Twitter
27 Eylül 2017 Çarşamba

Görüntüler Güney Avustralya'dan...  Innes Ulusal Parkı'nda kamp yapan bir grup arkadaş, sahilde balık tutup eğlenmek için Browns Beach'e gitti. Herşeyden habersiz balık tutan arkadaş grubu, hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştı. 

Olta ile balık avlayan kişi, oltanın ucunda bir ağırlık hissedince balık yakaladığını düşünerek oltayı sarmaya başladı. Sahildeki grup, oltanın peşinden ilerleyen büyük bir karaltıyı fark etti. Oltanın denizden çıkmasıyla da, ucuna takılmış küçük balıkla birlikte denizden birden fok çıktı. Karşılaştıkları manzaranın şaşkınlığını gülerek yaşayan sahildeki arkadaş grubu, gözlerine inanamadı. Avını balık tutan gruba kaptırma niyeti olmayan fok, sahile çıkarak bir müddet balığın peşinden gitse de, en sonunda başarılı olamayacağını anlayınca denize geri dönerek gözden kayboldu.

Görüntüleri kaydeden Alicia Giglio, Nine News kanalına yaptığı açıklamada, balığı foka vermek istediklerini ama fokun hazıra konmak yerine avını kendisinin yakalamak istediğini söyledi. (Daily Mail)