Seinfeld

7. Sezon

Nişanlanma
Bölüm 1
/Nişanlanma
Yayın Tarihi: 21 Eylül 1995
George ve Jerry'nin hayatlarını sorgulamalarının ardından George eski kız arkadaşı Susan'a evlenme teklif eder. Elaine bir köpeği kaçırmak için Newman'dan yardım ister.
Erteleme
Bölüm 2
/Erteleme
Yayın Tarihi: 28 Eylül 1995
George nişanı konusunda strese girer. Elaine'in haham komşusu boşboğazlık eder. Jerry ile sinemaya giden Kramer'ın üstüne sıcak kahve dökülür.
Şef
Bölüm 3
/Şef
Yayın Tarihi: 05 Ekim 1995
Elaine'in erkek arkadaşı kendisine "Şef" denmesinde ısrarcıdır. George bir güvenlik görevlisine sandalye alır. Kramer avukat tutar. Jerry, Toskana'da ev arar.
Göz Kırpma
Bölüm 4
/Göz Kırpma
Yayın Tarihi: 12 Ekim 1995
Bir greyfurt George'a sorun yaratır. Jerry et yemeyi seviyormuş gibi davranır. Elaine bir uyandırma servisi çalışanıyla çıkar. Kramer, Paul O'Neill'dan bir iyilik ister.
Jakuzi
Bölüm 5
/Jakuzi
Yayın Tarihi: 19 Ekim 1995
Jerry son büyük yarışı öncesi uyuyakalan maraton koşucusu Jean-Paul'a yardım eder. George, Teksas'tan gelen küfürbaz bir grupla iş yapar. Kramer bir jakuzi satın alır.
Nazi Çorbacı
Bölüm 6
/Nazi Çorbacı
Yayın Tarihi: 02 Kasım 1995
Bir çorbacının katı sipariş kuralları ekip için tam bir kaos yaratır. Jerry ve kız arkadaşı birbirlerine "Pisicik" diye hitap eder. Elaine'in gardırobu çalınır.
Gizli Şifre
Bölüm 7
/Gizli Şifre
Yayın Tarihi: 09 Kasım 1995
George, ATM kartının şifresini paylaşmak istemez. Jerry'nin ayağı sürekli uyuşur. Elaine onunla tanıştığını hatırlamayan biriyle çıkar. Kramer itfaiyeye yardım eder.
Havuz Temizlikçisi
Bölüm 8
/Havuz Temizlikçisi
Yayın Tarihi: 16 Kasım 1995
Bir havuz temizlikçisi Jerry ile arkadaş olmaya çalışır. Elaine'in Susan'la takılmaya başlaması George'u kızdırır. Kramer'ın telefon numarası bir başkasıyla karıştırılır.
Sünger
Bölüm 9
/Sünger
Yayın Tarihi: 07 Aralık 1995
Elaine'in en sevdiği doğum kontrol yöntemi piyasadan kaldırılır. Kramer bir AIDS yürüyüşüne katılır ancak kurdele takmaz. George, Susan'a Jerry hakkında bir sır verir.
Sakız
Bölüm 10
/Sakız
Yayın Tarihi: 14 Aralık 1995
Kramer bir sinemayı yenilemek isteyen Lloyd Braun'a yardım eder. Jerry, Çin sakızına çok para harcar. Eski bir arkadaşı, George'un akıl hastası olduğunu düşünür.
Çavdar Ekmeği
Bölüm 11
/Çavdar Ekmeği
Yayın Tarihi: 04 Ocak 1996
Frank ve Estelle, Susan'ın ailesiyle ilk kez tanışır. Kramer bir ata yanlış bir şey yedirir. Jerry çavdar ekmeği almaya çalışır. Elaine bir saksafoncuyla çıkmaya başlar.
Golf Yardımcısı
Bölüm 12
/Golf Yardımcısı
Yayın Tarihi: 25 Ocak 1996
Steinbrenner, George'un öldüğünü düşünür. Elaine'in arkadaşının Jerry'nin dikkatini dağıtması bir davayla sonuçlanır. Kramer bir golf yardımcısından tavsiye ister.
