Game of Thrones

1. Sezon

Kış Geliyor
Bölüm 1
/Kış Geliyor
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2011
Duvarın ardında büyük gizemler yaşanıyor iken Kral Robert Baratheon,Winterfell’deki eski dostu Ned Stark’a önemli bir teklif yapmaya gelir.
Kral Yolu
Bölüm 2
/Kral Yolu
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2011
Yaşanan kazanın gizemi henüz çözülmemiş iken Ned Stark güneye doğru yola çıkar.Targaryen’lar hak ettikleri demir tahtı geri almak istemektedir.
Lord Snow
Bölüm 3
/Lord Snow
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2011
Kara Kale’ye varan Jon Snow için zorlu gece nöbetçiliği başlar.Doğuda ise Daenerys,Dothraki’ler tarafından saygı görmeye başlar.
Sakatlar, Piçler ve Kırık Şeyler
Bölüm 4
/Sakatlar, Piçler ve Kırık Şeyler
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2011
Topraklarına dönerken Winterfell’e yolu düşen Tyrion,burada hoş karşılanmaz.Catelyn ise oğlu için adalet istemektedir.
Kurt ve Aslan
Bölüm 5
/Kurt ve Aslan
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2011
Kuzeyde ve doğuda yaşanan gelişmeler Kral Toprakları’nda duyulunca,Yedi Krallık’ın kuzey ve güney haneleri arasında gerginlikler baş gösterir.
Altın Taç
Bölüm 6
/Altın Taç
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2011
Bran küçük bir gezintiye çıkar.Kral’ın av gezisi esnasında Ned,aradığı soruya cevap bulacaktır.Doğuda,Khaleesi için büyük bir şölen verilir.
Kazan yada Öl
Bölüm 7
/Kazan yada Öl
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2011
Kral’ın ağır yaralanmasının ardından kimin demir tahta oturacağı tartışılmaktadır.Riverlands’de yaşananlar Lannister’ları harekete geçirir.
Sivri Uç
Bölüm 8
/Sivri Uç
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2011
Lannister’lar ile Stark’lar arasındaki gerginlik artarken Winterfell,savaşa hazırlanmaktadır.Gece nöbetçilerini kuzeyde başka bir tehlike bekler.
Baelor
Bölüm 9
/Baelor
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2011
Daenerys,eşini kurtarabilmek için Dothraki’lerin onaylamadığı tehlikeli bir yola başvurur.Tahta geçen Joffrey,Ned Stark’ı yargılar.
Ateş ve Kan
Bölüm 10
/Ateş ve Kan
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2011
(SEZON FİNALİ) Ned Stark’ın idamı Yedi Krallıkta duyulmuş iken,kuzey haneleri savaş için birleşecektir.Denizin ötesinde,Daenerys büyük bir bedel öder.