Fury
Babasının ölümünün intikamını almak isteyen genç bir kadın, Paris'in yeraltı dünyasının ara bulucusu Fury'nin ağına dolanır.
Ona Çalışıyorum
Bölüm 1
/Ona Çalışıyorum
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Doğum günü kana bulandıktan sonra ailesinin intikamını almaya ant içen Lyna, tüm bunlardan sorumlu tuttuğu tek kişi olan Fury'ye giderek yaklaşır.
Kafasına Kurşun Yiyeceğine Kalbi Kırılsın
Bölüm 2
/Kafasına Kurşun Yiyeceğine Kalbi Kırılsın
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Bir polis memuru tarafından yakın takibe alınan Lyna, ilk görevinde gizli kimlikle Mama'nın genelevine gider. Burada basit bir iş çok karmaşık bir hâl alır.
Paramı Sana Yatırmazdım
Bölüm 3
/Paramı Sana Yatırmazdım
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Fury, Kutsal Kitap Töreni öncesinde kayıp bir kasayı ele geçirmek için uğraşır. Lyna, ailesi hakkındaki huzur bozucu bir bilgiyle başa çıkmaya çalışırken dinamikler değişir.
Fury, Uyuz Hastalığı Gibidir
Bölüm 4
/Fury, Uyuz Hastalığı Gibidir
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Parques'ın hırsları ön plana çıkarken Fury, Fehim'den destek ister. Kime güveneceğini bilmeyen Lyna, arkasını sağlama almaya çalışır.
Merhaba Tatlım
Bölüm 5
/Merhaba Tatlım
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Lyna'nın hapishane ziyareti, önemli bir buluşmayla sonuçlanır. Ancak cevap arayışı, ardında büyük bir yıkım bırakır.
Doğa Boşluklardan Nefret Eder
Bölüm 6
/Doğa Boşluklardan Nefret Eder
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Lyna, maskeli saldırganın bir sonraki hamlesini tahmin etmeye çalışır ancak sabrı tükenmektedir. Çaresizlik içinde düzeni yeniden sağlamak için son bir girişimde bulunur.
Bıçaklar Nerede?
Bölüm 7
/Bıçaklar Nerede?
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Tehlikeli bir ormanın tüyler ürpertici derinliklerinde bir çırpıda ölüm saçmaya hazır olan ortak düşmanlar giderek yaklaşırken beklenmedik bir ittifak kurulur.
Namaste Pislik
Bölüm 8
/Namaste Pislik
Yayın Tarihi: 01 Mart 2024
Arago ailesinin destansı öyküsü, tehlikeli bir tren yolculuğuyla ölümcül bir sonuca ulaşır. Eski yalanların üzeri yenileriyle örtülürken çürümüşlük hâlâ devam etmektedir.