AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Osman Okumuş

AK Parti Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1971
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Mühendis - Mimar

10 Nisan 1971’de, Kahramanmaraş’ın Beyoğlu kasabasında doğdu. İlk ve ortaokulu Beyoğlu beldesinde bitirdikten sonra; lise öğrenimini Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tamamladı. Üniversite sınavlarına katılarak; Erzurum Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesini kazandı. Öğrenimine Erzurum da devam etti. Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat fakültesinden: Tarım Makineleri Mühendisi olarak  22 / 03/ 1994 yılında mezun oldu.Askerliğini yedek subay olarak; güneydoğuda yaptı. Askerlikten sonra, Ziraat Fakültesi mezunlarına da Öğretmen olma hakkı tanınca,tercihini eğitime kullandı. Öğretmen ve idareci olarak göreve başlayan Osman Okumuş, 6 -7 yıl bu görevi devam ettirdi.

2004 yılı yerel seçimlerinde  Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday oldu. Belediye Başkanlığına seçilen Osman Okumuş, beklenilenden çok fazlasını başararak akıllara durgunluk verecek yeniliklere ve ilklere imza attı.

Her zaman hakkın ve haklının yanında olmayı ilke edindi. İcraatlarını referans olarak değerlendiren seçmenleri, Beyoğlu kasabasında bir ilke imza attılar ve 29 Mart 2009 Belediye Yerel Seçimlerin de ikinci kez Başkanlık Makamını ona layık gördüler.

Evli ve dört  çocuk babası