AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Barış Aydın

AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1975
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Yönetici
EMAIL info@barisaydin.org

Barış Aydın 1975 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimini Amerika Preston Üniversitesi’nde yaparak 18 Şubat 2011 tarihinde İş Yönetimi bölümünden mezun oldu. Genç yaşta gayrimenkul sektörüyle iş hayatına adım attı. 2004 yılında kurduğu ilk firması, Barışkent Yatırım Projeleri oldu. 2010 yılında BA Grup adıyla ikinci şirketini kurarak inşaat sektörüne adım attı. 2013 yılında ise kurduğu bir şirketle medya sektöründe de yerini aldı.

Ankara’da toplumun korunmaya muhtaç kesimlerine yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol alan Barış Aydın; eğitimden spora, sanattan modaya pek çok etkinliğe sponsor olup destek vererek, birçok kuruluş, vakıf ve dernekten üstün hizmet ve prestij ödülleri aldı.

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) bünyesinde 9 yıldır aktif görev alan Barış Aydın; 4 Ocak 2011 tarihinden itibaren Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yürütmektedir. Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneğinin 2013 yılındaki genel kurulunda başkanlığa seçilen Barış Aydın pek çok sivil toplum kuruluşuna da üyedir.

Barış Aydın, Selin Aydın ile evli, Simge ve Asya adında iki kız çocuğu babasıdır.