ONE PIECE
Popüler manganın bu canlı çekim uyarlamasında genç korsan Monkey D. Luffy, hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkıyor.
MACERALARIN DOĞUŞU
Bölüm 1
/MACERALARIN DOĞUŞU
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Batmakta olan bir kayıkta mahsur kalan vurdumduymaz Luffy, bir korsan kralın kayıp hazinesini bulma serüvenine başlar. Ama önce bir tayfa, bir gemi ve bir harita bulmalıdır.
HASIR ŞAPKALI ADAM
Bölüm 2
/HASIR ŞAPKALI ADAM
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Grand Line haritasını ele geçiren Luffy, Nami ve Zoro, maskaralıktan hoşlanmayan bir palyaço tarafından rehin alınır. Koramiral Garp, yeni acemi Koby'yi köşeye sıkıştırır.
YALAN SÖYLEME
Bölüm 3
/YALAN SÖYLEME
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Doğru düzgün bir gemiye ihtiyacı olan ekip, Şurup Köyü'ne ulaşır ve neşeli Usopp ve onun en yakın arkadaşı Kaya ile tanışır. Ancak hain bir tehdit, planlarını sekteye uğratır.
KORSANLAR GELİYOR
Bölüm 4
/KORSANLAR GELİYOR
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Klahadore'un planı uygulamaya konmuşken arkadaşları tehlikede olan Usopp, Donanma'dan yardım ister. Kaya'nın malikânesinde amansız bir mücadele başlayınca bıçaklar çekilir.
BARATIE'YE HOŞ GELDİNİZ!
Bölüm 5
/BARATIE'YE HOŞ GELDİNİZ!
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Hasır Şapkalı Korsanlar grup olarak ilk düşmanlarıyla karşılaşır. Yüzen balık lokantasında, Luffy bir aşçıyla arkadaş olur. Zoro ise bir savaş lordu ile düello yapar.
ŞEF VE KOMİ
Bölüm 6
/ŞEF VE KOMİ
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Sanji ile baş aşçı Zeff anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp kötü bir yara alan Zoro'yu kurtarmaya çalışır. Bir görevde olan acımasız Balıkadam tayfaya sorun çıkarır.
TESTERE BALIĞI DÖVMELİ KIZ
Bölüm 7
/TESTERE BALIĞI DÖVMELİ KIZ
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Arlong'u bulmak için tanıdık bir düşmanla anlaşma yapan Luffy ve arkadaşları, Coco Köyü'ne gitmek amacıyla denize açılır ve Nami'nin gizemli geçmişini öğrenir.
DOĞUDAKİ EN TEHLİKELİ ADAM
Bölüm 8
/DOĞUDAKİ EN TEHLİKELİ ADAM
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2023
Hasır Şapkalar ekibi, Arlong ve Balıkadamları kesin olarak alt etmeye çalışır. Gergin bir aile buluşmasının ardından Luffy, hayallerine bir adım daha yaklaşır.