Game of Thrones

5. Sezon

Gelecek Savaşlar
Bölüm 1
/Gelecek Savaşlar
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2015
Tyrion ve Varys, Özgür Şehirler’e doğru yol alırken, kuzeyde Mance’i tutsak eden Stannis, Yabanıllar’ın kendisiyle birlikte savaşmasını ister.
Siyah ve Beyazın Evi
Bölüm 2
/Siyah ve Beyazın Evi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2015
Arya, Jagen H'ghar’ı bulmak için Braavos’a gider. Cersei,Oberyn’nin ölümünün ardından Dorne’daki kızı Myrcella için endişelenir.
High Sparrow
Bölüm 3
/High Sparrow
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2015
Güneyde düğün telaşı varken kuzeyde Lord Baelish, Sansa’yı Kışyarı’na götürür.Bu sırada yeni Lord kumandan olan Jon, Stannis’in teklifini düşünmektedir.
Harpy'nin Oğulları
Bölüm 4
/Harpy'nin Oğulları
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2015
Cersei, yüce rahip ile iş birliği yapmanın yollarını ararken,Harpiya’nın oğulları Meereen şehrinde saldırılar düzenler. Jamie Güneş Mızrağı’na ulaşır.
Çocuğu Öldür
Bölüm 5
/Çocuğu Öldür
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2015
Daenerys’ın yükselişi Kara Kale’de duyulurken Stannis, Kışyarı’na gitmek için hazırlanır. Jorah ve Tyrion, Meereen’e doğru yol alır.
Eğilmez, Bükülmez, Kırılmaz
Bölüm 6
/Eğilmez, Bükülmez, Kırılmaz
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2015
Jagen H'ghar, Arya’yı eğitmeye başlar. Kral Toprakları’nda ise yüce rahip, Loras Tyrell’i yargılar. Jamie ve Bronn, Myrcella’yı bulur.
Hediye
Bölüm 7
/Hediye
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2015
Tyrion ve Jorah, köle tacirleri tarafından Dövüş Çukuru’na götürülür. Bu sırada yüce rahip ve inanç askerleri Kral Toprakları’nın yönetimini ele geçirir.
Zor Ev
Bölüm 8
/Zor Ev
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2015
Sur’un ötesinde Jon ve Tormund, Yabanıllar’la anlaşmak ve onları Ak Yürüyenler’e karşı yapılacak savaşta kendi tarafına çekmek için Çetinocak’a gider.
Ejderhaların Dansı
Bölüm 9
/Ejderhaların Dansı
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2015
Jon ve kurtulan Yabanıllar, Sur’a geri döner. Stannis’e kanından birini Işığın Tanrısı’na kurban etmesini söyleyen Melisandre, onu ikna eder.
Annenin Merhameti
Bölüm 10
/Annenin Merhameti
Yayın Tarihi: 14 Haziran 2015
(SEZON FİNALİ) Stannis,Bolton ordusuyla savaşmak için Kışyarı’na ilerlerken,Yedi Krallık’ın en güneyinde Jaime,Myrcella ile Kral Toprakları’na doğru yola çıkar.