Rick and Morty
Parlak zekalı fakat alkolik bilim adamı Rick, başka dünyalara ve alternatif boyutlara çılgın kaçamaklar yaparken huysuz torunu Morty'i de zorla yanında götürür.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2013
Rick, Morty’yi ‘mega-ağaç’ tohumları bulmak için başka bir boyuta götürür. Jerry ve Beth ise, Rick oğullarına kötü örnek oluyor diye tartışırlar.
Teknolojik Köpek
Bölüm 2
/Teknolojik Köpek
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2013
Rick, ailenin köpeği Snuffles’ı akıllı yapacak bir alet icat eder. Ama sonuç pek iyi olmaz. Rick ve Morty, Morty’nin matematik öğretmeninin rüyalarını talan ederler.
Anatomi Parkı
Bölüm 3
/Anatomi Parkı
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2013
Morty kendini, evsiz bir adamın içinde yer alan tuhaf bir eğlence parkında bulur. Jerry’nin anne ve babası, ortak sevgililerini aileye tanıştırırlar.
Sanal Gerçekler
Bölüm 4
/Sanal Gerçekler
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2014
Uzaylılar, Rick, Morty ve Jerry’yi alternatif bir gerçekliğe gönderirler. Rick bir çözüm ararken, hiçbir şeyin farkında olmayan Jerry yeni reklam sloganıyla meşguldür.
Meeseeks Hizmetinizde
Bölüm 5
/Meeseeks Hizmetinizde
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2014
Morty, Rick’in saçmalıklarından bıkmıştır. Bu yüzden sözüm ona güvenli bir maceraya çıkmak ister. Jerry, golf yardımcıları olarak tuhaf yaratıkları başına toplar.
Aşk İksiri
Bölüm 6
/Aşk İksiri
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2014
Morty’nin bir kızı elde etmek için kullandığı aşk iksiri, virüs olup tüm dünyayı ele geçirir. Rick bu pisliği temizlemek zorundadır, ama tabii başka bir pislikle.
Gazorpazorp'u Büyütmek
Bölüm 7
/Gazorpazorp'u Büyütmek
Yayın Tarihi: 10 Mart 2014
Morty’nin seks robotundan bir çocuğu olur. Rick ve Summer, robotun gezegenini ziyaret ederler, çocuksa burada sadece birkaç gün içinde büyüyerek bir yetişkine döner.
Rick'miş Dakika
Bölüm 8
/Rick'miş Dakika
Yayın Tarihi: 17 Mart 2014
TV’den sıkılan Rick, başka boyutlardan yayın alan bir kablo bağlantısı kurar. Herkes, özel gözlükler takarak alternatif gerçeklikteki hallerini izler.
Rick'siz Bir Şey Geliyor
Bölüm 9
/Rick'siz Bir Şey Geliyor
Yayın Tarihi: 24 Mart 2014
Summer’ın şeytanın dükkânında çalışması Rick’i tedirgin eder. Jerry ve Morty, gezegen olup olmadığı tartışılan Pluto’ya giderler.
Rick'inci Türden Rick'leşmeler
Bölüm 10
/Rick'inci Türden Rick'leşmeler
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2014
Rick tam kahvaltısının tadını çıkarırken bir grup alternatif Rick tarafından kaçırılır ve bu Rick’lere karşı yapılan suçlamalar yüzünden kendini mahkemede bulur.
Rick'sli İş
Bölüm 11
/Rick'sli İş
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2014
Jerry ve Beth, Titanic’in batışının canlandırılacağı etkinliğe katılmak üzere evden giderler. Rick ve Summer’ın evdeki çılgın partileri kontrolden çıkar.
Nerede Kalmıştık?
Bölüm 1
/Nerede Kalmıştık?
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2015
Rick zamanı başlatır. Ancak Morty ve Summer ile birlikte durdurulmuş zamanda çok uzun bir süre yaşadıkları için paralel bir boyut oluşur.
