Game of Thrones
Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır. Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Kış yaklaşıyor... Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: Taht kavgası..
Kış Geliyor
Bölüm 1
/Kış Geliyor
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2011
Duvarın ardında büyük gizemler yaşanıyor iken Kral Robert Baratheon,Winterfell’deki eski dostu Ned Stark’a önemli bir teklif yapmaya gelir.
Kral Yolu
Bölüm 2
/Kral Yolu
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2011
Yaşanan kazanın gizemi henüz çözülmemiş iken Ned Stark güneye doğru yola çıkar.Targaryen’lar hak ettikleri demir tahtı geri almak istemektedir.
Lord Snow
Bölüm 3
/Lord Snow
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2011
Kara Kale’ye varan Jon Snow için zorlu gece nöbetçiliği başlar.Doğuda ise Daenerys,Dothraki’ler tarafından saygı görmeye başlar.
Sakatlar, Piçler ve Kırık Şeyler
Bölüm 4
/Sakatlar, Piçler ve Kırık Şeyler
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2011
Topraklarına dönerken Winterfell’e yolu düşen Tyrion,burada hoş karşılanmaz.Catelyn ise oğlu için adalet istemektedir.
Kurt ve Aslan
Bölüm 5
/Kurt ve Aslan
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2011
Kuzeyde ve doğuda yaşanan gelişmeler Kral Toprakları’nda duyulunca,Yedi Krallık’ın kuzey ve güney haneleri arasında gerginlikler baş gösterir.
Altın Taç
Bölüm 6
/Altın Taç
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2011
Bran küçük bir gezintiye çıkar.Kral’ın av gezisi esnasında Ned,aradığı soruya cevap bulacaktır.Doğuda,Khaleesi için büyük bir şölen verilir.
Kazan yada Öl
Bölüm 7
/Kazan yada Öl
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2011
Kral’ın ağır yaralanmasının ardından kimin demir tahta oturacağı tartışılmaktadır.Riverlands’de yaşananlar Lannister’ları harekete geçirir.
Sivri Uç
Bölüm 8
/Sivri Uç
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2011
Lannister’lar ile Stark’lar arasındaki gerginlik artarken Winterfell,savaşa hazırlanmaktadır.Gece nöbetçilerini kuzeyde başka bir tehlike bekler.
Baelor
Bölüm 9
/Baelor
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2011
Daenerys,eşini kurtarabilmek için Dothraki’lerin onaylamadığı tehlikeli bir yola başvurur.Tahta geçen Joffrey,Ned Stark’ı yargılar.
Ateş ve Kan
Bölüm 10
/Ateş ve Kan
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2011
(SEZON FİNALİ) Ned Stark’ın idamı Yedi Krallıkta duyulmuş iken,kuzey haneleri savaş için birleşecektir.Denizin ötesinde,Daenerys büyük bir bedel öder.
Kuzey Hatırlar
Bölüm 1
/Kuzey Hatırlar
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2012
Gece nöbetçileri, Sur’un ardında konaklamak zorunda kalır. Kral Eli görevini üstlenen Tyrion Lannister, Kral Toprakları’na döner.
Karanlık Topraklar
Bölüm 2
/Karanlık Topraklar
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2012
Uzun bir aradan sonra kendi toprakları olan Demir Adalar’a dönen Theon, babası ile Robb arasında kalır. Stannis, müttefik toplamaya çalışır.
Ölü Olan Bir Daha Ölmez
Bölüm 3
/Ölü Olan Bir Daha Ölmez
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2012
Güneyde Cersei, Sansa’nın Lannister’lara olan bağlılığını sorgularken Sur’un ardında ise Jon Snow, Craster’ın sırrına şahit olur.
Kemik Bahçesi
Bölüm 4
/Kemik Bahçesi
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2012
Stannis Baratheon,tahtın gerçek varisi olduğunu iddia etmektedir.Ve Sur'a giden Jon Snow'un yolu,çok geçmeden Yabanıllar ile kesişecektir.
Harrenhal'un Hayaleti
Bölüm 5
/Harrenhal'un Hayaleti
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2012
Jagen H'Ghar, Arya’ya bir teklifte bulunurken, Theon babasına ve halkına kendini kanıtlamaya çalışır. Ejderhalar gün geçtikçe büyümektedir.
