AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Şinasi Gülcüoğlu

AK Parti Kayseri Bünyan Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1964
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Bilgisayar Programcısı

1964 Yılında Kayseri - Bünyan ilçesi Sümer mahallesinde doğdum. İlk,Orta ve lise tahsilimi burada tamamladım.İşletme Yüksek lisans mezunu ve halen İşletme Dalında Doktora yapmaktayım. Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmekteyim.

1988’de Kayseri PTT Başmüdürlüğünde göreve başladım.Kayseri’ de görev yaptığım süre içeresinde Sivil toplum Örgütleri ile düzenli ilişkilerim olmuştur. Bu çerçevede Kayseri Aydınlar Ocağı’ nda  Genel Sekreterlik dahil değişik görevlerde bulundum.

Yine bu çerçevede  Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı ve Haberleşme Hizmet Kolunda faaliyet Gösteren  Birlik Haber - Sen  sendikası Kayseri Şubesini  kurdum. (PTT,TRT,RTÜK, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu )

2009 yılında PTT Genel Müdürlüğü Otomasyon daire başkanlığına yazılım uzmanı olarak tayin oldum. Gerek Kayseri’de gerekse Ankara’da PTT Genel Müdürlüğü’ nde çalışırken başta PTT Bank projesi olmak üzere bütün yurtta çalışan entegre projelerin yazılım ve yönetiminde yer aldım.

 2011 yılı Şubat ayında yapılan Birlik Haber – Sen Olağan Genel Kurulunda   Sendikanın Genel Başkanlığı görevine  seçildim.

Genel Başkanlık görevini yaptığım bu süre içerisinde Birlik Haber Sen’ in 20 yıllık yapısal, ekonomik ve  sayısal  değerlerini hızla yukarı çıkararak 5.300 üye sayısı ile 2011 yılında devir aldığım Birlik Haber Sen’ i, 2013 yılı Mayıs ayı itibarı  ile  13.005’e şu an itibarı ile de 13.500 üye sayısına çıkararak tüm Hizmet Kolunda Genel Yetkili sendika olmasını sağladım. Bu çerçevede gerek PTT A.Ş ile ilgili, gerekse TRT’ de çalışan  sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili Torba Kanununda ve son olarak ta Çalışma Bakanlığı ile yapılan Toplu Sözleşme ile ilgili  değişik konularda bir çok kanunun çıkartılmasında öncülük ettim.

Yine Genel Başkanlık sürem içeresin de çalışma hayatına yönelik  ve kendi hizmet kolumuza lişkin bir çok proje hazırlayıp ilgili kurumlara ve AB Bakanlığına verdim bunlardan birtanesi olan “ Haberleşme Sektöründe Çalışanların Mesleki Risklerinin Azaltılması “ konulu proje halen uygulanmakta olup bu proje kapsamında 01.11.2013 tarihi itibarı ile sendikanın 60 il başkanı  İngiltere, Almanya, Macaristan  ve Çek Cumhuriyeti’nde araştırma ve inceleme gezisinde bulunmuşlardır.

Bu güne kadar bürokrasiden, Sivil Toplum örgütlerinden edindiğim bilgi birikimim, tecrübem yazılı ve görsel basınla olan iyi  ilişkilerimden  elde ettiklerimi  Türkiye’yi her yönüyle çağ atlatan millete hizmetkarlığı benimseyen Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında milletimle paylaşmak adına Bünyan Belediye Başkanlığına aday  oldum.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.