Gizli görevdeki ajanlar, bir uyuşturucu baronunun hafta sonlarını geçirdiği kamp alanında yaşayan bir çift gibi davranarak operasyona sızar. Gerçek olaylardan uyarlandı. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Kamp Alanı
Bölüm 1
/Kamp Alanı
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2019
Gizli görevlerine başlayan ajanlar Bob ve Kim, hedefleri ve yeni komşuları olan Ferry Bouman ile ilk teması nasıl kuracakları konusunda tartışır.
Çok Hassas
Bölüm 2
/Çok Hassas
Yayın Tarihi: 03 Mart 2019
Bob bir çete üyesiyle atışır ve ikinci bir operasyon kontrolden çıkar. Böylece, Ferry ile yakınlaşma çabaları büyük bir engele takılmış olur.
İtalyan Uyuşturucuları
Bölüm 3
/İtalyan Uyuşturucuları
Yayın Tarihi: 10 Mart 2019
Bob'un öfke sorunu görevi tehlikeye atar. Bunun üzerine Bob, durumu kendi lehine çevirmeye çalışır. Kim, kişisel bir konuda Danielle'den yardım ister.
Lejyon Bizim Vatanımızdır
Bölüm 4
/Lejyon Bizim Vatanımızdır
Yayın Tarihi: 17 Mart 2019
Güven sorunları baş gösterirken John, Ferry’nin Bob’a olan inancından; Ferry ise Jurgen’in sadakatinden şüphelenir. Bob, karısını bir kez daha hayal kırıklığına uğratır.
Sınırı Geçmek
Bölüm 5
/Sınırı Geçmek
Yayın Tarihi: 24 Mart 2019
Bob, Ferry’nin mallarını almaya giderken yolda bir sorunla karşılaşır. Bob’un merkezdeki endişeli meslektaşları müdahale edip etmeme konusunda tartışırlar.
Sirenler
Bölüm 6
/Sirenler
Yayın Tarihi: 31 Mart 2019
Ferry ve John, yeni biriyle yaptıkları anlaşma nedeniyle diken üstündedir. Bob ve Kim, zoraki yakınlıklarının etkilerini hissetmeye başlar. Danielle zulasını patlatır.
O Polisin Yüzü
Bölüm 7
/O Polisin Yüzü
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2019
Ferry ölümle burun buruna gelir. Bunun üzerine John ve Bob, sorumlu kişinin peşine düşer. Bu sırada Kim, işleri kolaylaştırmak için Danielle’in duygularıyla oynar.
Yeni Dünya
Bölüm 8
/Yeni Dünya
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2019
Fransa’da bir çiftin kaçamağı gibi görünen bir uyuşturucu pazarlığı sırasında, Bob ve John arasındaki gerilim doruğa ulaşır. Kim, Danielle konusunda riski artırır.
Dibe Vurmak
Bölüm 9
/Dibe Vurmak
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2019
Davadan vazgeçemeyen Bob, Ferry’yi kandırmanın başka bir yolunu bulur. Ancak hedefler belirlendiğinde Kim huzursuz olur.
El Dorado
Bölüm 1
/El Dorado
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2020
Kim yasa dışı silah ticareti soruşturmasında Bob'dan yardım istediğinde, sonu Ferry Bouman'a kadar uzanan bir bela zincirini tetikler.
Pentagon
Bölüm 2
/Pentagon
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2020
Bob, El Dorado çiftliğine girebilmek için çeşitli numaralar çevirir. Burada garson Nathalie'nin yeni iş arayışı çiftlik sahipleri Laurent ve JP Berger'i öfkelendirir.
Soldiers of Love
Bölüm 3
/Soldiers of Love
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2020
Bob soruşturmada yaşadığı bir başarısızlık nedeniyle kaygılanırken kızı, babasının geçmişiyle yüzleşir. Bergerler kârlı bir iş anlaşmasını kurtarmaya çalışır.
