KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Gülay Yedekçi Arslan

Mimar Gülay Yedekçi Arslan, İstanbul Taksim’de 1997 yılında kendisine ait Mimarlık ofisini kurdu.

Uluş Vadisi, Ortaköy Vadisi gibi kentsel ölçekteki projelerin yanı sıra Türkiye’nin farklı vilayetlerinde ve özellikle İstanbul’da konutlar, iş merkezleri, üniversite yapıları, tatil köyleri, banka şubeleri,kentsel tasarım gibi konularda farklı ölçeklerde proje ve uygulama çalışmaları bulunan Gülay Yedekçi Arslan, mimarlık pratiğini kurucu yönetim kurulu başkanı olduğu mimarlık ofisinde devam ettirmektedir.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Turizm Odaklı Kalkınma Projesi Kentsel Doku ve Planlama Birimi Sorumlusu Olarak Kentin Kısa ve Orta zamanda Kalkınmasına öneriler geliştirmiştir.

1992 yılından beri CHP saflarında aktif olarak siyaset yapan Gülay Yedekçi Arslan, Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulundu.

CHP il merkezinde Gençlik Yeniden Yapılanma Toplantıları düzenledi. Dönemin Genel Başkanı Sayın Altan ÖYMEN’ den parti okulunun ilk adımlarını oluşturan bu çalışmalar için teşekkür belgesi aldı.

İl kongre delegeliği, Kıraç Belediye Başkanı Aday Adaylığı,2001 yılında CHP Parti İçi Eğitim Programının düzenleme sorumlusu olarak hizmet verdi.

İki çocuk annesi olan Gülay Yedekci Arslan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.