Seinfeld
Dokuz sezon boyunca yayınlanan toplam 169 bölümde televizyon tarihinin en çarpıcı devrimlerinden birini gerçekleştirdi Seinfeld. Yayınlandığı ülkelerde televizyonların en sevilen komedisi olmayı başaran Seinfeld, aynı kentte yaşayan dört arkadaşın gündelik hayatından kesitler sunuyor ve son derece basit fikirlerden ilginç açılımlara uzanıyor. Ana karakter Jerry Seinfeld kadar yan karakterler de dikkat çekici. Hemen her konuda kararsız biri olan Elaine, bitmeyen kompleksleriyle herkesi bıktıran George Costanza ve tuhaf karizması, parlak fikirleriyle Cosmo Kramer! Kumsalda uyuyor gibi hissedebilmek için, kumla doldurulmuş yatakta uyumak fikri Cosmo Kramer’in dehasına sadece küçük bir örnek.
Seinfeld
Bölüm 1
/Seinfeld
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 1989
Jerry'nin Michigan'da tanıştığı bir kadın New York'a gelir ve onun yanında kalmak ister. Ancak Jerry ortada romantik bir durum olup olmadığından emin değildir.
Pusu Kurmak
Bölüm 2
/Pusu Kurmak
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 1990
Elaine'den kısa süre önce ayrılan Jerry bir partide tanıştığı kadından çok hoşlanır. Ancak kadının sadece çalıştığı yeri öğrenebildiği için ofisini ziyaret eder.
Hırsızlık
Bölüm 3
/Hırsızlık
Yayın Tarihi: 07 Haziran 1990
Jerry evine hırsız girmesinin ardından başka bir yere taşınıp mevcut dairesini Elaine'e vermek ister.
Arkadaştan Ayrılmak
Bölüm 4
/Arkadaştan Ayrılmak
Yayın Tarihi: 14 Haziran 1990
Jerry kendisini sinir eden eski bir çocukluk arkadaşından "ayrılmaya" çalışır. George kız arkadaşının onu diş ipi yüzünden terk edeceğinden endişelenir.
Borsa Tüyosu
Bölüm 5
/Borsa Tüyosu
Yayın Tarihi: 21 Haziran 1990
George, Jerry'yi bir hisse senedine yatırım yapmaya ikna eder. Jerry'nin romantik hafta sonu planları altüst olur. Elaine'in kedi alerjisi, aşk hayatını olumsuz etkiler.
Eski Kız Arkadaş
Bölüm 1
/Eski Kız Arkadaş
Yayın Tarihi: 23 Ocak 1991
George sinir bozucu bulduğu bir kadından ayrıldıktan sonra Jerry aynı kadınla çıkar ve o da benzer hislere kapılır. Ancak ilişkiyi bitirmeye bir türlü cesaret edemez.
Midilli Olayı
Bölüm 2
/Midilli Olayı
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1991
Jerry'nin ailesi New York'a gelir. Ancak Jerry midilliler hakkındaki yorumuyla bir aile üyesinin kalbini kırar. Kramer dairesine "kademeler" inşa etmeye karar verir.
Ceket
Bölüm 3
/Ceket
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1991
Jerry tuhaf bir astarı olan pahalı bir süet ceket satın alır. Jerry ve George, Elaine'in korkutucu babasıyla baş başa kalır.
Sesli Mesaj
Bölüm 4
/Sesli Mesaj
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1991
George yeni sevgilisinin telesekreterine bıraktığı mesajdan pişman olunca kadının mesajı dinlememesi için çabalar. Sevgilisi, Jerry'nin nefret ettiği bir reklama bayılır.
Apartmanda Bir Daire
Bölüm 5
/Apartmanda Bir Daire
Yayın Tarihi: 04 Nisan 1991
Jerry, Elaine'e kendi binasında boş bir daire olduğunu söyler ancak çok geçmeden bunu söylediğine pişman olur. George kadınları cezbetmek için alyans takmaya başlar.
Heykel
Bölüm 6
/Heykel
Yayın Tarihi: 11 Nisan 1991
Jerry evindeki bir heykelin temizlikçi tarafından çalındığını düşününce Elaine'in müşterisiyle yaptığı anlaşma tehlikeye girer.
İntikam
Bölüm 7
/İntikam
Yayın Tarihi: 18 Nisan 1991
İşinden ayrılan George patronundan intikam almak ister ancak sonra işini geri almaya çalışır. Jerry ve Kramer, bir çamaşırhane sahibinin Jerry'den para çaldığına inanır.
Kalp Krizi
Bölüm 8
/Kalp Krizi
Yayın Tarihi: 25 Nisan 1991
Jerry gecenin bir yarısı yazdığı anlaşılmaz notu deşifre etmeye çalışır. George tıbbi bir meseleyi çözmesi için bütünselci bir şifacıyı ziyaret eder.
Anlaşma
Bölüm 9
/Anlaşma
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1991
Jerry ve Elaine katı kurallara bağlı olmak şartıyla cinsel birlikteliklerini sürdürmeye çalışır. Ancak Elaine'in doğum günü, anlaşmayı bozacak gibidir.
Bebek Partisi
Bölüm 10
/Bebek Partisi
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 1991
Elaine, Jerry'nin evinde bir arkadaşı için bebek partisi düzenleyince George eski bir hesabı kapatmak ister. Kramer, Jerry'yi kaçak kablolu yayın almaya ikna eder.
Çin Restoranı
Bölüm 11
/Çin Restoranı
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 1991
Çin restoranına giden Jerry, Elaine ve George'a masa için "beş, on dakika" beklemeleri söylenir. Ancak bu bekleyiş sonsuza kadar sürecek gibidir.
Komi
Bölüm 12
/Komi
Yayın Tarihi: 26 Haziran 1991
Elaine ve George yanlışlıkla bir kominin kovulmasına yol açtıklarını sanır. Elaine kendisiyle kalmak için şehir dışından gelen eski sevgilisine katlanamadığını fark eder.
Sevk Belgesi
Bölüm 1
/Sevk Belgesi
Yayın Tarihi: 18 Eylül 1991
Jerry bir fizyoterapisti korkutur. George ise bir masajın ardından cinselliğini sorgular. Kramer, Joe DiMaggio'yu bir çörek dükkânında gördüğü konusunda ısrar eder.
Gerçek
Bölüm 2
/Gerçek
Yayın Tarihi: 25 Eylül 1991
George'un kız arkadaşı tam da Jerry'ye vergi denetimi konusunda yardım ederken ikilinin ilişkisi sona erer. Kramer, Elaine'in ev arkadaşıyla çıkmaya başlar.
Kalem
Bölüm 3
/Kalem
Yayın Tarihi: 02 Ekim 1991
Jerry ve Elaine, Jerry'nin babasının veda yemeğine katılmak için Florida'ya gider. Jack Klompus, Jerry'ye bir kalem verir. Elaine rahatsız bir yatakta sırtını incitir.
Köpek
Bölüm 4
/Köpek
Yayın Tarihi: 09 Ekim 1991
Uçaktaki sarhoş bir yolcu Jerry'den köpeğine bakmasını ister. Jerry'nin yokluğunda yalnız kalan George ve Elaine birlikte zaman geçirmeyi oldukça tuhaf bulur.
