KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Divock Origi

Divock Okoth Origi 18 Nisan 1995 tarihinde doğdu. Divock Origi Belçikalı millî oyuncudur. Liverpool takımında oynamaktadır. Kenya millî futbol takımında forma giymiş Mike Origi'nin oğludur.

Kulüp Kariyeri

Lille

24 Ocak 2013 tarihinde Lille'nin A Takımına yükselmiştir. İlk maçını Fransa Ligue 1'de 2 Şubat 2013 oynanan Troyes karşısında 68. dakikada Ronny Rodelin'in yerine oyuna girmiştir. Oyuna girdikten 6 dakika sonra ilk golünü atmıştır. Maç 1-1 eşitlikle sona ermiştir.

Liverpool

29 Temmuz 2014 tarihinde Premier League ekiplerinden Liverpool'a transfer olmuştur ve 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.Ama henüz forma giymeden Liverpool tarafından eski kulübü Lille ile tekrar 1 yıllığına kiralanmıştır.

Millî takım kariyeri

13 Mayıs 2014 tarihinde Belçika teknik direktörü Marc Wilmots Origi'yi 2014 FIFA Dünya Kupası kadrosuna çağırdı.[kaynak belirtilmeli] Origi,Kenya millî futbol takımı yerine Belçika millî futbol takımını tercih etmiştir. Belçika formasıyla Dünya Kupası'ndaki ilk maçına Cezayir karşısında 58. dakikada Romelu Lukaku yerine girmiştir. İlk golünü ise Rusya karşısında 57. dakikada yine Romelu Lukaku yerine girdiği maçın 88. dakikasında kaydetmiş ve maçı 1-0 Belçika kazanmıştır. Origi, Belçika millî takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda çeyrek finale kadar gelmiştir.

Divock Origi Haberleri

  • Origi, Türkiye'ye hayran kaldı!

    Futbol, 15 Ağustos 2019

    Origi, Türkiye'ye hayran kaldı!

    Liverpool’un forvet oyuncusu Divock Origi, Chelsea karşılaşmasının ardından konuştu. Türkiye Ligi hakkında konuşan Origi, Süper Lig’in kaliteli ve tutkulu bir lig olduğunu ifade etti

  • Divock Origi kimdir?

    Futbol, 09 Mayıs 2019

    Divock Origi kimdir?

    Divock Okoth Origi 18 Nisan 1995 tarihinde doğdu. Divock Origi Belçikalı millî oyuncudur. Liverpool takımında oynamaktadır. Kenya millî futbol takımında forma giymiş Mike Origi'nin oğludur. İşte ayrıntılar

  • Beklenen haber geldi!

    Futbol, 31 Aralık 2018

    Beklenen haber geldi!

    Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Belçikalı yıldız Divock Origi, merakla beklenen kararı aldı. Liverpool'un Ada dışına yollamaya sıcak bakmadığı yıldız, devre arasında ayrılma kararı aldı!

    Fenerbahçe gözünü kararttı!

    Futbol, 30 Aralık 2018

    Fenerbahçe gözünü kararttı!

    Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda bambaşka bir takım oluşturmak için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler, birçok Premier Lig yıldızı ile kontak kurup beklemeye başladı.

    İngilizler Galatasaray'ın teklifini duyurdu!

    Futbol, 12 Aralık 2018

    İngilizler Galatasaray'ın teklifini duyurdu!

    Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından Eren Derdiyok'tan beklediği verimi alamayan ve gözünü transfere çeviren Galatasaray'ın Liverpool'un Belçikalı yıldızı Divock Origi'ye teklif yaptığı, Liverpool'un bunu reddettiği öğrenildi

  • Aranan kan!

    Futbol, 20 Ekim 2018

    Aranan kan!

    Beşiktaş'ın son olarak Galatasaray’ın da gündeminde bulunan Liverpool’un Belçikalı futbolcusu Divock Origi’yi hedefleri arasına eklediği kaydedildi!

  • Liverpool'dan bir yıldız daha!

    Futbol, 29 Ağustos 2018

    Liverpool'dan bir yıldız daha!

    Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri burada... Beşiktaş Divock Origi için Liverpool'la temasa geçiyor. Vagner Love, Bursaspor ile anlaşmak üzere... Siyah-Beyazlılar, Adem Ljajic konusunda ise mutlu sona yakın konumda.

  • Liverpool'un golcüsü Kartal oluyor!

    Futbol, 28 Mayıs 2018

    Liverpool'un golcüsü Kartal oluyor!

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarıyı Süper Lig'e yansıtamayarak sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. İşte Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesindeki isimler ve son gelişmeler...

    Klopp'u yıkan pozisyon...

    Futbol, 21 Nisan 2016

    Klopp'u yıkan pozisyon...

    Premier Lig ekibi Liverpool'da, Divock Origi'nin sakatlığı teknik direktör Jurgen Klopp'u endişelendirdi

    Liverpool'dan bir transfer daha!

    Futbol, 29 Temmuz 2014

    Liverpool'dan bir transfer daha!

    Premier Lig ekibi, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan genç oyuncuyu Divock Origi'yi kadrosuna kattı

  • Liverpool, Origi'yi bitiriyor

    Futbol, 07 Temmuz 2014

    Liverpool, Origi'yi bitiriyor

    Golcü arayışındaki Liverpool'un, Divock Origi'nin transferi için Lille ile anlaşmaya vardığı belirtildi