Seinfeld

5. Sezon

Mango
Bölüm 1
/Mango
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1993
George yeni kız arkadaşını tatmin etmekte zorlanır. Elaine geçmişte Jerry'ye "numara yaptığını" itiraf eder. Kramer'ın bir manavdan alışveriş yapması yasaklanır.
Kabarık Gömlek
Bölüm 2
/Kabarık Gömlek
Yayın Tarihi: 23 Eylül 1993
Kramer'ın "alçak sesli konuşan" bir kadınla çıkması, Jerry'nin canlı yayında utanç verici bir deneyim yaşamasına yol açar. George'un "güzel" elleri dikkatlerden kaçmaz.
Gözlük
Bölüm 3
/Gözlük
Yayın Tarihi: 30 Eylül 1993
George şeker bağımlısı bir göz doktorunun, bir gözlüğün ve Jerry'nin sevgilisinin karıştığı bir fiyaskoya imza atar. Bir köpeğin ısırdığı Elaine kuduz kaptığını düşünür.
Burnunu Çeken Muhasebeci
Bölüm 4
/Burnunu Çeken Muhasebeci
Yayın Tarihi: 07 Ekim 1993
Jerry ve Kramer muhasebecilerinin uyuşturucu kullandığından şüphelenir. Elaine erkek arkadaşıyla noktalama işaretleri konusunda tartışır. George bir iş görüşmesi yapar.
Sünnet
Bölüm 5
/Sünnet
Yayın Tarihi: 14 Ekim 1993
Jerry ve Elaine talihsiz bir sünnet töreni düzenler. George hastanede müthiş bir park yeri bulduğu için mutlu olsa da sevinci kısa sürer. Kramer bir "domuz-adam" görür.
Dudak Okuyucu
Bölüm 6
/Dudak Okuyucu
Yayın Tarihi: 28 Ekim 1993
Dondurmayı suratına bulaştıran George kameralara yakalanır. Jerry bir hakemle çıkar. Kramer "top toplayıcı" olmaya çalışır. Elaine duyma yetisini yitiriyormuş gibi yapar.
Yağsız Yoğurt
Bölüm 7
/Yağsız Yoğurt
Yayın Tarihi: 04 Kasım 1993
Ekip, "yağsız" donmuş yoğurt sattığını iddia eden bir dükkândan şüphelenir. Elaine, George'un baş düşmanı Lloyd Braun ile çıkar. Jerry bir çocuğun önünde küfreder.
Berber
Bölüm 8
/Berber
Yayın Tarihi: 11 Kasım 1993
George şartlarını ve hatta kabul edilip edilmediğini bilmeden bir işe başlar. Jerry berberini değiştirmeye çalışır. Elaine bir bekâr açık artırması düzenler.
Masöz
Bölüm 9
/Masöz
Yayın Tarihi: 18 Kasım 1993
Elaine'in yeni erkek arkadaşı, bir seri katille adaştır. Jerry'nin masöz sevgilisi, ona masaj yapmayı reddeder. Ancak George kadını takıntı hâline getirir.
Puro Dükkânındaki Kızılderili
Bölüm 10
/Puro Dükkânındaki Kızılderili
Yayın Tarihi: 09 Aralık 1993
Jerry, Elaine'e nahoş bir hediye verir. Frank bir "TV Rehberi" yüzünden Elaine'e kızar. Kramer sehpalar hakkında bir kitaba imza atar. Ebeveynleri George'a ceza verir.
Din Değiştirme
Bölüm 11
/Din Değiştirme
Yayın Tarihi: 16 Aralık 1993
George, Letonya Ortodoksu olmak ister. Kilisedeki bir rahibe, Kramer'ın cazibesine dayanamaz. Jerry kız arkadaşının dairesinde mantar ilacı bulur.
Tuvalet Kabini
Bölüm 12
/Tuvalet Kabini
Yayın Tarihi: 06 Ocak 1994
Bir kadın, tuvalet kâğıdını Elaine ile paylaşmayı reddeder. George, Elaine'in "havalı" erkek arkadaşına hayran kalır. Kramer bir teleseks hattının bağımlısı olur.
Akşam Yemeği
Bölüm 13
/Akşam Yemeği
Yayın Tarihi: 03 Şubat 1994
George ve Kramer (ve George'un montu) bir şarap dükkânını birbirine katar. Bir çikolatalı kek ve siyah beyaz kurabiye, fırında Jerry ile Elaine'in başına iş açar.
Deniz Biyoloğu
Bölüm 14
/Deniz Biyoloğu
Yayın Tarihi: 10 Şubat 1994
Jerry, George'un eski sevgilisine onun artık bir deniz biyoloğu olduğunu söyler. Elaine bir Rus yazarla tartışır. Kramer okyanus kıyısında golf oynar.
Turta
Bölüm 15
/Turta
Yayın Tarihi: 17 Şubat 1994
Jerry kız arkadaşının babasının "biraz kirli" olduğunu düşünür. Kramer bir mankenin tıpkı Elaine'e benzediğini fark eder. George "hışırdayan" bir takım elbise satın alır.
Dublörlük
Bölüm 16
/Dublörlük
Yayın Tarihi: 24 Şubat 1994
Kramer arkadaşı Mickey'ye tartışmalı bir öneride bulunur. Jerry hastaneye kaldırılan arkadaşını neşelendirmeye çalışır. Elaine'in flört ettiği adam "şeyini çıkarır".
Eşim
Bölüm 17
/Eşim
Yayın Tarihi: 17 Mart 1994
Jerry'nin sevgilisi kuru temizlemeden indirim almak için evliymişler gibi yapar. Elaine spor salonundaki bir adamdan karışık sinyaller alır. George duşta çişini yapar.
Yağmurluklar, I .Kısım
Bölüm 18
/Yağmurluklar, I .Kısım
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1994
Elaine "yakından konuşan" biriyle çıkar. George, Frank'in eski kıyafetlerini satar. Kramer ve Morty yağmurluk satmaya çalışır. Jerry ve kız arkadaşı sinemaya gider.
Yağmurluklar, II. Kısım
Bölüm 19
/Yağmurluklar, II. Kısım
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1994
Elaine "yakından konuşan" biriyle çıkar. George, Frank'in eski kıyafetlerini satar. Kramer ve Morty yağmurluk satmaya çalışır. Jerry ve kız arkadaşı sinemaya gider.
Yangın
Bölüm 20
/Yangın
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 1994
George bir yangında soğukkanlılığını korumakta zorlanır. Elaine'in iş arkadaşı, gösteri sırasında Jerry'nin sözünü keser. Jerry'nin misillemesi ise bir kazaya neden olur.
Hampton
Bölüm 21
/Hampton
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 1994
Ekip, Hampton'daki arkadaşlarının bebeğini görmeye gider. George'un kız arkadaşı üstsüz gezer. Bir doktorun sözleri Elaine'i şaşırtır. George "büzüşme" sorunu yaşar.
Tam Tersi
Bölüm 22
/Tam Tersi
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 1994
George her konuda içgüdülerinin tam tersini yapmaya karar verir. Jerry "başa baş" gitmeye başlar. Kramer kahve masası kitabını tanıtır. Elaine zor zamanlar geçirir.