Kütüphane
Bölüm 5
/Kütüphane
Yayın Tarihi: 16 Ekim 1991
Katı bir kütüphane araştırmacısı gecikmiş bir kitap için Jerry'nin peşine düşer. George evsiz bir adamın lisede kendisini küçük düşüren eski öğretmeni olduğunu düşünür.
Otopark
Bölüm 6
/Otopark
Yayın Tarihi: 30 Ekim 1991
Ekip, arabalarını otoparkta kaybedince Elaine'in yeni balığının hayatı, George'un ailesiyle geçireceği gece ve Jerry'nin tuvalete yetişme ihtimali tehlikeye girer.
Kafe
Bölüm 7
/Kafe
Yayın Tarihi: 06 Kasım 1991
Jerry, Pakistanlı bir kafe sahibiyle arkadaş olur ve onu mekânda bazı değişiklikler yapmaya ikna eder. George'un kız arkadaşı ondan bir IQ testi yapmasını ister.
Kaset
Bölüm 8
/Kaset
Yayın Tarihi: 13 Kasım 1991
Elaine'in kimliğini gizleyerek Jerry'ye bıraktığı müstehcen bir ses kaydı, George'un ondan etkilenmesine neden olur. George, Çin'den kellik kremi sipariş eder.
Burun Estetiği
Bölüm 9
/Burun Estetiği
Yayın Tarihi: 20 Kasım 1991
George'un kız arkadaşı estetik ameliyat olur. Jerry seksi bulduğu ama birlikte vakit geçirmekten hoşlanmadığı bir kadınla çıkar. Kramer çok özel bir ceketin peşine düşer.
Misafirlikte Mahsur Kalmak
Bölüm 10
/Misafirlikte Mahsur Kalmak
Yayın Tarihi: 27 Kasım 1991
George, Elaine ve Jerry, Long Island'daki bir partide mahsur kalır. Daha sonra partinin ev sahibi haber vermeden Jerry'nin dairesine gelir.
Arabaları Çekmek
Bölüm 11
/Arabaları Çekmek
Yayın Tarihi: 04 Aralık 1991
George araba park ederek para kazanır. Kramer bir Woody Allen filminde rol kapar. Jerry tatsız bir araba kiralama deneyimi yaşar. Elaine yaşça çok büyük biriyle çıkar.
Kırmızı Nokta
Bölüm 12
/Kırmızı Nokta
Yayın Tarihi: 11 Aralık 1991
George, Elaine'e küçük bir kusuru olan kaşmir bir hırka satın alır. George iş yerinde ufak bir çapkınlık yapar. Elaine'in erkek arkadaşı yeniden içkiye başlar.
Metro
Bölüm 13
/Metro
Yayın Tarihi: 08 Ocak 1992
Ekibin yolları metroda ayrıldığında Jerry çıplak bir adamla dost olur, George bir kadınla tanışır, Kramer bir at yarışı tüyosu alır ve Elaine düğüne yetişmeye çalışır.
PEZ Şekermatiği
Bölüm 14
/PEZ Şekermatiği
Yayın Tarihi: 15 Ocak 1992
Bir PEZ şekermatiği yüzünden George'un kız arkadaşının piyano resitali mahvolur. Kramer sahil gibi kokan bir parfüm yaratır. Jerry bir müdahaleye ev sahipliği yapar.
İntihar
Bölüm 15
/İntihar
Yayın Tarihi: 29 Ocak 1992
Jerry, erkek arkadaşı intihara kalkışan bir kadınla yakınlaşır. George bir medyumdan gizemli bir uyarı alır. Elaine tıbbi bir test için oruç tutar.
Çöpçatanlık
Bölüm 16
/Çöpçatanlık
Yayın Tarihi: 05 Şubat 1992
Jerry ve Elaine, George'u Elaine'in arkadaşı Cynthia'ya ayarlar. Ancak ilk buluşmalarından kısa bir süre sonra George, Cynthia'nın hamile kalmış olabileceğini öğrenir.
Erkek Arkadaş, Kısım 1
Bölüm 17
/Erkek Arkadaş, Kısım 1
Yayın Tarihi: 12 Şubat 1992
Jerry'nin arkadaş olduğu beyzbol yıldızı Keith Hernandez, Elaine'e ilgi duymaya başlar.
Erkek Arkadaş, Kısım 2
Bölüm 18
/Erkek Arkadaş, Kısım 2
Yayın Tarihi: 12 Şubat 1992
George işsizlik maaşını almaya devam edebilmek için bir dolap çevirir.
Limuzin
Bölüm 19
/Limuzin
Yayın Tarihi: 26 Şubat 1992
Havaalanında mahsur kalan Jerry ve George, bir limuzinle şehre dönebilmek için George'un "O'Brien" adlı bir adamın kimliğine bürünmesi gerektiğine karar verir.
Hayırsever
Bölüm 20
/Hayırsever
Yayın Tarihi: 04 Mart 1992
Jerry bir arabaya çarpıp kaçan bir kadınla çıkar. George bir hapşırıktan sonra "çok yaşa" demeyen insanlardan rahatsız olur. Mary Hart'ın sesi Kramer'ı olumsuz etkiler.
Mektup
Bölüm 21
/Mektup
Yayın Tarihi: 25 Mart 1992
Jerry, Kramer'ın portresini yapan bir sanatçıyla çıkar. George kendini bir tablo satın almak zorunda hisseder. Elaine, Yankee'lerin maçına Baltimore şapkasıyla gider.
Park Yeri
Bölüm 22
/Park Yeri
Yayın Tarihi: 22 Nisan 1992
Kramer'ın arkadaşı Mike, Jerry'nin bir "sahtekâr" olduğunu düşünür. George ve Mike bir park yeri için kavga eder. Jerry yanlışlıkla bir çocuğa kötü bir haber verir.
Anahtarlar
Bölüm 23
/Anahtarlar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 1992
Jerry, Kramer'dan yedek anahtarlarını ister. Bunun üzerine Kramer, Kaliforniya'ya taşınır. George ve Jerry, Elaine'in "Murphy Brown" için bir senaryo yazdığını keşfeder.
Yolculuk: Kısım I
Bölüm 1
/Yolculuk: Kısım I
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 1992
"Tonight Show"a çıkmak için Los Angeles'a giden Jerry, George'u da yanına alır. Kramer oyunculuk işi bulmakta zorlanır. George, karşılaştığı her ünlüyü sinir eder.
Yolculuk: Kısım II
Bölüm 2
/Yolculuk: Kısım II
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 1992
Kramer bir dizi cinayetin şüphelisi olarak Los Angeles'ta gözaltına alınınca George ve Jerry arkadaşlarının adını temize çıkarıp onu kurtarmak için kolları sıvar.
Fikir Sunumu
Bölüm 3
/Fikir Sunumu
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1992
Jerry ve George, NBC için bir komedi dizisi fikri üzerinde çalışır. George bir kanal yöneticisiyle çıkar.
Ceza
Bölüm 4
/Ceza
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1992
Kramer kafasına tekme yer. Newman hız yaptığı için ceza alır.
Cüzdan
Bölüm 5
/Cüzdan
Yayın Tarihi: 23 Eylül 1992
Morty, cüzdanının bir doktor tarafından çalındığını iddia eder. Elaine psikiyatrist sevgilisinden ayrılmaya çalışır. George, NBC ile dizi anlaşması için pazarlık yapar.