Morty Av Peşinde
Bölüm 2
/Morty Av Peşinde
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2015
Rick, oyun salonunda bir akşamüstü geçirebilmek için uzaylı bir suikastçıya silah satar. Bunun üzerine Morty, suikastçıyı durdurmaya çalışır.
Erotik Asimilasyon
Bölüm 3
/Erotik Asimilasyon
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2015
Rick, Morty ve Summer, Rick'in eski kız arkadaşı olan, Unity adlı bir kovan zihinliyle karşılaşır. Summer, Unity'nin bir gezegenin nüfusunu kontrol etmesine karşı çıkar.
Uzaylı Parazitler
Bölüm 4
/Uzaylı Parazitler
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2015
Aile, kafalarına sahte anılar yerleştiren bir parazitle mücadele eder. Bu mücadele, arkadaşları Bay Boklugöt'ün gerçek olup olmadığını merak etmelerine neden olur.
Schwifty'lenme Zamanı
Bölüm 5
/Schwifty'lenme Zamanı
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2015
Uzaylı bir varlık müziksel taleplerle ortaya çıkınca Rick ve Morty, galaksiler arası şarkı yarışması için bir şarkı yazmada Ice-T'den yardım ister.
Rick Çıldırmış Olmalı
Bölüm 6
/Rick Çıldırmış Olmalı
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2015
Arabası bozulunca Rick, Morty ile birlikte arabanın aküsüne girer. Morty, Rick'in akünün içinde minyatür bir evren yarattığını keşfeder.
Evlilik Terapisi
Bölüm 7
/Evlilik Terapisi
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2015
Summer, onu okuldaki vampirlere karşı koruması için Rick'ten zihnini bir ergene transfer etmesini ister. Beth ve Jerry, "dünya dışından" bir evlilik danışmanına gider.
Boyutlar Arası Kablo TV 2: Kışkırtıcı Kader
Bölüm 8
/Boyutlar Arası Kablo TV 2: Kışkırtıcı Kader
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2015
Rick'in tehlikeli bakteriler geliştirmek için kullandığı dondurmayı yiyen Jerry, bir uzaylı hastanesine kaldırılır. Rick, hastanenin kablo TV kutusuyla oynar.
Bak Şu Arınana
Bölüm 9
/Bak Şu Arınana
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2015
Rick ve Morty, tüm yurttaşların bir geceliğine cezalandırılmadan cinayet dâhil her suçu işlemesine izin verilen bir gezegene iner.
Düğün
Bölüm 10
/Düğün
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2015
Jerry yanlışlıkla Kuşinsan'a ve Tammy'nin düğününe ev sahipliği yapan gezegene gelir. Tüm aile talihsiz törene katılır.
EsaRick'in Bedeli
Bölüm 1
/EsaRick'in Bedeli
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2017
Summer ve Morty, Rick'in yerini tespit etmek için boyutlar arası bir yolculuğa çıkar ve bir dolu Rick bulurlar. Rick'in canı son derece özel bir McNugget sosu çeker.
Rickazon'da Fırtına
Bölüm 2
/Rickazon'da Fırtına
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2017
Evde işler karmakarışıkken Rick, Morty ve Summer bazı kişisel sorunları şiddetle çözmek için kıyamet sonrası dünyaya gider.
Turşu Rick
Bölüm 3
/Turşu Rick
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2017
Ailenin geri kalanı terapiye giderken Rick kendini turşuya dönüştürür. Şimdi Rick'in turşu olmaktan kurtulmanın bir yolunu bulması gerekir.
Koruyucular 3: Dünya Yok Eden'in Dönüşü
Bölüm 4
/Koruyucular 3: Dünya Yok Eden'in Dönüşü
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2017
Koruyucular adlı bir grup süper kahramana görünüşte yardım eden Rick, sarhoşken onlar için "Testere" benzeri bir senaryo hazırlar.
Dolambaçlı Halkalar Komplosu
Bölüm 5
/Dolambaçlı Halkalar Komplosu
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2017
Rick ve Jerry, ölmenin imkânsız olduğu bir tatil mekânına gider. Ama bir yaratık gene de Rick'i öldürmek istemektedir. Summer'ın göğüslerini büyütme denemesi ters gider.
