Seinfeld

8. Sezon

Vakıf
Bölüm 1
/Vakıf
Yayın Tarihi: 19 Eylül 1996
George'dan Susan'ın anısına kurulan vakfı yönetmesi istenir. Elaine, J. Peterman Kataloğu'nun sorumluluğunu üstlenir. Jerry nişanıyla ilgili bir gerçeği fark eder.
Ruh İkizi
Bölüm 2
/Ruh İkizi
Yayın Tarihi: 26 Eylül 1996
George çantasını kullanarak bir vakfın yönetim kurulu toplantısında casusluk yapar. Kramer, Jerry'nin kız arkadaşına âşık olur. Elaine çocuk istemeyen bir adamla çıkar.
Bizarro Jerry
Bölüm 3
/Bizarro Jerry
Yayın Tarihi: 03 Ekim 1996
Elaine bu kez Jerry, George ve Kramer'ın "bizarro" versiyonlarıyla takılmaya başlar. Kramer bir işe girmiş gibi yapar. Jerry'nin kız arkadaşının "erkek elleri" vardır.
Küçük Tekmeler
Bölüm 4
/Küçük Tekmeler
Yayın Tarihi: 10 Ekim 1996
Elaine utanç verici dans becerilerini sergiler. Jerry korsan film kaydı işine girer. George, Elaine'in çalışanını etkilemek için "kötü çocuk" gibi davranır.
Paket
Bölüm 5
/Paket
Yayın Tarihi: 17 Ekim 1996
Kramer, Jerry'nin bozulan müzik seti için para iadesi almasına yardım eder. Doktorlar Elaine'e dosyasını göstermez. Fotoğrafçıda çalışan bir kadın George ile flört eder.
Asker Giysileri
Bölüm 6
/Asker Giysileri
Yayın Tarihi: 31 Ekim 1996
Jerry, Bania'nın akıl hocası olur. Elaine göz korkutucu bir çalışanla uğraşır. Kramer, bekâr Yahudiler gecesine ev sahipliği yapar. Bir sesli kitap George'u sinir eder.
Çekler
Bölüm 7
/Çekler
Yayın Tarihi: 07 Kasım 1996
Jerry'ye 12 sentlik çekler gelir. Kramer, Japonları ağırlar. Elaine'in sevgilisi, Jerry'nin fakir olduğunu düşünür. George'un yolu halı temizleyen bir tarikatla kesişir.
Kızarmış Tavuk
Bölüm 8
/Kızarmış Tavuk
Yayın Tarihi: 14 Kasım 1996
Mahallede bir Kenny Rogers Roasters restoranı açılır. Elaine'in Peterman hesabından yaptığı harcamalar denetime takılır. George bir Rus şapkası almaya çalışır.
Cinsel Perhiz
Bölüm 9
/Cinsel Perhiz
Yayın Tarihi: 21 Kasım 1996
Seksten uzak durmak, Elaine ve George üzerinde zıt etkiler bırakır. Jerry'nin kendi lisesinde katıldığı kariyer günü, düşündüğü gibi geçmez. Kramer bir sigara odası açar.
Andrea Doria
Bölüm 10
/Andrea Doria
Yayın Tarihi: 19 Aralık 1996
George bir daire kiralamak için bir gemi kazası mağduruyla rekabet eder. Kramer bir veterinerden tıbbi yardım ister. Jerry, Newman'ın Hawaii'ye atanmasına yardım eder.
Küçük Jerry
Bölüm 11
/Küçük Jerry
Yayın Tarihi: 09 Ocak 1997
George bir mahkûmla çıkar. Bir dükkân sahibi, Jerry'nin karşılıksız çekini sergiler. Kramer bir horoz satın alır. Elaine erkek arkadaşından saçlarını uzatmasını ister.
Para
Bölüm 12
/Para
Yayın Tarihi: 16 Ocak 1997
Jerry'nin ailesi Cadillac'ı Jack Klompus'a satar. George'un ebeveynleri tüm birikimlerini harcamaya karar verir. Elaine, Morty'yi J. Peterman'da işe alır.
Hazırcevap
Bölüm 13
/Hazırcevap
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1997
George iş arkadaşının şakasına karşılık vermeye çalışır. Jerry kendisine raket satan adamın kötü bir tenisçi olduğunu öğrenir. Elaine videocuda çalışan birine âşık olur.
Van Buren Çetesi
Bölüm 14
/Van Buren Çetesi
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1997
Kramer bir sokak çetesiyle ters düşer. George bir burs verir. Elaine, Peterman'ın otobiyografisini yazar. Jerry'nin kız arkadaşı fazlasıyla mükemmel gibidir.
Susie
Bölüm 15
/Susie
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1997
Bir iş arkadaşı, Elaine'in adının "Susie" olduğunu düşünür ve yanlış anlaşılmalara yol açar. Jerry oynadığı bahsi kazanır ancak Kramer'ın bahisçi arkadaşı ödeme yapamaz.
Çukur
Bölüm 16
/Çukur
Yayın Tarihi: 20 Şubat 1997
George'un anahtarı bir çukurda kaybolur. Jerry sevgilisinin diş fırçasını tuvalete düşürür. Elaine kapıcı odasına yemek siparişi verir. Kramer bir otoyolu evlat edinir.
İngiliz Hasta
Bölüm 17
/İngiliz Hasta
Yayın Tarihi: 13 Mart 1997
Elaine, “İngiliz Hasta” filminden nefret eder. Güzel bir kadın, George'u erkek arkadaşıyla karıştırır. Yaşı ilerlemiş bir adam, Jerry'yi halter yarışmasına davet eder.
Şekerleme
Bölüm 18
/Şekerleme
Yayın Tarihi: 10 Nisan 1997
Jerry mutfağına yeni bir dolap yaptırır. George masasının altında kestirmeye başlar. Kramer, Doğu Nehri'nde yüzer. Elaine bir yatak yüzünden yanlış bir fikre kapılır.
Vesaire Vesaire
Bölüm 19
/Vesaire Vesaire
Yayın Tarihi: 24 Nisan 1997
Tim Whatley Yahudiliğe geçer. Kramer ve Mickey çifte randevuya çıkar. George'un kız arkadaşı sık sık "vesaire vesaire" der. Jerry "dişçi düşmanı" olmakla suçlanır.
Milenyum
Bölüm 20
/Milenyum
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 1997
George kendini kovdurmaya çalışır. Elaine bir mağazaya kafayı takar. Kramer ve Newman rakip partiler planlar. Jerry'nin sevgilisi onu hızlı aramada son sıralara kaydırır.
Kek Tepesi
Bölüm 21
/Kek Tepesi
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 1997
George, Arkansaslı bir turist gibi davranır. Kramer bir "Peterman Gerçeklik Turu" başlatır. Elaine, Lippman'a kek dükkânında yardım eder. Jerry göğsünü tıraşlar.
George'un Yazı
Bölüm 22
/George'un Yazı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 1997
George yaz boyunca Jerry'nin ilişki stajyeri olmaya karar verir. Elaine'in iş arkadaşı kollarını sallamamaktadır. Kramer, Tony Ödülleri'nde koltuk doldurucusu olur.