Saat
Bölüm 6
/Saat
Yayın Tarihi: 30 Eylül 1992
Jerry eski saatini Leo dayıdan geri almaya çalışır. George, Russell Dalrymple'a umutsuzca yalvarır. Kramer, Elaine'in erkek arkadaşıymış gibi yapar.
Balon Çocuk
Bölüm 7
/Balon Çocuk
Yayın Tarihi: 07 Ekim 1992
Jerry, George, Elaine ve Susan plastik bir balonda yaşayan bir çocuğu ziyaret eder. George ve çocuk kavga eder. Jerry verdiği imzalı bir fotoğraf yüzünden pişman olur.
Cheever'ın Mektupları
Bölüm 8
/Cheever'ın Mektupları
Yayın Tarihi: 28 Ekim 1992
Babasına kır evinden bahseden Susan onun hakkında rahatsız edici bir gerçeği öğrenir. Jerry'nin müstehcen sözleri flörtünü rahatsız eder. Kramer, Küba purosu peşindedir.
Opera
Bölüm 9
/Opera
Yayın Tarihi: 04 Kasım 1992
George ve Kramer, ellerindeki fazladan opera biletlerini karaborsada satmaya çalışır. Elaine ve Jerry, her ikisinin de Joe Davola'yı tanıdığını keşfeder.
Bakire
Bölüm 10
/Bakire
Yayın Tarihi: 11 Kasım 1992
Jerry'nin yeni kız arkadaşı bakiredir. Jerry, George'un uydurduğu "uşak" hikâyesini NBC'ye sunar. Elaine, Ping'in kaza geçirmesine neden olur.
Yarışma
Bölüm 11
/Yarışma
Yayın Tarihi: 18 Kasım 1992
George annesine uygunsuz bir pozisyonda yakalanır. Bunun üzerine dörtlü, kimin en uzun süre "topraklarının efendisi" olabileceği konusunda bahse girer.
Havaalanı
Bölüm 12
/Havaalanı
Yayın Tarihi: 25 Kasım 1992
Jerry uçakta birinci sınıfta seyahat ederken Elaine ekonomi sınıfında acı çekmek zorunda kalır. George ve Kramer onları almak için JFK'den LaGuardia'ya yetişmeye çalışır.
Karıştırma
Bölüm 13
/Karıştırma
Yayın Tarihi: 16 Aralık 1992
Elaine'in gönderdiği Noel kartları olay olur. Kız arkadaşı, Jerry'yi burnunu karıştırırken gördüğünü sanır. George terapiste gider. Kramer, Calvin Klein ile yüzleşir.
Film
Bölüm 14
/Film
Yayın Tarihi: 06 Ocak 1993
Ekip birlikte sinemaya gitmek üzere sözleşir. Jerry sevmediği bir komedyenle aynı taksiyi paylaşmak zorunda kalır. George sinemadaki görevliyle tartışır.
Vize
Bölüm 15
/Vize
Yayın Tarihi: 27 Ocak 1993
George, Elaine aleyhindeki bir davada Ping'i temsil eden avukatla çıkar. Babu postadaki bir karışıklık nedeniyle gözaltına alınır. Kramer, Mickey Mantle'ı yumruklar.
Ayakkabılar
Bölüm 16
/Ayakkabılar
Yayın Tarihi: 04 Şubat 1993
Elaine ayakkabıları yüzünden bir şefle tartışır. Hastalanan Russell'ı ziyaret eden Jerry ve George, adamın kızını dikizlerken yakalanır.
Ben Geyim
Bölüm 17
/Ben Geyim
Yayın Tarihi: 11 Şubat 1993
Bir öğrenci gazetesi muhabiri George ve Jerry'den yanlışlıkla bir çift olarak bahsettiğinde iki arkadaş, gey olarak algılanma konusunda çelişkili duygular yaşar.
Yaşlı Adam
Bölüm 18
/Yaşlı Adam
Yayın Tarihi: 18 Şubat 1993
Ekip, yaşı ilerlemiş kişilere gönüllü olarak yardım eder. Kramer ve Newman ileri yaştaki bir adamın plaklarını satmaya çalışır. Bir kadının guatrı Elaine'i şoke eder.
Silikon
Bölüm 19
/Silikon
Yayın Tarihi: 25 Şubat 1993
Elaine, Jerry'nin kız arkadaşının göğüslerinin silikon olduğunu düşünür. George uçak bileti için matem indirimi almaya çalışır ve cipsi sosa iki kez batırmakla suçlanır.
Junior Mint
Bölüm 20
/Junior Mint
Yayın Tarihi: 18 Mart 1993
Sevgilisinin adını unutan Jerry, sadece ismin kadın vücudunun bir bölgesiyle kafiyeli olduğunu hatırlar. Kramer ve Jerry bir ameliyatı izler. George sanata yatırım yapar.
Araba Kokuyor
Bölüm 21
/Araba Kokuyor
Yayın Tarihi: 15 Nisan 1993
Jerry arabasını kaplayan berbat kokudan bir türlü kurtulamaz. George, Susan'ın bir kadınla birlikte olduğunu öğrenir ancak bu kadın Kramer'a ilgi duymaya başlar.
Engelli Park Yeri
Bölüm 22
/Engelli Park Yeri
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 1993
Kramer, George'u oldukça uygunsuz bir yere park etmeye ikna eder. Kramer tekerlekli sandalye kullanan bir kadınla çıkar. Ekip ayrılan bir çift için televizyon satın alır.
Pilot Bölüm: Kısım I
Bölüm 23
/Pilot Bölüm: Kısım I
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 1993
George ve Jerry dizilerinin pilot bölümünü tamamlar. George dudağındaki bir lekeyi kafasına takar.
Pilot Bölüm: Kısım II
Bölüm 24
/Pilot Bölüm: Kısım II
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 1993
Elaine, Monk'un sadece büyük göğüslü garsonları işe aldığını düşünür.
Mango
Bölüm 1
/Mango
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1993
George yeni kız arkadaşını tatmin etmekte zorlanır. Elaine geçmişte Jerry'ye "numara yaptığını" itiraf eder. Kramer'ın bir manavdan alışveriş yapması yasaklanır.
Kabarık Gömlek
Bölüm 2
/Kabarık Gömlek
Yayın Tarihi: 23 Eylül 1993
Kramer'ın "alçak sesli konuşan" bir kadınla çıkması, Jerry'nin canlı yayında utanç verici bir deneyim yaşamasına yol açar. George'un "güzel" elleri dikkatlerden kaçmaz.
Gözlük
Bölüm 3
/Gözlük
Yayın Tarihi: 30 Eylül 1993
George şeker bağımlısı bir göz doktorunun, bir gözlüğün ve Jerry'nin sevgilisinin karıştığı bir fiyaskoya imza atar. Bir köpeğin ısırdığı Elaine kuduz kaptığını düşünür.
Burnunu Çeken Muhasebeci
Bölüm 4
/Burnunu Çeken Muhasebeci
Yayın Tarihi: 07 Ekim 1993
Jerry ve Kramer muhasebecilerinin uyuşturucu kullandığından şüphelenir. Elaine erkek arkadaşıyla noktalama işaretleri konusunda tartışır. George bir iş görüşmesi yapar.
