Undercover

3. Sezon

Nazar Boncuğu
Bölüm 1
/Nazar Boncuğu
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2021
Bob'un eski bir iş arkadaşından aldığı teklif ya tüm sorunlarını çözecek ya da her şeyini kaybetmesine neden olacaktır. Ferry eski hayatına sıkıntılı şekilde geri döner.
Festival Shop'ta Süper İndirim
Bölüm 2
/Festival Shop'ta Süper İndirim
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2021
Bob ve Ferry atıldıkları bu yeni maceranın kurallarını anladıkça araları bozulur. Sadakat ve güvenle ilgili sorular, Bulut ailesinde sorun çıkarır.
Güven Sorunları
Bölüm 3
/Güven Sorunları
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2021
Leyla'nın işe temkinli yaklaşması Bob ve Ferry'yi onun güvenini kazanmak için testlerden geçmek zorunda bırakır. Timur ailesiyle acı verici bir hesaplaşma içine girer.
Her Şey Dâhil Konaklama
Bölüm 4
/Her Şey Dâhil Konaklama
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2021
Bob ve Ferry, Türkiye'de sorunlarla karşılaşınca Patrick tehlikeli bir anlaşma yapmaya uğraşır. Timur ise Leyla ve Serkan'ın arasına şüphe tohumları ekmeye çalışır.
Mutfaktaki Köstebek
Bölüm 5
/Mutfaktaki Köstebek
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2021
Kime güveneceğini bilemeyen Peter, eski bir müttefikten yardım ister. Serkan'ın şüpheleri derinleşir. Çılgına dönen Danielle, Ferry'den gerçeği söylemesini ister.
Aile Reisi
Bölüm 6
/Aile Reisi
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2021
Bob ve Ferry anlaşma yapmaya çalışırken Leyla ve Serkan'ın evindeki kutlamada gerilim tırmanır. Bu arada ihtiyatlı davranan Timur ise daha fazla bilgi edinmeye uğraşır.
Toplam Zarar
Bölüm 7
/Toplam Zarar
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2022
Timur'un ortalığı karıştırmasıyla Serkan anlaşma ve Leyla hakkında bir karara varır. Bob ve Ferry arasındaki rahatsız edici ilişki aniden sona erer.