Yedi
Bölüm 13
/Yedi
Yayın Tarihi: 01 Şubat 1996
George çocuğuna "Yedi" adını vermeyi düşünür. Elaine ve Kramer bir anlaşmazlığı çözmek için Newman'dan yardım ister. Jerry devamlı aynı elbiseyi giyen bir kadınla çıkar.
Cadillac: Kısım I
Bölüm 14
/Cadillac: Kısım I
Yayın Tarihi: 08 Şubat 1996
Jerry'nin hediye ettiği Cadillac, yaşadığı yerde babasının başına iş açar. Kramer bir kablo firması çalışanıyla kavga eder. George, Marisa Tomei ile çıkmak ister.
Cadillac: Kısım II
Bölüm 15
/Cadillac: Kısım II
Yayın Tarihi: 08 Şubat 1996
Jerry'nin hediye ettiği Cadillac, yaşadığı yerde babasının başına iş açar. Kramer bir kablo firması çalışanıyla kavga eder. George, Marisa Tomei ile çıkmak ister.
Duş Başlığı
Bölüm 16
/Duş Başlığı
Yayın Tarihi: 15 Şubat 1996
Jerry ve George ebeveynlerini Florida'ya taşınmaya zorlar. Jerry'nin binasına düşük tazyikli, yeni duş başlıkları takılır. Elaine'in afyon testi pozitif çıkar.
Bebek
Bölüm 17
/Bebek
Yayın Tarihi: 22 Şubat 1996
George, Susan'ın oyuncak bebeklerinden birini rahatsız edici bulur. Elaine, Şef ile barışmaya çalışır. Jerry, Sally Weaver ile tanışır. Frank bir bilardo odası inşa eder.
Friars Club
Bölüm 18
/Friars Club
Yayın Tarihi: 07 Mart 1996
Jerry, Friars Club ceketini kaybeder. George, Susan'ın arkadaşını Jerry'ye ayarlamaya çalışır. Elaine bir iş arkadaşından şüphelenir. Kramer 20'şer dakika uyumaya başlar.
Peruk Ustası
Bölüm 19
/Peruk Ustası
Yayın Tarihi: 04 Nisan 1996
George ve Kramer şüpheli işlerin döndüğü bir otoparkla sorunlar yaşar. Jerry bir ceketi inadına iade etmek ister. Bir peruk ustası George ve Susan'ın evinde kalır.
Calzone
Bölüm 20
/Calzone
Yayın Tarihi: 25 Nisan 1996
Steinbrenner, George'dan kendisine her gün bir calzone getirmesini ister. Elaine kendisine çıkma teklif etmeyen bir adamla çıkar. Kramer kıyafetlerini fırında ısıtır.
Depozitolu Şişeler: Kısım I
Bölüm 21
/Depozitolu Şişeler: Kısım I
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1996
Kramer ve Newman depozitolu şişe toplar. Elaine değerli bir golf seti satın alır. Bir tamirci Jerry'nin arabasını çalar. Yeni bir iş projesi, George'un aklını karıştırır.
Depozitolu Şişeler: Kısım  II
Bölüm 22
/Depozitolu Şişeler: Kısım II
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1996
Kramer ve Newman depozitolu şişe toplar. Elaine değerli bir golf seti satın alır. Bir tamirci Jerry'nin arabasını çalar. Yeni bir iş projesi, George'un aklını karıştırır.
Bekleme
Bölüm 23
/Bekleme
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 1996
Jerry ve Elaine, George'un bir yorumu yüzünden ayrılan iki kişiyle çıkmaya başlar. Kramer çok dar kesim bir pantolon giyer. Mickey, Actors Studio seçmelerine girer.
Davetiyeler
Bölüm 24
/Davetiyeler
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 1996
George nişanlısından ayrılmak için son kez şansını dener. Jerry tıpkı kendisine benzeyen birine âşık olur. Kramer "merhaba" kelimesi yüzünden bir bankayla kavga eder.