Sünnet
Bölüm 5
/Sünnet
Yayın Tarihi: 14 Ekim 1993
Jerry ve Elaine talihsiz bir sünnet töreni düzenler. George hastanede müthiş bir park yeri bulduğu için mutlu olsa da sevinci kısa sürer. Kramer bir "domuz-adam" görür.
Dudak Okuyucu
Bölüm 6
/Dudak Okuyucu
Yayın Tarihi: 28 Ekim 1993
Dondurmayı suratına bulaştıran George kameralara yakalanır. Jerry bir hakemle çıkar. Kramer "top toplayıcı" olmaya çalışır. Elaine duyma yetisini yitiriyormuş gibi yapar.
Yağsız Yoğurt
Bölüm 7
/Yağsız Yoğurt
Yayın Tarihi: 04 Kasım 1993
Ekip, "yağsız" donmuş yoğurt sattığını iddia eden bir dükkândan şüphelenir. Elaine, George'un baş düşmanı Lloyd Braun ile çıkar. Jerry bir çocuğun önünde küfreder.
Berber
Bölüm 8
/Berber
Yayın Tarihi: 11 Kasım 1993
George şartlarını ve hatta kabul edilip edilmediğini bilmeden bir işe başlar. Jerry berberini değiştirmeye çalışır. Elaine bir bekâr açık artırması düzenler.
Masöz
Bölüm 9
/Masöz
Yayın Tarihi: 18 Kasım 1993
Elaine'in yeni erkek arkadaşı, bir seri katille adaştır. Jerry'nin masöz sevgilisi, ona masaj yapmayı reddeder. Ancak George kadını takıntı hâline getirir.
Puro Dükkânındaki Kızılderili
Bölüm 10
/Puro Dükkânındaki Kızılderili
Yayın Tarihi: 09 Aralık 1993
Jerry, Elaine'e nahoş bir hediye verir. Frank bir "TV Rehberi" yüzünden Elaine'e kızar. Kramer sehpalar hakkında bir kitaba imza atar. Ebeveynleri George'a ceza verir.
Din Değiştirme
Bölüm 11
/Din Değiştirme
Yayın Tarihi: 16 Aralık 1993
George, Letonya Ortodoksu olmak ister. Kilisedeki bir rahibe, Kramer'ın cazibesine dayanamaz. Jerry kız arkadaşının dairesinde mantar ilacı bulur.
Tuvalet Kabini
Bölüm 12
/Tuvalet Kabini
Yayın Tarihi: 06 Ocak 1994
Bir kadın, tuvalet kâğıdını Elaine ile paylaşmayı reddeder. George, Elaine'in "havalı" erkek arkadaşına hayran kalır. Kramer bir teleseks hattının bağımlısı olur.
Akşam Yemeği
Bölüm 13
/Akşam Yemeği
Yayın Tarihi: 03 Şubat 1994
George ve Kramer (ve George'un montu) bir şarap dükkânını birbirine katar. Bir çikolatalı kek ve siyah beyaz kurabiye, fırında Jerry ile Elaine'in başına iş açar.
Deniz Biyoloğu
Bölüm 14
/Deniz Biyoloğu
Yayın Tarihi: 10 Şubat 1994
Jerry, George'un eski sevgilisine onun artık bir deniz biyoloğu olduğunu söyler. Elaine bir Rus yazarla tartışır. Kramer okyanus kıyısında golf oynar.
Turta
Bölüm 15
/Turta
Yayın Tarihi: 17 Şubat 1994
Jerry kız arkadaşının babasının "biraz kirli" olduğunu düşünür. Kramer bir mankenin tıpkı Elaine'e benzediğini fark eder. George "hışırdayan" bir takım elbise satın alır.
Dublörlük
Bölüm 16
/Dublörlük
Yayın Tarihi: 24 Şubat 1994
Kramer arkadaşı Mickey'ye tartışmalı bir öneride bulunur. Jerry hastaneye kaldırılan arkadaşını neşelendirmeye çalışır. Elaine'in flört ettiği adam "şeyini çıkarır".
Eşim
Bölüm 17
/Eşim
Yayın Tarihi: 17 Mart 1994
Jerry'nin sevgilisi kuru temizlemeden indirim almak için evliymişler gibi yapar. Elaine spor salonundaki bir adamdan karışık sinyaller alır. George duşta çişini yapar.
Yağmurluklar, I .Kısım
Bölüm 18
/Yağmurluklar, I .Kısım
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1994
Elaine "yakından konuşan" biriyle çıkar. George, Frank'in eski kıyafetlerini satar. Kramer ve Morty yağmurluk satmaya çalışır. Jerry ve kız arkadaşı sinemaya gider.
Yağmurluklar, II. Kısım
Bölüm 19
/Yağmurluklar, II. Kısım
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1994
Elaine "yakından konuşan" biriyle çıkar. George, Frank'in eski kıyafetlerini satar. Kramer ve Morty yağmurluk satmaya çalışır. Jerry ve kız arkadaşı sinemaya gider.
Yangın
Bölüm 20
/Yangın
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 1994
George bir yangında soğukkanlılığını korumakta zorlanır. Elaine'in iş arkadaşı, gösteri sırasında Jerry'nin sözünü keser. Jerry'nin misillemesi ise bir kazaya neden olur.
Hampton
Bölüm 21
/Hampton
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 1994
Ekip, Hampton'daki arkadaşlarının bebeğini görmeye gider. George'un kız arkadaşı üstsüz gezer. Bir doktorun sözleri Elaine'i şaşırtır. George "büzüşme" sorunu yaşar.
Tam Tersi
Bölüm 22
/Tam Tersi
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 1994
George her konuda içgüdülerinin tam tersini yapmaya karar verir. Jerry "başa baş" gitmeye başlar. Kramer kahve masası kitabını tanıtır. Elaine zor zamanlar geçirir.
Eşlikçi
Bölüm 1
/Eşlikçi
Yayın Tarihi: 22 Eylül 1994
Jerry, Amerika Güzeli olmak için yarışan biriyle çıkar ve Kramer'dan eşlikçileri olmasını ister. George, Yankees için yeni bir forma önerir. Elaine yeni bir iş bulur.
Büyük Salata
Bölüm 2
/Büyük Salata
Yayın Tarihi: 29 Eylül 1994
George ısmarladığı salata için takdir bekler. Elaine zor bulunan bir kalemi arar. Jerry, Newman'ın eski flörtüyle çıkmaya başlar. Kramer'ın golf sevgisi başına bela olur.
Bağış Organizasyonu
Bölüm 3
/Bağış Organizasyonu
Yayın Tarihi: 06 Ekim 1994
Jerry bir bağış organizasyonu için gönüllü olur. İnce sesli bir adam Elaine'in kafasını karıştırır. Jerry eski çekleri bozdurur. Bay Pitt çikolatasını çatal bıçakla yer.
Çinli Kadın
Bölüm 4
/Çinli Kadın
Yayın Tarihi: 13 Ekim 1994
Jerry'nin kafa karıştırıcı bir soyadı olan yeni flörtü, Estelle'e tavsiyede bulunur. Kramer dar çamaşırdan bol çamaşıra geçer. Frank'in avukatı pelerin giyer.