Dinlenme ve Ricktirahat
Bölüm 6
/Dinlenme ve Ricktirahat
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2017
Yorucu bir maceradan sonra Rick ve Morty bir tatile ihtiyaçları olduğuna karar verir. Ama özel bir detoks makinesini denediklerinde işler biraz kontrolden çıkar.
Ricklantis'te Karışıklık
Bölüm 7
/Ricklantis'te Karışıklık
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2017
Rick ve Morty, müthiş bir macera için Atlantis'e gitmeden önce Rick Kalesi'nden gelen Rick ve Morty ile karşılaşır.
Morty'nin Kafa Patlatanları
Bölüm 8
/Morty'nin Kafa Patlatanları
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2017
Rick, Morty’ye anılarla dolu bir oda gösterir. Morty, bu anıları zihninden çıkarması için Rick’e yalvarmıştır. Ama Rick onları geri yüklemeye başlayınca ortalık karışır.
Beth'in Abecesi
Bölüm 9
/Beth'in Abecesi
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2017
Rick ve Beth, çocukluklarından kalma sorunları çözmek için Seksi Kızın Diyarı'na gider. Morty ve Summer, Jerry'nin yeni kız arkadaşı konusunda biraz tedbirli davranır.
Rickçuryalı Mortaday
Bölüm 10
/Rickçuryalı Mortaday
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2017
Başkanın Rick ve Morty'nin yardımına ihtiyacı olması biraz çatışmaya yol açar. Beth, klon olabileceğinden şüphelenmeye başlar.
Morty'nin Sınırında: Rick, Öl, Canlan
Bölüm 1
/Morty'nin Sınırında: Rick, Öl, Canlan
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2019
Aile kahvaltısından sonra Rick, "ölüm kristalleri"ni almak için Forbodulon Prime'a giderken Morty'den ona eşlik etmesini ister, ama kristaller Morty'ye pek iyi gelmez.
İhtiyar Adam ve Klozet
Bölüm 2
/İhtiyar Adam ve Klozet
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2019
Jerry, alnında "Uygulamamı Geliştirmeyin" dövmesi olan ısrarcı uzaylının isteği üzerine bir uygulama geliştirir. Azimli Rick, kaka yapan gizemli bir varlığın izini sürer.
Soygun Ekibi
Bölüm 3
/Soygun Ekibi
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2019
Soygun kongresine sızmak için bir ekip toplayan Rick, soygun planlayan bir robotu durdurmak için de başka bir ekibe ihtiyaç duyar. Morty bir soygun filmi senaryosu yazar.
Pençe ve Kanat: Morty'nin Yeni Ev Hayvanı
Bölüm 4
/Pençe ve Kanat: Morty'nin Yeni Ev Hayvanı
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2019
Rick, Morty'nin evcil bir ejderha edinme isteğini gönülsüzce kabullenir ve işler arapsaçına döner. Jerry konuşan bir kediyle arkadaş olur ve birlikte Florida'ya giderler.
Uzayda Yılan Macerası
Bölüm 5
/Uzayda Yılan Macerası
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2019
Morty'nin bir uzay yılanı tarafından ısırılmasının ardından, Rick ve Morty gerçek bir yılan savaşının ortasına düşer. Jerry, Noel ışıklarını asarken ölmemeye çalışır.
Rick Aşağı, Rick Yukarı
Bölüm 6
/Rick Aşağı, Rick Yukarı
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2020
Rick ve Morty, tren gibi görünen bir anlatı cihazına yakalanır. Yolcularla dolu olan ve Rick hakkında öyküler anlatan bu treni durdurmanın bir yolunu bulmak zorundalar.
Yüz Emiciler
Bölüm 7
/Yüz Emiciler
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2020
Yüz emen uzaylılar, Morty ve Rick'in başına iş açar. Özellikle de eve döndükten sonra Summer'ı uzaylıların gezegeninde bıraktıklarını fark etmeleri dert olur.