Truva Atı
Bölüm 4
/Truva Atı
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2020
Yeni bir başlangıcın cazibesine kapılan Nathalie çelişkiye düşer ve kendini savunmasız hisseder. Bob ise zamanı dolmadan önce soruşturmada ilerleme sağlamaya çabalar.
Devrim
Bölüm 5
/Devrim
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2020
Bir tehdit onu canevinden vurduğunda Bob'un dünyaları arasındaki duvar yıkılmaya başlar. Laurent potansiyel bir anlaşma konusunda JP ile anlaşmazlığa düşer.
Victor
Bölüm 6
/Victor
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2020
Bob'un JP'nin geçmişini onun aleyhinde kullanma girişimi bir kedi fare oyununa döner. Lauren'in Nathalie'ye ilişkin şüpheleri zirveye ulaşır. Ferry bir ültimatom verir.
Enrico ile Anlaşma
Bölüm 7
/Enrico ile Anlaşma
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2020
Nathalie'nin Laurent ile karşılaşması Bob'un davasını sallantıda bırakınca Bob, JP'yi anlaşma yapmaya ikna etmek için kuralları sonuna kadar esnetir.
Çıkmaz
Bölüm 8
/Çıkmaz
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2020
Ferry'yi ve Bergerler’i yakalamak için yaptıkları yüzünden uçurumun kenarına itilen Bob, yalanlarını kontrol altına alıp izlerini gizlemek için zamanla yarışır.
Yeniden Yapılanma
Bölüm 9
/Yeniden Yapılanma
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2020
Ferry'nin duruşma tarihi hızla yaklaşırken Bob gerçeklerle yüzleşir ve yapacaklarının sonuçlarını düşünür. Laurent, JP'ye bildiklerini anlatmaya çalışır.
Nazar Boncuğu
Bölüm 1
/Nazar Boncuğu
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2021
Bob'un eski bir iş arkadaşından aldığı teklif ya tüm sorunlarını çözecek ya da her şeyini kaybetmesine neden olacaktır. Ferry eski hayatına sıkıntılı şekilde geri döner.
Festival Shop'ta Süper İndirim
Bölüm 2
/Festival Shop'ta Süper İndirim
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2021
Bob ve Ferry atıldıkları bu yeni maceranın kurallarını anladıkça araları bozulur. Sadakat ve güvenle ilgili sorular, Bulut ailesinde sorun çıkarır.
Güven Sorunları
Bölüm 3
/Güven Sorunları
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2021
Leyla'nın işe temkinli yaklaşması Bob ve Ferry'yi onun güvenini kazanmak için testlerden geçmek zorunda bırakır. Timur ailesiyle acı verici bir hesaplaşma içine girer.
Her Şey Dâhil Konaklama
Bölüm 4
/Her Şey Dâhil Konaklama
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2021
Bob ve Ferry, Türkiye'de sorunlarla karşılaşınca Patrick tehlikeli bir anlaşma yapmaya uğraşır. Timur ise Leyla ve Serkan'ın arasına şüphe tohumları ekmeye çalışır.
Mutfaktaki Köstebek
Bölüm 5
/Mutfaktaki Köstebek
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2021
Kime güveneceğini bilemeyen Peter, eski bir müttefikten yardım ister. Serkan'ın şüpheleri derinleşir. Çılgına dönen Danielle, Ferry'den gerçeği söylemesini ister.
Aile Reisi
Bölüm 6
/Aile Reisi
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2021
Bob ve Ferry anlaşma yapmaya çalışırken Leyla ve Serkan'ın evindeki kutlamada gerilim tırmanır. Bu arada ihtiyatlı davranan Timur ise daha fazla bilgi edinmeye uğraşır.
Toplam Zarar
Bölüm 7
/Toplam Zarar
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2022
Timur'un ortalığı karıştırmasıyla Serkan anlaşma ve Leyla hakkında bir karara varır. Bob ve Ferry arasındaki rahatsız edici ilişki aniden sona erer.