Koltuk
Bölüm 5
/Koltuk
Yayın Tarihi: 27 Ekim 1994
George kitap kulübü için okuması gereken kitabı okumaz. Kramer ve Poppie pizza işine girer. Jerry'nin koltuğu kirlenir. Elaine'in kişisel görüşleri bir sınavdan geçer.
Jimnastikçi
Bölüm 6
/Jimnastikçi
Yayın Tarihi: 03 Kasım 1994
Jerry bir jimnastikçiyle çıkar. Bay Pitt 3 boyutlu bir postere takar. "Çöp" yiyen George'un garip bir tuvalet alışkanlığı vardır. Kramer böbreğinde taş olduğunu öğrenir.
Çorba
Bölüm 7
/Çorba
Yayın Tarihi: 10 Kasım 1994
Jerry, "yemek"in ne olduğu konusunda Bania ile tartışır. Elaine'in İngiliz ziyaretçisi kalışını fazla uzatır. George bir garsonla tuhaf bir randevuya çıkar.
Esnaf Dükkânı
Bölüm 8
/Esnaf Dükkânı
Yayın Tarihi: 17 Kasım 1994
Kramer, Jerry'nin tüm ayakkabılarını temizlenmeye götürür. George, Jon Voight'un arabasını satın almakla övünür. Ekip, Tim Whatley'nin Şükran Günü partisine gider.
Sekreter
Bölüm 9
/Sekreter
Yayın Tarihi: 08 Aralık 1994
George yeni asistanıyla fazla yakınlaşır. Jerry'nin kuru temizlemecisi gizli gizli onun kıyafetlerini giymektedir. Elaine ve Kramer, Barneys'de bir macera yaşar.
Yarış
Bölüm 10
/Yarış
Yayın Tarihi: 15 Aralık 1994
Eski bir rakibi Jerry'yi yıllar önceki bir yarışta hile yapmakla suçlar. Bir komünistle flört eden Elaine'in bir restorana girişi yasaklanır. Kramer, Noel Baba olur.
Geçiş
Bölüm 11
/Geçiş
Yayın Tarihi: 05 Ocak 1995
Jerry sevgilisinden ayrılıp onun ev arkadaşıyla çıkmak ister. George kız arkadaşının yeme bozukluğu olduğunu düşünür. Kramer'ın asıl adı açıklığa kavuşur.
Etiket Makinesi
Bölüm 12
/Etiket Makinesi
Yayın Tarihi: 19 Ocak 1995
Whatley önceden kendisine verilen bir hediyeyi Jerry'ye hediye eder. Kramer ve Newman, Risk oynar. George'un sevgilisinin ev arkadaşı tıpkı George'a benzemektedir.
Kanunları Takmayan Adam
Bölüm 13
/Kanunları Takmayan Adam
Yayın Tarihi: 26 Ocak 1995
Bir arkadaşları, Jerry ve George'a kanser olduğuna dair yalan söyler. Elaine eski bir sevgilisinden intikam almak ister. Kramer "kanunlara takmayan birinin" izini sürer.
100. Bölüm Özel
Bölüm 14
/100. Bölüm Özel
Yayın Tarihi: 02 Şubat 1995
Bu özel bölüm, dizinin ilk 99 bölümünün en komik anlarını bir arada sunuyor.
1 Saat
Bölüm 15
/1 Saat
Yayın Tarihi: 02 Şubat 1995
Bu özel bölüm, dizinin ilk 99 bölümünün en komik anlarını bir arada sunuyor.
Çakma Partner
Bölüm 16
/Çakma Partner
Yayın Tarihi: 09 Şubat 1995
Elaine gey bir adama âşık olur. Jerry, "Melrose Place"i izlemediğini kanıtlamaya çalışır. George kel bir kadınla çıkar. Kramer polis karakolunda iş bulur.
Karşılaşınca Öpüşme
Bölüm 17
/Karşılaşınca Öpüşme
Yayın Tarihi: 16 Şubat 1995
Bir iptal politikası George'u kızdırır. Kramer'ın yaşadıkları binanın ortamını daha samimi kılma fikri Jerry'yi rahatsız eder. Morty ve Leo dayı 50 dolar için kapışır.
Kapıcı
Bölüm 18
/Kapıcı
Yayın Tarihi: 23 Şubat 1995
Jerry ve Elaine, Bay Pitt'in binasındaki görevliyle tartışır. Frank ve Kramer erkeklere özel yeni bir iç çamaşırı geliştirir.
Jimmy
Bölüm 19
/Jimmy
Yayın Tarihi: 16 Mart 1995
Ekibin ortak bir tanıdığının garip bir konuşma tarzı vardır. Jerry, Whatley'den şüphelenir. George baharatlı bir yemek yer. Kramer'ın dişçi ziyareti ortalığı karıştırır.
Karalama
Bölüm 20
/Karalama
Yayın Tarihi: 06 Nisan 1995
Jerry'nin dairesinde pire krizi yaşanır. George kadifeye merak sarar. Kramer'ın canı özel bir şeftali çeker. Jerry'nin ailesi Plaza Otel'de kendilerini şımartır.
Burgu Jerry
Bölüm 21
/Burgu Jerry
Yayın Tarihi: 27 Nisan 1995
Kramer, Jerry'nin makarnadan heykelini yapar. Elaine ile çıkan Puddy, Jerry'nin "hareketini" kullanır. Kramer'a yanlış plaka verilir. Estelle estetik ameliyat olur.
Diplomat Kulübü
Bölüm 22
/Diplomat Kulübü
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 1995
Bay Pitt, Elaine'in onu öldürmeye çalıştığını düşünür. Jerry'nin gösterisi bir pilot yüzünden planladığı gibi gitmez. Kramer havaalanında bir Teksaslı ile iddiaya girer.
Suratını Boyayan Adam
Bölüm 23
/Suratını Boyayan Adam
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 1995
Puddy'nin hokey merakı Elaine'in ve masum bir rahibin sinirini bozar. George kız arkadaşına onu sevdiğini söylemeye çalışır. Kramer bir şempanzeyle kavga eder.
Yedek Oyuncu
Bölüm 24
/Yedek Oyuncu
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 1995
George bir softball maçında Bette Midler'ı sakatlar. Jerry'nin kız arkadaşı sulu göz bir tip çıkar. Elaine manikürcülerinin kendisiyle dalga geçtiğini düşünür.
Nişanlanma
Bölüm 1
/Nişanlanma
Yayın Tarihi: 21 Eylül 1995
George ve Jerry'nin hayatlarını sorgulamalarının ardından George eski kız arkadaşı Susan'a evlenme teklif eder. Elaine bir köpeği kaçırmak için Newman'dan yardım ister.
Erteleme
Bölüm 2
/Erteleme
Yayın Tarihi: 28 Eylül 1995
George nişanı konusunda strese girer. Elaine'in haham komşusu boşboğazlık eder. Jerry ile sinemaya giden Kramer'ın üstüne sıcak kahve dökülür.
Şef
Bölüm 3
/Şef
Yayın Tarihi: 05 Ekim 1995
Elaine'in erkek arkadaşı kendisine "Şef" denmesinde ısrarcıdır. George bir güvenlik görevlisine sandalye alır. Kramer avukat tutar. Jerry, Toskana'da ev arar.