Eski Tanrılar ve Yeni Tanrılar
Bölüm 6
/Eski Tanrılar ve Yeni Tanrılar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2012
Jon,Yabanıl’lardan birini esir alır. Kral Joffrey, sevilmeyen bir hükümdara dönüşürken Daenerys, Westeros’a dönmek için gemi arayışındadır.
Onursuz Bir Adam
Bölüm 7
/Onursuz Bir Adam
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2012
Kuzeyde Theon, Kışyarı’nı ele geçirmişken, doğuda Daenerys’ın ejderhaları ortadan kaybolur.Catelyn, oğlu Robb’a karşı çıkarak bir tutsak getirir.
Kışyarı Prensi
Bölüm 8
/Kışyarı Prensi
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2012
Yara Greyjoy, Kışyarı’ndaki kardeşi Theon’un yanına gelir. Jon ve Qhorin, Yabanıllar’ın elindedir. Daenerys, ejderhaların yerini öğrenir.
Karasu
Bölüm 9
/Karasu
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2012
Stannis, savaş gemileri ile Kral Toprakları’na saldırırken Tyrion, kaleyi korumak ile meşguldür. Gidişatı değiştirecek bir müttefik savaşa dahil olur.
Valar Morghulis
Bölüm 10
/Valar Morghulis
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2012
(SEZON FİNALİ) Kışyarı, Ramsay Snow tarafından kuşatılmıştır. Bu sırada daha kuzeyde, Sur’un ardında ise büyük bir tehlike yaklaşmaktadır.
Valar Dohaeris
Bölüm 1
/Valar Dohaeris
Yayın Tarihi: 31 Mart 2013
Gece nöbetçileri, yaklaşan tehlikeyi bildirmek için Kara Kale’ye dönmeye hazırlanır. Dar denizin ötesinde, Daenerys köle körfezine gelir.
Karanlık Kanatlar, Karanlık Sözler
Bölüm 2
/Karanlık Kanatlar, Karanlık Sözler
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2013
Brienne ve Jamie, Kral Toprakları’na doğru yol almaktadır. Bu sırada Harrenhal’daki Robb, Kışyarı’ndan ve Nehirova’dan kötü haberler alır.
Ceza Yürüyüşü
Bölüm 3
/Ceza Yürüyüşü
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2013
Mance Rayder, Jon’u ve bir grup Yabanıl’ı Sur’a gönderir. Brienne ve Jamie tutsak edilir. Sağ kalan gece nöbetçileri Craster’a döner.
Ve Şimdi Nöbeti Bitti
Bölüm 4
/Ve Şimdi Nöbeti Bitti
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2013
Doğuda Daenerys, Kraznys ile yaptığı anlaşmayla lekesiz ordusuna sahip olur. Kuzeyde Bran ve Jojen, üç gözlü kuzgunun izini sürer.
Ateş Tarafından Öpüldü
Bölüm 5
/Ateş Tarafından Öpüldü
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2013
“Serçeparmak” Petyr Baelish, Tyrell’lerin Sansa’yla ilgili gizli planını Tywin Lannister’a iletir. Robb Stark müttefiklerini kaybetmektedir.
Tırmanış
Bölüm 6
/Tırmanış
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2013
Yabanıl’lar, Jon’un eşliğinde Sur’a tırmanmak için hazırlanır. Robb, Nehirova’nın desteğini geri kazanmak için elinden geleni yapar.
Ayı ve Bakire Panayırı
Bölüm 7
/Ayı ve Bakire Panayırı
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2013
Tywin Lannister, doğuda yükselen Daenerys’ın oluşturabileceği tehlikeler için Joffrey’i uyarır. Arya, Sancaksız Kardeşlik’ten kaçar.
İkinci Oğullar
Bölüm 8
/İkinci Oğullar
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2013
Kral Toprakları’nda Sansa ve Tyrion’un düğün hazırlıkları tamamlanır. Bu sırada doğuda, Dar Deniz’in ötesinde Daenerys, kendine sadık bir savaşçı bulur.
