve Gus'tan alacağı intikamı planlar.
Tahsilatçı
Bölüm 8
/Tahsilatçı
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2020
Jimmy, Lalo için oldukça kârlı bir ayak işini üstlenir. Ancak kendini çölde ürpertici bir yolculuk yaparken bulur.
Kötü Seçimler, Kötü Yollar
Bölüm 9
/Kötü Seçimler, Kötü Yollar
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2020
Sarsılan Jimmy uzun süreli yokluğunu açıklamak için bir hikâye uydurur. Ancak yalanı hızla açığa çıkar. Kim kendini bir dönüm noktasında bulur.
Affedilmez Bir Şey
Bölüm 10
/Affedilmez Bir Şey
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2020
Lalo ile yüzleşen Jimmy, Mike'tan sorularını yanıtlamasını ister. Howard'ın uyarısı Kim'i düşünmeye sevk eder. Nacho, Meksika'ya gerilim dolu bir yolculuk yapar.
Şarap ve Güller
Bölüm 1
/Şarap ve Güller
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2022
Lalo'nun çiftliğine yapılan baskının ardından Nacho, hayatta kalmak için kaçar. Jimmy ve Kim, Howard'ı sabote etmek için bir plan yapar. Mike, Gus'ın niyetini sorgulamaya başlar.
Ödül ve Ceza
Bölüm 2
/Ödül ve Ceza
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2022
Kim'in bulduğu yeni fikir, Jimmy'yi kendisine hâlâ kin besleyen eski müşterileriyle yüz yüze getirir. Mike, Salamanca'lardan bir adım önde olmaya çalışır.
İki Arada Bir Derede
Bölüm 3
/İki Arada Bir Derede
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2022
Seçenekleri tükenen Nacho bir anlaşma yapar. Savcılık, karteli ispiyonlaması için Jimmy'yi ikna etmeye çalışır. Huell, Howard'a karşı hazırlanan komploya yardım eder.
Vurkaç
Bölüm 4
/Vurkaç
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2022
Tam zamanında yapılan bir numara, Howard'ın itibarına bir darbe daha indirir. Kim, takip edildiğinden endişelenir. Jimmy kaderinin değiştiğini fark eder.
Siyah ve Mavi
Bölüm 5
/Siyah ve Mavi
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2022
Gus, Lalo'nun bir hamle yapmasını beklerken huzursuzlanır. Kim, eski bir meslektaşından istihbarat alır. Howard saldırganlaşır.
Kişisel Çıkarlar
Bölüm 6
/Kişisel Çıkarlar
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2022
Jimmy, Sandpiper planının son rötuşlarını yaparken Kim, çok önemli bir toplantıya katılma şansı yakalar. Lalo, Gus ile bağlantısı olan birinin izini sürer.
Plan ve Uygulama
Bölüm 7
/Plan ve Uygulama
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2022
Lalo bir sonraki hedefini belirler. Jimmy ve Kim son anda ortaya çıkan bir sorunla boğuşur. Sandpiper için yürütülen uzlaşma sırasında tansiyon yükselir.
Silahı Doğrult ve Tetiği Çek
Bölüm 8
/Silahı Doğrult ve Tetiği Çek
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2022
Jimmy ve Kim eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kaldıkları çok uzun bir gece geçirir. Lalo son planını uygulamaya koyar.
Güllük Gülistanlık
Bölüm 9
/Güllük Gülistanlık
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2022
Mike yarım kalmış işleri çözerken kartel, Gus'ı bir toplantıya çağırır. Bir anma etkinliğinde Jimmy ve Kim zor durumda kalır.
Nippy
Bölüm 10
/Nippy
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2022
Gene, Omaha'da hayali bir köpek ve tarçınlı çörekleri içeren bir planla bir tehdidi etkisiz hâle getirmeye çalışır.
Breaking Bad
Bölüm 11
/Breaking Bad
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2022
Gene, Albuquerque günlerinden tanıdığı biriyle yeniden bağlantı kurup hızlı para kazanmak için bir plan yaparken, geçmiş ve gelecek iç içe geçer.
Gözyaşları
Bölüm 12
/Gözyaşları
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2022
Palm Coast Fıskiye Sistemleri'ne gelen bir çağrı önemli olaylar zincirini tetikler. Gene'in yaptığı son sahtekârlığın ardından ortalık karışır.
Saul Gider
Bölüm 13
/Saul Gider
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2022
İfşalar. Pişmanlıklar. RICO ihlalleri. Jimmy'nin farklı dünyaları ve kimlikleri son bir hesaplaşmada ortaya saçılır.