Göz Kırpma
Bölüm 4
/Göz Kırpma
Yayın Tarihi: 12 Ekim 1995
Bir greyfurt George'a sorun yaratır. Jerry et yemeyi seviyormuş gibi davranır. Elaine bir uyandırma servisi çalışanıyla çıkar. Kramer, Paul O'Neill'dan bir iyilik ister.
Jakuzi
Bölüm 5
/Jakuzi
Yayın Tarihi: 19 Ekim 1995
Jerry son büyük yarışı öncesi uyuyakalan maraton koşucusu Jean-Paul'a yardım eder. George, Teksas'tan gelen küfürbaz bir grupla iş yapar. Kramer bir jakuzi satın alır.
Nazi Çorbacı
Bölüm 6
/Nazi Çorbacı
Yayın Tarihi: 02 Kasım 1995
Bir çorbacının katı sipariş kuralları ekip için tam bir kaos yaratır. Jerry ve kız arkadaşı birbirlerine "Pisicik" diye hitap eder. Elaine'in gardırobu çalınır.
Gizli Şifre
Bölüm 7
/Gizli Şifre
Yayın Tarihi: 09 Kasım 1995
George, ATM kartının şifresini paylaşmak istemez. Jerry'nin ayağı sürekli uyuşur. Elaine onunla tanıştığını hatırlamayan biriyle çıkar. Kramer itfaiyeye yardım eder.
Havuz Temizlikçisi
Bölüm 8
/Havuz Temizlikçisi
Yayın Tarihi: 16 Kasım 1995
Bir havuz temizlikçisi Jerry ile arkadaş olmaya çalışır. Elaine'in Susan'la takılmaya başlaması George'u kızdırır. Kramer'ın telefon numarası bir başkasıyla karıştırılır.
Sünger
Bölüm 9
/Sünger
Yayın Tarihi: 07 Aralık 1995
Elaine'in en sevdiği doğum kontrol yöntemi piyasadan kaldırılır. Kramer bir AIDS yürüyüşüne katılır ancak kurdele takmaz. George, Susan'a Jerry hakkında bir sır verir.
Sakız
Bölüm 10
/Sakız
Yayın Tarihi: 14 Aralık 1995
Kramer bir sinemayı yenilemek isteyen Lloyd Braun'a yardım eder. Jerry, Çin sakızına çok para harcar. Eski bir arkadaşı, George'un akıl hastası olduğunu düşünür.
Çavdar Ekmeği
Bölüm 11
/Çavdar Ekmeği
Yayın Tarihi: 04 Ocak 1996
Frank ve Estelle, Susan'ın ailesiyle ilk kez tanışır. Kramer bir ata yanlış bir şey yedirir. Jerry çavdar ekmeği almaya çalışır. Elaine bir saksafoncuyla çıkmaya başlar.
Golf Yardımcısı
Bölüm 12
/Golf Yardımcısı
Yayın Tarihi: 25 Ocak 1996
Steinbrenner, George'un öldüğünü düşünür. Elaine'in arkadaşının Jerry'nin dikkatini dağıtması bir davayla sonuçlanır. Kramer bir golf yardımcısından tavsiye ister.
Yedi
Bölüm 13
/Yedi
Yayın Tarihi: 01 Şubat 1996
George çocuğuna "Yedi" adını vermeyi düşünür. Elaine ve Kramer bir anlaşmazlığı çözmek için Newman'dan yardım ister. Jerry devamlı aynı elbiseyi giyen bir kadınla çıkar.
Cadillac: Kısım I
Bölüm 14
/Cadillac: Kısım I
Yayın Tarihi: 08 Şubat 1996
Jerry'nin hediye ettiği Cadillac, yaşadığı yerde babasının başına iş açar. Kramer bir kablo firması çalışanıyla kavga eder. George, Marisa Tomei ile çıkmak ister.
Cadillac: Kısım II
Bölüm 15
/Cadillac: Kısım II
Yayın Tarihi: 08 Şubat 1996
Jerry'nin hediye ettiği Cadillac, yaşadığı yerde babasının başına iş açar. Kramer bir kablo firması çalışanıyla kavga eder. George, Marisa Tomei ile çıkmak ister.
Duş Başlığı
Bölüm 16
/Duş Başlığı
Yayın Tarihi: 15 Şubat 1996
Jerry ve George ebeveynlerini Florida'ya taşınmaya zorlar. Jerry'nin binasına düşük tazyikli, yeni duş başlıkları takılır. Elaine'in afyon testi pozitif çıkar.
Bebek
Bölüm 17
/Bebek
Yayın Tarihi: 22 Şubat 1996
George, Susan'ın oyuncak bebeklerinden birini rahatsız edici bulur. Elaine, Şef ile barışmaya çalışır. Jerry, Sally Weaver ile tanışır. Frank bir bilardo odası inşa eder.
Friars Club
Bölüm 18
/Friars Club
Yayın Tarihi: 07 Mart 1996
Jerry, Friars Club ceketini kaybeder. George, Susan'ın arkadaşını Jerry'ye ayarlamaya çalışır. Elaine bir iş arkadaşından şüphelenir. Kramer 20'şer dakika uyumaya başlar.
Peruk Ustası
Bölüm 19
/Peruk Ustası
Yayın Tarihi: 04 Nisan 1996
George ve Kramer şüpheli işlerin döndüğü bir otoparkla sorunlar yaşar. Jerry bir ceketi inadına iade etmek ister. Bir peruk ustası George ve Susan'ın evinde kalır.
Calzone
Bölüm 20
/Calzone
Yayın Tarihi: 25 Nisan 1996
Steinbrenner, George'dan kendisine her gün bir calzone getirmesini ister. Elaine kendisine çıkma teklif etmeyen bir adamla çıkar. Kramer kıyafetlerini fırında ısıtır.
Depozitolu Şişeler: Kısım I
Bölüm 21
/Depozitolu Şişeler: Kısım I
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1996
Kramer ve Newman depozitolu şişe toplar. Elaine değerli bir golf seti satın alır. Bir tamirci Jerry'nin arabasını çalar. Yeni bir iş projesi, George'un aklını karıştırır.
Depozitolu Şişeler: Kısım  II
Bölüm 22
/Depozitolu Şişeler: Kısım II
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1996
Kramer ve Newman depozitolu şişe toplar. Elaine değerli bir golf seti satın alır. Bir tamirci Jerry'nin arabasını çalar. Yeni bir iş projesi, George'un aklını karıştırır.
Bekleme
Bölüm 23
/Bekleme
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 1996
Jerry ve Elaine, George'un bir yorumu yüzünden ayrılan iki kişiyle çıkmaya başlar. Kramer çok dar kesim bir pantolon giyer. Mickey, Actors Studio seçmelerine girer.
Davetiyeler
Bölüm 24
/Davetiyeler
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 1996
George nişanlısından ayrılmak için son kez şansını dener. Jerry tıpkı kendisine benzeyen birine âşık olur. Kramer "merhaba" kelimesi yüzünden bir bankayla kavga eder.
Vakıf
Bölüm 1
/Vakıf
Yayın Tarihi: 19 Eylül 1996
George'dan Susan'ın anısına kurulan vakfı yönetmesi istenir. Elaine, J. Peterman Kataloğu'nun sorumluluğunu üstlenir. Jerry nişanıyla ilgili bir gerçeği fark eder.