Castamere Yağmurları
Bölüm 9
/Castamere Yağmurları
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2013
Robb, dayısı Edmure’un düğünü için ordusu ile birlikte İkizler’e, Frey Hanedanı’nın kalesine gider. Arya, ailesine kavuşmaya çok yakındır.
Mhysa
Bölüm 10
/Mhysa
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2013
(SEZON FİNALİ) Theon’un kardeşi Yara Greyjoy, Theon’u kurtarmak için asker toplar. Kızıl Düğün’ün haberi yayılırken kuzeyin ötesindeki tehlike de hızla yaklaşmaktadır.
İki Kılıç
Bölüm 1
/İki Kılıç
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2014
Güneyde Tyrion,Dorne’un Prensi Doran Martell’i ağırlarken kuzeyde Kara Kale’ye varan Jon hoş karşılanmaz.Doğuda ise Daenerys,Meereen’e ilerler.
Aslan ve Gül
Bölüm 2
/Aslan ve Gül
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2014
Kızıl Kale’de gerçekleşecek olan büyük düğünün hazırlıkları tamamlanmıştır.Jamie,kaybettiği elinden sonra öteki eliyle savaşmayı öğrenir.
Zincir Kıran
Bölüm 3
/Zincir Kıran
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2014
Güneyde Cersei,ölen oğlunun yasını tutarken doğuda Daenerys güçlenerek Yedi Krallık için tehdit oluşturur.Arya ve Tazı Arryn Vadisi’ne ilerler.
Yemin Tutucu
Bölüm 4
/Yemin Tutucu
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2014
Daenerys,vardığı topraklardaki halka özgürlük götürürken,Sansa ve Lord Baelish,denize açılır.Kral Toprakları’nda Tyrion zindana kapatılır.
İsminin Birincisi
Bölüm 5
/İsminin Birincisi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2014
Tommen,Yedi Krallık’ın yeni kralı olur. Lord Baelish ve Sansa,Vadi’ye ulaşır.Sur’un ötesinde Jon ve Gece Nöbetçiler’i Craster Evi’ne saldırır.
Tanrıların ve İnsanların Yasaları
Bölüm 6
/Tanrıların ve İnsanların Yasaları
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2014
Stannis ve Davos,Braavos’un demir bankasına gider.Joffrey’yi öldürmekle suçlanan Tyrion yargılanır.Ramsay,Theon’u Moat Cailin’e gönderir.
Alaycı Kuş
Bölüm 7
/Alaycı Kuş
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2014
Tyrion’ın savaşarak yargılanmasını istemesi üzerine,kendi adına savaşacak birine ihtiyacı vardır.Brienne ve Podrick,Stark kızlarının peşindedir.
Dağ ve Engerek
Bölüm 8
/Dağ ve Engerek
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2014
Lysa Arryn’in Kartal Yuvası’ndaki gizemli ölümü üzerine Lord Baelish yargılanır.Güneyde ise Tyrion’ın arenada duruşması vardır.
Duvardaki Gözcüler
Bölüm 9
/Duvardaki Gözcüler
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2014
Sur’un ötesinden Kara Kale’yi aşmaya gelen Yabanıllar, Gece Nöbetçileri’ne saldırır. Kara Kale, Sur’un her yanından kuşatılmıştır.
Çocuklar
Bölüm 10
/Çocuklar
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2014
(SEZON FİNALİ) Jon, Mance Rayder’ı öldürünce savaşı durduracağına inanarak, Yabanıllar'ın kampına gider. Güneyde ise Jamie ve Cersei, Joffrey’nin yasını tutar.
Gelecek Savaşlar
Bölüm 1
/Gelecek Savaşlar
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2015
Tyrion ve Varys, Özgür Şehirler’e doğru yol alırken, kuzeyde Mance’i tutsak eden Stannis, Yabanıllar’ın kendisiyle birlikte savaşmasını ister.
Siyah ve Beyazın Evi
Bölüm 2
/Siyah ve Beyazın Evi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2015
Arya, Jagen H'ghar’ı bulmak için Braavos’a gider. Cersei,Oberyn’nin ölümünün ardından Dorne’daki kızı Myrcella için endişelenir.
High Sparrow
Bölüm 3
/High Sparrow
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2015
Güneyde düğün telaşı varken kuzeyde Lord Baelish, Sansa’yı Kışyarı’na götürür.Bu sırada yeni Lord kumandan olan Jon, Stannis’in teklifini düşünmektedir.
Harpy'nin Oğulları
Bölüm 4
/Harpy'nin Oğulları
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2015
Cersei, yüce rahip ile iş birliği yapmanın yollarını ararken,Harpiya’nın oğulları Meereen şehrinde saldırılar düzenler. Jamie Güneş Mızrağı’na ulaşır.
Çocuğu Öldür
Bölüm 5
/Çocuğu Öldür
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2015
Daenerys’ın yükselişi Kara Kale’de duyulurken Stannis, Kışyarı’na gitmek için hazırlanır. Jorah ve Tyrion, Meereen’e doğru yol alır.
Eğilmez, Bükülmez, Kırılmaz
Bölüm 6
/Eğilmez, Bükülmez, Kırılmaz
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2015
Jagen H'ghar, Arya’yı eğitmeye başlar. Kral Toprakları’nda ise yüce rahip, Loras Tyrell’i yargılar. Jamie ve Bronn, Myrcella’yı bulur.
Hediye
Bölüm 7
/Hediye
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2015
Tyrion ve Jorah, köle tacirleri tarafından Dövüş Çukuru’na götürülür. Bu sırada yüce rahip ve inanç askerleri Kral Toprakları’nın yönetimini ele geçirir.
Zor Ev
Bölüm 8
/Zor Ev
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2015
Sur’un ötesinde Jon ve Tormund, Yabanıllar’la anlaşmak ve onları Ak Yürüyenler’e karşı yapılacak savaşta kendi tarafına çekmek için Çetinocak’a gider.
Ejderhaların Dansı
Bölüm 9
/Ejderhaların Dansı
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2015
Jon ve kurtulan Yabanıllar, Sur’a geri döner. Stannis’e kanından birini Işığın Tanrısı’na kurban etmesini söyleyen Melisandre, onu ikna eder.
Annenin Merhameti
Bölüm 10
/Annenin Merhameti
Yayın Tarihi: 14 Haziran 2015
(SEZON FİNALİ) Stannis,Bolton ordusuyla savaşmak için Kışyarı’na ilerlerken,Yedi Krallık’ın en güneyinde Jaime,Myrcella ile Kral Toprakları’na doğru yola çıkar.
Kırmızı Kadın
Bölüm 1
/Kırmızı Kadın
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2016
Sir Davos, güvendiği birkaç kişiyle birlikte Kara Kale'den çıkmanın yolunu arar. Tyrion, Meereen'in sorunlarını çözmeye çalışır.
Ev
Bölüm 2
/Ev
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2016
Tyrion,Daenerys'in ejderhalarıyla ilgili bir karar verir.Ramsay,kontrolü eline almanın vakti geldiğini düşünür.Sir Davos,Melisandre'den yardım ister.
Yemin Bozan
Bölüm 3
/Yemin Bozan
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2016
Tommen, Margaery ve annesinin günahlarıyla ilgili yüce serçe ile yüzleşir. Arya'nın eğitimi devam eder. Winterfell'e beklenmedik biri getirilir.
Yabancının Kitabı
Bölüm 4
/Yabancının Kitabı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2016
Meereen'de barış sağlamak isteyen Tyrion, diplomatik yollara başvurur. Cercei ve Jamie, Yüksek Serçe'den kurtulmak için plan yapar.
Kapı
Bölüm 5
/Kapı
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2016
Tyrion, barışı sağlamak için müttefik arar. Bran, geçmişle ilgili gerçekleri öğrenmeye devam eder. Arya'ya kendini kanıtlaması için bir şans verilir.
Kanımın Kanı
Bölüm 6
/Kanımın Kanı
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2016
Bran yeni bir müttefik bulurken, Arya verdiği kararlar sonucunda kendini korumak için harekete geçer. Gilly, Sam'in ailesi ile tanışır.