Asit Varili Bölümü
Bölüm 8
/Asit Varili Bölümü
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2020
Morty, hayatı sonuçlar olmadan yaşamak adına "oyunu kaydet" fonksiyonunun gerçek hayat versiyonunu yapması için Rick'e meydan okur. Ayrıca dev bir asit varili söz konusu.
Mort'un Çocukrick'i
Bölüm 9
/Mort'un Çocukrick'i
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2020
Jerry'nin tüm aileyi kamp gezisine götürme planı, Rick'in bir gezegeni hamile bırakmış olabileceğine dair bir haber almasının ardından beklendiğinden farklı gelişir.
Kahraman Aile Dünya'yı Kurtarıyor
Bölüm 10
/Kahraman Aile Dünya'yı Kurtarıyor
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2020
İki Beth, şirket sponsorluğundaki bir gezegen yok edici ve geçmişten bazı simalar, Dünya'yı kurtarmak için Rick'i ve aileyi "Star Wars yapmaya" zorlar.
Rick Andre ile Akşam Yemeği
Bölüm 1
/Rick Andre ile Akşam Yemeği
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2021
Smith evinde yoğun bir gün yaşanırken Rick'in baş düşmanı ziyarete gelir ve Morty bir kızı eve davet eder. Ardından garajda bir portalla ilgili gelişmeler yaşanır.
Yem Aileler
Bölüm 2
/Yem Aileler
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2021
Katil kalamarlar Smith ailesinin peşinde ama neyse ki Rick yem olarak bir kopya aile yaptı. Yoksa gerçekler mi? Kopyalar kopya yapabilir mi? Kim gerçek? Sen gerçek misin?
Morty'nin Ekolojik Aşkı
Bölüm 3
/Morty'nin Ekolojik Aşkı
Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2021
Morty bir ekolojik süper kahramana sırılsıklam âşık olunca onun yerine Summer, Rick'le birlikte gezegenlerarası bir kıyamet partisine katılır.
Kurturick Günü
Bölüm 4
/Kurturick Günü
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2021
Smith ailesi, devasa mutant spermlerden oluşan bir orduyla savaşmak için bir araya gelir. Herkesin iyiliği için Morty'nin Beth'in işine burnunu sokmaması gerekmektedir.
Ricklik Yılları
Bölüm 5
/Ricklik Yılları
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2021
Beth cehennem şeytanlarıyla erkek erkeğe takılan Rick ve Jerry'ye katılır. Morty ve Summer okula yeni gelen havalı çocuğu etkilemek için uzay gemisi kullanmaya kalkışır.
Rick ve Morty'nin Şükran Günü Gösterhindisi
Bölüm 6
/Rick ve Morty'nin Şükran Günü Gösterhindisi
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2021
Şükran Günü'nde ABD Başkanı'nı kızdıran Rick kendisini bir hindiye dönüştürür. Bunu neden yaptığını sormayın, şükran duymanızı sağlayacak birçok sebebi var!
GoTron Jerrysis Rickvangelian
Bölüm 7
/GoTron Jerrysis Rickvangelian
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2021
Rick'in beşinci ve son GoTron feretine sahip olmak için Meme Dünyası gezisini iptal etmesinin ardından, Smith ailesi bir arada olmanın önemi hakkında çok şey öğrenir.
Rick Başmorttan
Bölüm 8
/Rick Başmorttan
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2021
Ailenin geri kalanı gemi gezisi için şehirden ayrılınca evde cihazlarıyla baş başa kalan Rick, eski bir arkadaşıyla tekrar iletişime geçmeye karar verir.
Rickzede
Bölüm 9
/Rickzede
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2021
Rick iki kargayı sağkolu olarak seçince Morty bir portalda kendine yeni bir ortak bulur. Yoksa Rick ve Morty'nin boyutlar arası iş birliği sonsuza dek sona mı erecektir?
Rickmuray Jack
Bölüm 10
/Rickmuray Jack
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2021
Rick kargalarla takılmaya devam eder. Ancak tekrar bir araya gelmeyi uman orta yaşlı bir Morty ile tanıdık bir yere gittiğinde duygu dolu anlar yaşanır.
