AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Sabri Şenel

MHP İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1961
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Serbest Meslek
WEB SİTESİ www.sabrisenel.com/

1961 yılında Gümüşhane merkeze bağlı Kabaköy'de doğdum ilkokulu köyümde orta öğrenimi Gümüşhane'de tamamladım.İstanbul Eğitim Enstitisü matematik bölümüne girdim.Erzurum Atatürk Üniversitesi işletme fakültesini 1982 yılında bitirdim.Askerliğimi 1984 yılında Trabzon da tamamladım.

PTT Genel müdürlüğü ve çeşitli bankaların müfettişlik sınavlarını kazanmama rağmen serbest çalışmayı tercih ettim.Serbest muhasebeci mali müşavirliğin yanında Trafik ve çevre bilgisi öğretmeniyim.İstanbul Ümraniye,Çekmeköy ,Sancaktepe ilçelerinde faaliyet gösteren sınav dergisi dershanelerinin, Sınav dil okullarının , Göksu sürücü kurslarının ve meslek kurslarının kurucusu ve halen işletmecisiyim.

İstanbul Gümüşhaneliler derneği kurucu başkanı olarak on yıl başkanlık görevinde bulundum.Çeşitli spor kulüplerinde cami derneklerinde yöneticilik yaptım.Gümüşhane merkez Kabaköy derneği kurucusu ve 13 yıl başkanlığını yürüttüm. Anadolu aydınlar ocağı ve Anadolu irfan otağı yönetim kurulu üyeliğinde bulundum.Halen Ülkütek üyesiyim.Haberalp haber sitesinde genel yayın yönetmeni ve yazarlık yapıyorum.

İstanbul Ümraniye ilçesinde 4 dönem MHP ilçe başkanlığı yaptım.İstanbul il başkanlığı yönetim kurulu üyeliğinde bulundum.

1999 mahalli idareler seçimlerinde Ümraniye belediye başkan adayı oldum.2004 yılı mahalli idareler seçimlerinde yine belediye başkan adaylığı yaptım.2007 ve 2011 yılı genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum.