Game of Thrones

4. Sezon

İki Kılıç
Bölüm 1
/İki Kılıç
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2014
Güneyde Tyrion,Dorne’un Prensi Doran Martell’i ağırlarken kuzeyde Kara Kale’ye varan Jon hoş karşılanmaz.Doğuda ise Daenerys,Meereen’e ilerler.
Aslan ve Gül
Bölüm 2
/Aslan ve Gül
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2014
Kızıl Kale’de gerçekleşecek olan büyük düğünün hazırlıkları tamamlanmıştır.Jamie,kaybettiği elinden sonra öteki eliyle savaşmayı öğrenir.
Zincir Kıran
Bölüm 3
/Zincir Kıran
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2014
Güneyde Cersei,ölen oğlunun yasını tutarken doğuda Daenerys güçlenerek Yedi Krallık için tehdit oluşturur.Arya ve Tazı Arryn Vadisi’ne ilerler.
Yemin Tutucu
Bölüm 4
/Yemin Tutucu
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2014
Daenerys,vardığı topraklardaki halka özgürlük götürürken,Sansa ve Lord Baelish,denize açılır.Kral Toprakları’nda Tyrion zindana kapatılır.
İsminin Birincisi
Bölüm 5
/İsminin Birincisi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2014
Tommen,Yedi Krallık’ın yeni kralı olur. Lord Baelish ve Sansa,Vadi’ye ulaşır.Sur’un ötesinde Jon ve Gece Nöbetçiler’i Craster Evi’ne saldırır.
Tanrıların ve İnsanların Yasaları
Bölüm 6
/Tanrıların ve İnsanların Yasaları
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2014
Stannis ve Davos,Braavos’un demir bankasına gider.Joffrey’yi öldürmekle suçlanan Tyrion yargılanır.Ramsay,Theon’u Moat Cailin’e gönderir.
Alaycı Kuş
Bölüm 7
/Alaycı Kuş
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2014
Tyrion’ın savaşarak yargılanmasını istemesi üzerine,kendi adına savaşacak birine ihtiyacı vardır.Brienne ve Podrick,Stark kızlarının peşindedir.
Dağ ve Engerek
Bölüm 8
/Dağ ve Engerek
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2014
Lysa Arryn’in Kartal Yuvası’ndaki gizemli ölümü üzerine Lord Baelish yargılanır.Güneyde ise Tyrion’ın arenada duruşması vardır.
Duvardaki Gözcüler
Bölüm 9
/Duvardaki Gözcüler
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2014
Sur’un ötesinden Kara Kale’yi aşmaya gelen Yabanıllar, Gece Nöbetçileri’ne saldırır. Kara Kale, Sur’un her yanından kuşatılmıştır.
Çocuklar
Bölüm 10
/Çocuklar
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2014
(SEZON FİNALİ) Jon, Mance Rayder’ı öldürünce savaşı durduracağına inanarak, Yabanıllar'ın kampına gider. Güneyde ise Jamie ve Cersei, Joffrey’nin yasını tutar.