Better Call Saul

2. Sezon

Şalter
Bölüm 1
/Şalter
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2016
Yeni elde ettiği özgürlüğünün keyfini çıkaran Jimmy'nin Kim'le ilişkisi yeni bir boyut kazanır. Mike, pervasız müşterisiyle ilişkisini sonlandırır.
Turta
Bölüm 2
/Turta
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2016
Mike dengesiz bir durumu eline yüzüne bulaştırmadan kontrol altına almaya çalışır. Sıra dışı müvekkilini temize çıkarmaya çalışan Jimmy'nin eski içgüdüleri devreye girer.
Amarillo
Bölüm 3
/Amarillo
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2016
Daha fazla Sandpiper müvekkili toplama çabası kuşku uyandırınca, Jimmy taktik değiştirerek baş döndürücü şovmenliği için yeni bir kullanım alanı bulur.
Boks Eldivenleri
Bölüm 4
/Boks Eldivenleri
Yayın Tarihi: 07 Mart 2016
Mike, kendisini karanlık sulara çekebilecek cazip bir teklifi değerlendirirken Jimmy, sıra dışı kampanyasının neden olduğu hasarı gidermeye çalışır.
Rebecca
Bölüm 5
/Rebecca
Yayın Tarihi: 14 Mart 2016
Kim, şirketle arasını düzeltmek için elinden geleni yaparken, Jimmy firmadaki genç avukatın müdahalesinden rahatsızlık duyar. Chuck, eski bir yarayı deşer.
Bali Ha'i
Bölüm 6
/Bali Ha'i
Yayın Tarihi: 21 Mart 2016
Jimmy, tanıdık bir mekânda avuntu bulurken, Kim hayatını değiştirebilecek teklif üzerine düşünür. Endişe verici yeni bir tehdit, Mike'ın sınırlarını zorlar.
Şişme Adam
Bölüm 7
/Şişme Adam
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016
Jimmy, Davis & Main'daki problemler için renkli bir çözüm bulur. Kim, cazip bir teklifin gerçekleşmesini beklerken huzursuzlanır.
Fifi
Bölüm 8
/Fifi
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2016
Mike her yönden baskı altındayken, kendi kaderini kontrol altına almayı dener. Jimmy, beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan bir fırsatın peşine düşer.
Başarmak
Bölüm 9
/Başarmak
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2016
İş yerindeki utanç verici bir yenilgiden sonra Chuck, Jimmy'nin iç yüzünü Kim'e göstermeye yemin eder. Bu sırada Mike, Hector Salamanca'ya karşı cesur bir adım atar.
Kilometre
Bölüm 10
/Kilometre
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2016
Chuck'ın hastalanmasının ardından, Jimmy arka arkaya zorlu seçimler yapmak zorunda kalır. Mike, çölde gizemli bir görev için hazırlık yapar.