Game of Thrones

2. Sezon

Kuzey Hatırlar
Bölüm 1
/Kuzey Hatırlar
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2012
Gece nöbetçileri, Sur’un ardında konaklamak zorunda kalır. Kral Eli görevini üstlenen Tyrion Lannister, Kral Toprakları’na döner.
Karanlık Topraklar
Bölüm 2
/Karanlık Topraklar
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2012
Uzun bir aradan sonra kendi toprakları olan Demir Adalar’a dönen Theon, babası ile Robb arasında kalır. Stannis, müttefik toplamaya çalışır.
Ölü Olan Bir Daha Ölmez
Bölüm 3
/Ölü Olan Bir Daha Ölmez
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2012
Güneyde Cersei, Sansa’nın Lannister’lara olan bağlılığını sorgularken Sur’un ardında ise Jon Snow, Craster’ın sırrına şahit olur.
Kemik Bahçesi
Bölüm 4
/Kemik Bahçesi
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2012
Stannis Baratheon,tahtın gerçek varisi olduğunu iddia etmektedir.Ve Sur'a giden Jon Snow'un yolu,çok geçmeden Yabanıllar ile kesişecektir.
Harrenhal'un Hayaleti
Bölüm 5
/Harrenhal'un Hayaleti
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2012
Jagen H'Ghar, Arya’ya bir teklifte bulunurken, Theon babasına ve halkına kendini kanıtlamaya çalışır. Ejderhalar gün geçtikçe büyümektedir.
Eski Tanrılar ve Yeni Tanrılar
Bölüm 6
/Eski Tanrılar ve Yeni Tanrılar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2012
Jon,Yabanıl’lardan birini esir alır. Kral Joffrey, sevilmeyen bir hükümdara dönüşürken Daenerys, Westeros’a dönmek için gemi arayışındadır.
Onursuz Bir Adam
Bölüm 7
/Onursuz Bir Adam
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2012
Kuzeyde Theon, Kışyarı’nı ele geçirmişken, doğuda Daenerys’ın ejderhaları ortadan kaybolur.Catelyn, oğlu Robb’a karşı çıkarak bir tutsak getirir.
Kışyarı Prensi
Bölüm 8
/Kışyarı Prensi
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2012
Yara Greyjoy, Kışyarı’ndaki kardeşi Theon’un yanına gelir. Jon ve Qhorin, Yabanıllar’ın elindedir. Daenerys, ejderhaların yerini öğrenir.
Karasu
Bölüm 9
/Karasu
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2012
Stannis, savaş gemileri ile Kral Toprakları’na saldırırken Tyrion, kaleyi korumak ile meşguldür. Gidişatı değiştirecek bir müttefik savaşa dahil olur.
Valar Morghulis
Bölüm 10
/Valar Morghulis
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2012
(SEZON FİNALİ) Kışyarı, Ramsay Snow tarafından kuşatılmıştır. Bu sırada daha kuzeyde, Sur’un ardında ise büyük bir tehlike yaklaşmaktadır.