Ruh İkizi
Bölüm 2
/Ruh İkizi
Yayın Tarihi: 26 Eylül 1996
George çantasını kullanarak bir vakfın yönetim kurulu toplantısında casusluk yapar. Kramer, Jerry'nin kız arkadaşına âşık olur. Elaine çocuk istemeyen bir adamla çıkar.
Bizarro Jerry
Bölüm 3
/Bizarro Jerry
Yayın Tarihi: 03 Ekim 1996
Elaine bu kez Jerry, George ve Kramer'ın "bizarro" versiyonlarıyla takılmaya başlar. Kramer bir işe girmiş gibi yapar. Jerry'nin kız arkadaşının "erkek elleri" vardır.
Küçük Tekmeler
Bölüm 4
/Küçük Tekmeler
Yayın Tarihi: 10 Ekim 1996
Elaine utanç verici dans becerilerini sergiler. Jerry korsan film kaydı işine girer. George, Elaine'in çalışanını etkilemek için "kötü çocuk" gibi davranır.
Paket
Bölüm 5
/Paket
Yayın Tarihi: 17 Ekim 1996
Kramer, Jerry'nin bozulan müzik seti için para iadesi almasına yardım eder. Doktorlar Elaine'e dosyasını göstermez. Fotoğrafçıda çalışan bir kadın George ile flört eder.
Asker Giysileri
Bölüm 6
/Asker Giysileri
Yayın Tarihi: 31 Ekim 1996
Jerry, Bania'nın akıl hocası olur. Elaine göz korkutucu bir çalışanla uğraşır. Kramer, bekâr Yahudiler gecesine ev sahipliği yapar. Bir sesli kitap George'u sinir eder.
Çekler
Bölüm 7
/Çekler
Yayın Tarihi: 07 Kasım 1996
Jerry'ye 12 sentlik çekler gelir. Kramer, Japonları ağırlar. Elaine'in sevgilisi, Jerry'nin fakir olduğunu düşünür. George'un yolu halı temizleyen bir tarikatla kesişir.
Kızarmış Tavuk
Bölüm 8
/Kızarmış Tavuk
Yayın Tarihi: 14 Kasım 1996
Mahallede bir Kenny Rogers Roasters restoranı açılır. Elaine'in Peterman hesabından yaptığı harcamalar denetime takılır. George bir Rus şapkası almaya çalışır.
Cinsel Perhiz
Bölüm 9
/Cinsel Perhiz
Yayın Tarihi: 21 Kasım 1996
Seksten uzak durmak, Elaine ve George üzerinde zıt etkiler bırakır. Jerry'nin kendi lisesinde katıldığı kariyer günü, düşündüğü gibi geçmez. Kramer bir sigara odası açar.
Andrea Doria
Bölüm 10
/Andrea Doria
Yayın Tarihi: 19 Aralık 1996
George bir daire kiralamak için bir gemi kazası mağduruyla rekabet eder. Kramer bir veterinerden tıbbi yardım ister. Jerry, Newman'ın Hawaii'ye atanmasına yardım eder.
Küçük Jerry
Bölüm 11
/Küçük Jerry
Yayın Tarihi: 09 Ocak 1997
George bir mahkûmla çıkar. Bir dükkân sahibi, Jerry'nin karşılıksız çekini sergiler. Kramer bir horoz satın alır. Elaine erkek arkadaşından saçlarını uzatmasını ister.
Para
Bölüm 12
/Para
Yayın Tarihi: 16 Ocak 1997
Jerry'nin ailesi Cadillac'ı Jack Klompus'a satar. George'un ebeveynleri tüm birikimlerini harcamaya karar verir. Elaine, Morty'yi J. Peterman'da işe alır.
Hazırcevap
Bölüm 13
/Hazırcevap
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1997
George iş arkadaşının şakasına karşılık vermeye çalışır. Jerry kendisine raket satan adamın kötü bir tenisçi olduğunu öğrenir. Elaine videocuda çalışan birine âşık olur.
Van Buren Çetesi
Bölüm 14
/Van Buren Çetesi
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1997
Kramer bir sokak çetesiyle ters düşer. George bir burs verir. Elaine, Peterman'ın otobiyografisini yazar. Jerry'nin kız arkadaşı fazlasıyla mükemmel gibidir.
Susie
Bölüm 15
/Susie
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1997
Bir iş arkadaşı, Elaine'in adının "Susie" olduğunu düşünür ve yanlış anlaşılmalara yol açar. Jerry oynadığı bahsi kazanır ancak Kramer'ın bahisçi arkadaşı ödeme yapamaz.
Çukur
Bölüm 16
/Çukur
Yayın Tarihi: 20 Şubat 1997
George'un anahtarı bir çukurda kaybolur. Jerry sevgilisinin diş fırçasını tuvalete düşürür. Elaine kapıcı odasına yemek siparişi verir. Kramer bir otoyolu evlat edinir.
İngiliz Hasta
Bölüm 17
/İngiliz Hasta
Yayın Tarihi: 13 Mart 1997
Elaine, “İngiliz Hasta” filminden nefret eder. Güzel bir kadın, George'u erkek arkadaşıyla karıştırır. Yaşı ilerlemiş bir adam, Jerry'yi halter yarışmasına davet eder.
Şekerleme
Bölüm 18
/Şekerleme
Yayın Tarihi: 10 Nisan 1997
Jerry mutfağına yeni bir dolap yaptırır. George masasının altında kestirmeye başlar. Kramer, Doğu Nehri'nde yüzer. Elaine bir yatak yüzünden yanlış bir fikre kapılır.
Vesaire Vesaire
Bölüm 19
/Vesaire Vesaire
Yayın Tarihi: 24 Nisan 1997
Tim Whatley Yahudiliğe geçer. Kramer ve Mickey çifte randevuya çıkar. George'un kız arkadaşı sık sık "vesaire vesaire" der. Jerry "dişçi düşmanı" olmakla suçlanır.
Milenyum
Bölüm 20
/Milenyum
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 1997
George kendini kovdurmaya çalışır. Elaine bir mağazaya kafayı takar. Kramer ve Newman rakip partiler planlar. Jerry'nin sevgilisi onu hızlı aramada son sıralara kaydırır.
Kek Tepesi
Bölüm 21
/Kek Tepesi
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 1997
George, Arkansaslı bir turist gibi davranır. Kramer bir "Peterman Gerçeklik Turu" başlatır. Elaine, Lippman'a kek dükkânında yardım eder. Jerry göğsünü tıraşlar.
George'un Yazı
Bölüm 22
/George'un Yazı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 1997
George yaz boyunca Jerry'nin ilişki stajyeri olmaya karar verir. Elaine'in iş arkadaşı kollarını sallamamaktadır. Kramer, Tony Ödülleri'nde koltuk doldurucusu olur.
Tereyağıyla Tıraş
Bölüm 1
/Tereyağıyla Tıraş
Yayın Tarihi: 25 Eylül 1997
İş arkadaşları, George'un fiziksel bir engeli olduğunu düşünür. Kramer vücudunu tereyağı ile yağlar. Elaine ve Puddy uçakta ayrılır. Bania, Jerry'nin kuyruğuna takılır.
