KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Gökhan Arslan

Gökhan Arslan 1980 Yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 1999 yılında girmiş olduğu Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından Yüksek lisans eğitimine başladı. 2009 yılında Yüksek Lisansını bitirerek Doktora çalışmalarına devam etti. Bilimsel araştırma Projelerinde görevler aldı. Uluslararası ve yurt içi bilimsel makaleler yazdı, Üniversitelerde ders kitabı olarak okutulan “Sular Bilgisi” kitabının yazarlarından olan Arslan; Erzurum ilçe ve köylerinde binlerce kamulaştırma bilirkişiliği keşiflerinde Ziraat Bilirkişisi olarak görev yaptı.
Halen İnşaat sektöründe hizmet veren bir şirketin Yönetim Kurulu başkanlığını yapan Arslan; Erzurum merkezde çok sayıda konut üreterek iş istihdamına katkıda bulundu.
Çocukluk yaşlarından itibaren Ülkücü Hareketin içinde oldu. Okul yıllarında Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görevler yaptı.
Okul yıllarında çıkarmaya başladıkları “Alınteri” adında Bilim-Kültür dergisinin bir dönem imtiyaz sahipliğini de yapan Arslan, çeşitli dergi, gazete ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılan olan 25 ve 26. Dönem Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı olan ve ARSLAN Ahmet Giray, Ela Özge adında iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Gökhan Arslan Haberleri