Kırık Adam
Bölüm 7
/Kırık Adam
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2016
Jon ve sansa kuzeyde müttefik toplarken Jamie ise Nehirova'ya ulaşmıştır.Leydi Tyrell, Margaery'nin ısrarı ile kral topraklarından ayrılır.
Hiç Kimse
Bölüm 8
/Hiç Kimse
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2016
Nehirova'daki Jaime, ne yapacağına karar vermeye çalışır. Tyrion'ın planları sonuç vermeye başlamıştır. Arya, yeni bir sınavla karşı karşıyadır.
Piçlerin Savaşı
Bölüm 9
/Piçlerin Savaşı
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2016
Jon Snow ve ordusu, Winterfell'i geri alabilmek için Bolton hanedanı ile büyük bir savaşa girer...
Kış Rüzgarları
Bölüm 10
/Kış Rüzgarları
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2016
(SEZON FİNALİ) Yargılanmak üzere büyük Baelor Septi'ne çağırılan Cercei'nin başka planları vardır. Deanerys'in hazırlıkları tamamlanmak üzeredir.
Ejdertaşı
Bölüm 1
/Ejdertaşı
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2017
Jon Snow, Kuzey'in savunması için hazırlanır. Samwell, önemli bir bilgi keşfeder. Daenerys, eve döner...
Stormborn
Bölüm 2
/Stormborn
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2017
Daenerys, beklenmedik biriyle görüşür. Sam, kariyerini ve hayatını tehlikeye atar. Tyrion, Westeros'un fethi için plan yapar...
Kraliçenin Adaleti
Bölüm 3
/Kraliçenin Adaleti
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2017
Tyrion, ikna yeteneğini kullanır. Jamie, hatalarından ders aldığını düşünür. Cersei'nin eline uzun zamandır beklediği bir fırsat geçer...
Savaş Ganimetleri
Bölüm 4
/Savaş Ganimetleri
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2017
Cersei, bir sonraki hamlesini planlarken Jaime, kötü bir sürprizle karşılaşır.
Eastwatch
Bölüm 5
/Eastwatch
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2017
Bran, ak gezenlerin yaklaştığını görür. Tyrion, Daenerys'in kendisini dinlemesi için uğraşır. Jon Snow, yeni bir plan yapar...
Duvarın Ötesi
Bölüm 6
/Duvarın Ötesi
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2017
Jon Snow'un duvarın ötesindeki görevi sandığından daha zorlu geçecektir. Arya ve Sansa, birbiriyle yüzleşir...
Ejderha Ve Kurt
Bölüm 7
/Ejderha Ve Kurt
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2017
(SEZON FİNALİ) Jon Snow, Kral Toprakları'na gider. Sansa, Kışyarı'nda birini yargılar...
Winterfell
Bölüm 1
/Winterfell
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2019
Jon ve Daenerys ordularıyla beraber Kışyarı'na gelir. Sansa ve Jon, Daenerys yüzünden tartışır. Bran, Jon'a gerçeği söyleme konusunda Sam'e baskı yapar.
Yedi Krallığın Şövalyesi
Bölüm 2
/Yedi Krallığın Şövalyesi
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2019
Theon Greyjoy, Stark'ların yanında savaşmak üzere Kışyarı'na gelir. Kışyarı'nda büyük savaş hazırlıkları başlar...
Uzun Gece
Bölüm 3
/Uzun Gece
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2019
Gecenin Kralı ve ordusu Kışyarı'nın kapısına dayanır. Kışyarı'ndakiler, Jon ve Daenerys önderliğinde onlara karşı koymaya çalışır...
Starkların Sonuncusu
Bölüm 4
/Starkların Sonuncusu
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2019
Gecenin Kralı ve ordusuna karşı verilen büyük savaş sonrası Jon ve Daenerys yönlerini güneye çevirir...
Çanlar
Bölüm 5
/Çanlar
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2019
Cercei, kendi ordusu ile King's Landing kapılarına dayanan düşmanı arasında yaşanmak üzere olan büyük savaşı bekler...
Demir Taht
Bölüm 6
/Demir Taht
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2019
(DİZİ FİNALİ) Daenerys, harabeye dönmüş King's Landing'de zaferini ilan eder. Yedi krallığın kaderi belli olur...