Rick and Morty

1. Sezon

Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2013
Rick, Morty’yi ‘mega-ağaç’ tohumları bulmak için başka bir boyuta götürür. Jerry ve Beth ise, Rick oğullarına kötü örnek oluyor diye tartışırlar.
Teknolojik Köpek
Bölüm 2
/Teknolojik Köpek
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2013
Rick, ailenin köpeği Snuffles’ı akıllı yapacak bir alet icat eder. Ama sonuç pek iyi olmaz. Rick ve Morty, Morty’nin matematik öğretmeninin rüyalarını talan ederler.
Anatomi Parkı
Bölüm 3
/Anatomi Parkı
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2013
Morty kendini, evsiz bir adamın içinde yer alan tuhaf bir eğlence parkında bulur. Jerry’nin anne ve babası, ortak sevgililerini aileye tanıştırırlar.
Sanal Gerçekler
Bölüm 4
/Sanal Gerçekler
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2014
Uzaylılar, Rick, Morty ve Jerry’yi alternatif bir gerçekliğe gönderirler. Rick bir çözüm ararken, hiçbir şeyin farkında olmayan Jerry yeni reklam sloganıyla meşguldür.
Meeseeks Hizmetinizde
Bölüm 5
/Meeseeks Hizmetinizde
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2014
Morty, Rick’in saçmalıklarından bıkmıştır. Bu yüzden sözüm ona güvenli bir maceraya çıkmak ister. Jerry, golf yardımcıları olarak tuhaf yaratıkları başına toplar.
Aşk İksiri
Bölüm 6
/Aşk İksiri
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2014
Morty’nin bir kızı elde etmek için kullandığı aşk iksiri, virüs olup tüm dünyayı ele geçirir. Rick bu pisliği temizlemek zorundadır, ama tabii başka bir pislikle.
Gazorpazorp'u Büyütmek
Bölüm 7
/Gazorpazorp'u Büyütmek
Yayın Tarihi: 10 Mart 2014
Morty’nin seks robotundan bir çocuğu olur. Rick ve Summer, robotun gezegenini ziyaret ederler, çocuksa burada sadece birkaç gün içinde büyüyerek bir yetişkine döner.
Rick'miş Dakika
Bölüm 8
/Rick'miş Dakika
Yayın Tarihi: 17 Mart 2014
TV’den sıkılan Rick, başka boyutlardan yayın alan bir kablo bağlantısı kurar. Herkes, özel gözlükler takarak alternatif gerçeklikteki hallerini izler.
Rick'siz Bir Şey Geliyor
Bölüm 9
/Rick'siz Bir Şey Geliyor
Yayın Tarihi: 24 Mart 2014
Summer’ın şeytanın dükkânında çalışması Rick’i tedirgin eder. Jerry ve Morty, gezegen olup olmadığı tartışılan Pluto’ya giderler.
Rick'inci Türden Rick'leşmeler
Bölüm 10
/Rick'inci Türden Rick'leşmeler
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2014
Rick tam kahvaltısının tadını çıkarırken bir grup alternatif Rick tarafından kaçırılır ve bu Rick’lere karşı yapılan suçlamalar yüzünden kendini mahkemede bulur.
Rick'sli İş
Bölüm 11
/Rick'sli İş
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2014
Jerry ve Beth, Titanic’in batışının canlandırılacağı etkinliğe katılmak üzere evden giderler. Rick ve Summer’ın evdeki çılgın partileri kontrolden çıkar.