Mesleğinde başarılı olan bir gazeteci, kendisini New York'un sosyetesinin hem kalbini hem de parasını çalan bir Instagram ünlüsünün peşine düşer. Sahte mirasyedi Anna Delvey olayını araştıran gazeteci, Anna yargılanmayı beklerken onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışır.
Ayrıcalıklı Bir Yaşam
Bölüm 1
/Ayrıcalıklı Bir Yaşam
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Gazeteci Vivian Kent, editörüne karşı gelerek büyük hırsızlıkla suçlanan ve kefaletsiz tutuklanan sözde Alman mirasyedi Anna Delvey'nin hikâyesinin peşine düşer.
Şeytan Anna Giyer
Bölüm 2
/Şeytan Anna Giyer
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Eski arkadaşlarının Vivian'a aktardığı ayrıntılarla Anna'nın göz alıcı yaşam tarzı İbiza açıklarındaki bir yattan Paris Moda Haftası'nda kaldığı süite kadar irdelenir.
Bir Tahtla İki Kuş
Bölüm 3
/Bir Tahtla İki Kuş
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Anna'nın uzak durduğu Vivian, boşlukları doldurmaları için Anna'nın eski erkek arkadaşı Chase ve varlıklı girişimci Nora gibi kaynakların peşine düşer.
Şık Giyimli Bir Kurt
Bölüm 4
/Şık Giyimli Bir Kurt
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Vivian, Anna'nın Manhattanlı güçlü bir avukatı iddialı ticari girişimi için milyonlarca dolarlık bir fon sağlamasına yardımcı olmaya nasıl ikna ettiğini araştırır.
Çıkış Zamanı
Bölüm 5
/Çıkış Zamanı
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Anna'nın lüks bir otelde kaldığı dönemi ve burada arkadaşlık edip yüklü bahşiş bıraktığı konsiyerj Neff'i araştıran Vivian geçmişteki bir hatası nedeniyle sorun yaşar.
Alçak Yerlerdeki Dostlar
Bölüm 6
/Alçak Yerlerdeki Dostlar
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Vivian, Anna'nın Rachel, Kacy ve bir kameramanla birlikte çıktığı, talihsizliklerle dolu ve kısa sürede kaosa sürüklenen lüks Fas tatilinin görüntülerine ulaşır.
Teslimatta Ödeme
Bölüm 7
/Teslimatta Ödeme
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Doğumu yaklaşan ve Anna makalesini tamamlama konusunda baskı altında olan Vivian, Marakeş fiyaskosunu bir de ondan dinlemek için Rachel'la iletişim kurmaya çalışır.
Görgüsüzlük
Bölüm 8
/Görgüsüzlük
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2022
Makalesi yayımlanan Vivian, Anna'nın Almanya zamanları ve Los Angeles'taki Chateau Marmont'ta kaldığı günler gibi uzun süredir kafasını kurcalayan sorulara yanıt arar.