Game of Thrones

3. Sezon

Valar Dohaeris
Bölüm 1
/Valar Dohaeris
Yayın Tarihi: 31 Mart 2013
Gece nöbetçileri, yaklaşan tehlikeyi bildirmek için Kara Kale’ye dönmeye hazırlanır. Dar denizin ötesinde, Daenerys köle körfezine gelir.
Karanlık Kanatlar, Karanlık Sözler
Bölüm 2
/Karanlık Kanatlar, Karanlık Sözler
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2013
Brienne ve Jamie, Kral Toprakları’na doğru yol almaktadır. Bu sırada Harrenhal’daki Robb, Kışyarı’ndan ve Nehirova’dan kötü haberler alır.
Ceza Yürüyüşü
Bölüm 3
/Ceza Yürüyüşü
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2013
Mance Rayder, Jon’u ve bir grup Yabanıl’ı Sur’a gönderir. Brienne ve Jamie tutsak edilir. Sağ kalan gece nöbetçileri Craster’a döner.
Ve Şimdi Nöbeti Bitti
Bölüm 4
/Ve Şimdi Nöbeti Bitti
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2013
Doğuda Daenerys, Kraznys ile yaptığı anlaşmayla lekesiz ordusuna sahip olur. Kuzeyde Bran ve Jojen, üç gözlü kuzgunun izini sürer.
Ateş Tarafından Öpüldü
Bölüm 5
/Ateş Tarafından Öpüldü
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2013
“Serçeparmak” Petyr Baelish, Tyrell’lerin Sansa’yla ilgili gizli planını Tywin Lannister’a iletir. Robb Stark müttefiklerini kaybetmektedir.
Tırmanış
Bölüm 6
/Tırmanış
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2013
Yabanıl’lar, Jon’un eşliğinde Sur’a tırmanmak için hazırlanır. Robb, Nehirova’nın desteğini geri kazanmak için elinden geleni yapar.
Ayı ve Bakire Panayırı
Bölüm 7
/Ayı ve Bakire Panayırı
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2013
Tywin Lannister, doğuda yükselen Daenerys’ın oluşturabileceği tehlikeler için Joffrey’i uyarır. Arya, Sancaksız Kardeşlik’ten kaçar.
İkinci Oğullar
Bölüm 8
/İkinci Oğullar
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2013
Kral Toprakları’nda Sansa ve Tyrion’un düğün hazırlıkları tamamlanır. Bu sırada doğuda, Dar Deniz’in ötesinde Daenerys, kendine sadık bir savaşçı bulur.
Castamere Yağmurları
Bölüm 9
/Castamere Yağmurları
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2013
Robb, dayısı Edmure’un düğünü için ordusu ile birlikte İkizler’e, Frey Hanedanı’nın kalesine gider. Arya, ailesine kavuşmaya çok yakındır.
Mhysa
Bölüm 10
/Mhysa
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2013
(SEZON FİNALİ) Theon’un kardeşi Yara Greyjoy, Theon’u kurtarmak için asker toplar. Kızıl Düğün’ün haberi yayılırken kuzeyin ötesindeki tehlike de hızla yaklaşmaktadır.