Solaricks
Bölüm 1
/Solaricks
Yayın Tarihi: 04 Eylül 2022
Macera, tam olarak kaldığımız yerden devam ediyor. Portal silahları hâlâ bozuk olan Rick ve Morty, Hisar kalıntıları arasında uzayda kaybolmuştur.
Rick: Mort'un İyi Yaşanmış Hayatı
Bölüm 2
/Rick: Mort'un İyi Yaşanmış Hayatı
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2022
Uzaylı teröristler, bir atari salonunu ele geçirir. Rick, Summer'dan gençlerin pek bilmediği Zor Ölüm filmindeki gibi havalandırmadan geçerek ona yardım etmesini ister.
Beth'in Temel İçgüdüsü
Bölüm 3
/Beth'in Temel İçgüdüsü
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2022
Şükran Günü'nde Beth, kendini sevme kavramına cüretkâr ve yepyeni bir boyut katarken Morty ve Summer, gerçekçi bir video oyunu oynayarak kendilerini avutmaya çalışır.
Gece Ailesi
Bölüm 4
/Gece Ailesi
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2022
Beth, Rick'in gece geç saatte mekik çektiğini görünce aile, yeni bir cihaz sayesinde Rick'in uyurken bedenini çalıştırabildiğini öğrenir ve cihazı kullanmaya karar verir.
Son Smith Durağı
Bölüm 5
/Son Smith Durağı
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2022
Jerry'nin fal kurabiyesi ölümden de beter bir kadere işaret edince Rick, söz konusu tatlının şoke edici tahmininin temeline inmeye karar verir.
JuRicksic Mort
Bölüm 6
/JuRicksic Mort
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2022
Dünya'nın ilk hâkimleri işlerin nasıl gittiğini görmek için geri dönüp gezegenin kontrolünü ele almak isteyince Rick, onları durdurmanın bir yolunu bulmaya çalışır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2022
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2022
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2022
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2022
How Poopy Got His Poop Back
Bölüm 1
/How Poopy Got His Poop Back
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2023
Bay PoopyButtHole büyük bir depresyonun pençesindedir ve Rick arkadaşı için gerekeni yapar.
The Jerrick Trap
Bölüm 2
/The Jerrick Trap
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2023
Rick ve Jerry zihinlerini değiştirip ortalığı karıştırırlar.
Air Force Wong
Bölüm 3
/Air Force Wong
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2023
Virginia'nın aşk kentine dönüşmesiyle birlikte ABD başkanı harekete geçer. Rick, geçmişin yaralarıyla yüzleşir.
That's Amorte
Bölüm 4
/That's Amorte
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2023
Rick'in meşhur ve dayanılmaz lezzetli spagettisi galaksiler arası hareketliliğe neden olur.
Unmortricken
Bölüm 5
/Unmortricken
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2023
Rick ve Morty izleyicilerin sezonun başından beri spekülasyonda bulunduğu konuyu açıklığa kavuşturur.
Rickfending Your Mort
Bölüm 6
/Rickfending Your Mort
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2023
Morty, Rick'i düştüğü bunalımdan çıkarmak için bir fikir bulur. Böylece yeni bir maceranın kapıları açılır.
Wet Kuat Amortican Summer
Bölüm 7
/Wet Kuat Amortican Summer
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2023
Summer bir parti için dedesinden yardım ister. Morty'le çıkarları çatışınca Rick'in beklentilerini aşan bir maceraya atılırlar.
Rise of the Numbericons: The Movie
Bölüm 8
/Rise of the Numbericons: The Movie
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2023
Morty matematik dersinde yaptığı bir yaramazlık yüzünden galaksiler arası bir savaşın kucağına düşer.
Mort: Ragnarick
Bölüm 9
/Mort: Ragnarick
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2023
Rick sonsuzluğu arar. Morty ise ona yardım etmeye çalışır.
Fear No Mort
Bölüm 10
/Fear No Mort
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2023
Hayatlarından sıkılan Rick ve Morty ürkütücü heyecanlar ararlar.