Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        T.C.
        ELAZIĞ
        KADASTRO MAHKEMESİNDEN

        ESAS NO : 2015/67 Esas
        KARAR NO : 2024/100


        DAVALILAR: : 1. CİHAN YILDIRIM (T.C. No: 42478104224) - 59, Ave. Daniel Casanova Ivry Sur Seine 94200 FRANSA
        :2. HÜSEYİN KIRILMAZ (T.C. No: 36439976074) - 59, Ave. Daniel Casanova Ivry Sur Seine 94200 FRANSA
        :3. SEDAT KIRILMAZ (T.C. No: 17218946020) - 59, Ave. Daniel Casanova Ivry Sur Seine 94200 FRANSA
        :4. YILDIZ ÇİMEN (T.C. No: 12749116034) - Anton Wiesenburggasse 12/ Traismauer 3133 AVUSTURYA CUMHURİYETİ


        DAVA KONUSU : Kadastro (Tespite İtiraza İlişkin)


        KARAR TARİHİ : 24/09/2026


        Mahkememizin yukarıda Esas ve Karar numarası belirtilen dava dosyasında verilen gerekçeli kararın siz davalılara tebliği amacıyla bildirilen yurt dışı adreslerinize çıkarılan tebligatlar; posta kutusunda ve diyafonda isimlerinizin bulunmadığı ve tanınmadığınız gerekçesiyle tebliğ edilemeden bila ikmal iade edilmiştir. Davalıların UYAP entegrasyon ekranlarından MERNİS, GİB, SGK ve Tapu kayıtları üzerinden yapılan sorgulamalarında yurt içi adreslerinin bulunmadığı, yapılan tüm adres tahkikatlarına rağmen tebligata yarar açık adreslerinin tespit edilemediği ve bu haliyle adreslerinin meçhul kaldığı anlaşılmıştır.


        7201 sayılı Tebligat Kanunu’nun 28. ve devamı maddeleri uyarınca; Mahkememizin gerekçeli kararının adı geçen davalılara İLANEN TEBLİĞ EDİLMESİNE karar verilmiştir.

        7201 sayılı Tebligat Kanunu'nun 31. maddesi gereğince, muhatapların yurt dışında bulunması ve yabancı ülke vatandaşı olmaları sebebiyle, işbu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 1 AY SONRA tebliğin yapılmış sayılacağı ve yasal istinaf kanun yolu süresi olan 2 haftalık sürenin tebliğ olunmuş sayılan bu 1 aylık sürenin bitimini takip eden günden itibaren başlayacağı hususu İLANEN İHTAR VE TEBLİĞ OLUNUR.

        #ilangovtr
        #Basın no ILN02562569