Ses
Bölüm 2
/Ses
Yayın Tarihi: 02 Ekim 1997
Jerry kız arkadaşının midesinden çıkan sesleri taklit eder. Kramer yanına bir stajyer alır. Elaine, Puddy ile tekrar bir araya gelir. George işini bırakmayı reddeder.
Sakin Ol
Bölüm 3
/Sakin Ol
Yayın Tarihi: 09 Ekim 1997
Frank yeni bir rahatlama yöntemi uygular. George ve Lloyd Braun, bilgisayar satmaya başlar. Elaine bir yetişkinliğe kabul törenine katılır. Jerry hislerini açığa vurur.
Kan
Bölüm 4
/Kan
Yayın Tarihi: 16 Ekim 1997
Jerry, Izzy Mandelbaum ile antrenman yapmaya başlar. Elaine bebek bakıcısı olur. George yemek ve seksi birleştirir. Kramer dairesinde kan depolamaya başlar.
İstenmeyen Posta
Bölüm 5
/İstenmeyen Posta
Yayın Tarihi: 30 Ekim 1997
Kramer postasını iptal etmeye çalışır. Elaine bir televizyon budalasına âşık olur. Eski bir arkadaşı Jerry'ye bir minibüs verir. George'un ailesi onu görmekten bıkmıştır.
Merv Griffin Şov
Bölüm 6
/Merv Griffin Şov
Yayın Tarihi: 06 Kasım 1997
Kramer evinde bir talk şova başlar. George'un bir sincapla ilgilenmesi gerekir. Jerry oyuncaklarıyla oynamak için bir kadınla çıkar. Elaine "sokulan" bir adamla çalışır.
Dilimleyici
Bölüm 7
/Dilimleyici
Yayın Tarihi: 13 Kasım 1997
George patronunun ofisindeki bir fotoğrafı değiştirmeye çalışır. Kramer bir et dilimleyici satın alır. Bir alarm Elaine'in uykusunu böler. Jerry bir dermatologla çıkar.
İhanet
Bölüm 8
/İhanet
Yayın Tarihi: 20 Kasım 1997
Elaine, George ve Jerry, Sue Ellen Mischke'nin düğünü için Hindistan'a gider. Kramer'ın arkadaşı FDR, doğum gününde uğursuz bir dilekte bulunur.
Özür
Bölüm 9
/Özür
Yayın Tarihi: 11 Aralık 1997
Jerry'nin sevgilisi evde çıplak gezer. George eski bir arkadaşıyla sürtüşür. Kramer duş alışkanlıklarını değiştirir. Elaine'in iş arkadaşı mikroplardan nefret etmektedir.
Grev
Bölüm 10
/Grev
Yayın Tarihi: 18 Aralık 1997
Frank uydurduğu "Şengün" bayramını kutlar. George bir hayır kurumu kurar. Kramer'ın simit dükkânındaki 12 yıllık grevi sona erer. Elaine bedava sandviçin peşine düşer.
Bayi
Bölüm 11
/Bayi
Yayın Tarihi: 08 Ocak 1998
Jerry, Puddy ile araba pazarlığı yapar. George otomattan çikolata almakta zorlanır. Kramer bir satıcıyı heyecan verici bir test sürüşüne çıkarır.
Ters Kapı Deliği
Bölüm 12
/Ters Kapı Deliği
Yayın Tarihi: 15 Ocak 1998
Jerry kadın çantasına benzeyen bir el çantası alır. Puddy bir kürk ceket giyer. George'un cüzdanı tıka basa doludur. Newman yöneticisinin eşiyle bir ilişki yaşar.
Karikatür
Bölüm 13
/Karikatür
Yayın Tarihi: 29 Ocak 1998
Sally Weaver'ın Jerry hakkındaki gösterisi büyük ilgi görür. George, Jerry'ye benzeyen biriyle çıkar. Elaine gördüğü bir karikatürü anlayamaz. Kramer konuşmayı bırakır.
Kasa
Bölüm 14
/Kasa
Yayın Tarihi: 05 Şubat 1998
George aynı anda iki kadınla çıkmaya başlar. Elaine fakir bir adamla flört eder. Jerry aynı kattaki komşusunu tanıyamaz. Kramer değerli eşyaları için bir kasa satın alır.
Wizard Elektronik Ajanda
Bölüm 15
/Wizard Elektronik Ajanda
Yayın Tarihi: 26 Şubat 1998
Kramer emekli olup Florida'ya yerleşir. Jerry, Morty'ye bir cihaz alır. George, ev tuttuğu yalanını söyler. Elaine sevgilisinin siyahi olup olmadığını merak eder.
Yanma
Bölüm 16
/Yanma
Yayın Tarihi: 19 Mart 1998
Kramer ve Mickey hastanede aktörlük yapmaya başlar. Puddy, Elaine'e dindar olduğunu söyler. Jerry'nin sevgilisi sürekli "benim" der. George "zirvede bırakmaya" çalışır.
Kitabevi
Bölüm 17
/Kitabevi
Yayın Tarihi: 09 Nisan 1998
George bir mağazanın tuvaletine kitapla girer. Kramer ve Newman çekçek işine başlar. Leo dayı hırsızlık yapar. Elaine sarhoşken iş arkadaşıyla biraz fazla yakınlaşır.
Kurbağacı
Bölüm 18
/Kurbağacı
Yayın Tarihi: 23 Nisan 1998
George, "Kurbağacı" oyunundaki yüksek skorunu korumaya çalışır. Elaine 1937'den kalma değerli bir pastayı yer. Jerry'nin katil korkusu bir ilişkiyi bitirmesini engeller.
Hizmetçi
Bölüm 19
/Hizmetçi
Yayın Tarihi: 30 Nisan 1998
Jerry hizmetçisiyle takılır. Patronu George'a hiç hoşuna gitmeyen bir ad takar. Elaine telefonunun yeni alan kodundan nefret eder. Kramer şehir merkezinde kaybolur.
Porto Riko Günü
Bölüm 20
/Porto Riko Günü
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 1998
Ekip, Porto Riko Günü geçit töreni nedeniyle trafiğe takılır. Bir adam George'a lazer tutmaya başlar. George, Jerry ve Kramer satılık bir daireyi ziyaret eder.
Özet Bölüm Kısım 1
Bölüm 21
/Özet Bölüm Kısım 1
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Çığır açan dizinin tüm sezonlarına bakış atan bu özel bölüm; en eğlenceli anlara, en unutulmaz repliklere ve yayınlanmamış görüntülere yer veriyor.
Özet Bölüm Kısım 2
Bölüm 22
/Özet Bölüm Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Çığır açan dizinin tüm sezonlarına bakış atan bu özel bölüm; en eğlenceli anlara, en unutulmaz repliklere ve yayınlanmamış görüntülere yer veriyor.
Final Kısım 1
Bölüm 23
/Final Kısım 1
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Jerry, George, Elaine ve Kramer, "Örnek Vatandaş Yasası"nı ihlal ettikleri için tutuklanır ve dizinin geçmişindeki karakterleri de içeren bir dava süreci başlar.
Final Kısım 2
Bölüm 24
/Final Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 1998
Jerry, George, Elaine ve Kramer, "Örnek Vatandaş Yasası"nı ihlal ettikleri için tutuklanır ve dizinin geçmişindeki karakterleri de içeren bir dava süreci başlar.