Karısı tarafından terk edilen Nejat annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için “idare edecek” yalanlar söylemektedir. Fakat Kayra büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. İyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ile kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2019
Nejat, kızı Kayra’yla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra’nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da kızı acı çekmesin diye ona yalanlar söylemektedir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2019
Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2019
Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2019
Okulda anne kız dans gösterisi için Kayra’nın da ısrarı ile Nejat Suna’ya tango öğretmek zorunda kalır. İkilinin yakınlaştığı bu anlar Kayra’yı çok mutlu eder. Ancak hem Nejat hem de Suna aralarında oluşan bu çekime kendilerini kaptırmamaya kararlıdırlar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2019
Şevket'in onay vermesinden sonra Suna ve Nejat'ın ilişkisi artık bir dengeye oturmuştur. Her şey yolunda giderken Nejat, Yılın Genç İş İnsanı ödülüne aday gösterilir. Nejat için bu ödülü almak çok önemlidir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2019
Kayra’nın takviminde annesiyle geçireceği günler hızla azalırken, Nejat bir sürpriz yapmaya karar verir. Kayra, anne ve babasıyla ilk tatiline çıkacaktır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2019
Suna, Nejat'a, "Aç kapıyı, gir içeri" şarkısını söyledikten sonra Nejat'ın yanından kaçar. Yoksa Nejat'a aşık mı olmuştur? Bu Suna için tam bir felakettir!
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2019
Düşen dilek fenerindeki notu okuduktan sonra Nejat'ın aklı karışmıştır. Suna'ya nasıl davranması gerektiğini kestiremez. Nejat, Suna'nın ona aşık olduğunu öğrenmiştir!
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2019
Suna, Hande'yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir. Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat'a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2019
Suna, Nejat’a aşk itirafı yaptığı mektubu verdiğini zannederek zor bir güne uyanır. Fakat Nejat’a yanlış mektubu vermiştir. Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2019
Suna'yı kıskanmaya başlayan Nejat'ın, ondan uzak durmak gibi bir niyeti yoktur. Nejat duygularının farkına varırken kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2019
Nejat, duygularıyla yüzleşmekten kaçması ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırır. Suna, artık Nejat’a adım atan taraf olmayacağına dair kendine söz verir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2019
Artık Nejat aşktan kaçmak istemiyordur ve Suna’ya olan hislerini anlatacaktır. Bu arada Aylin, seneler sonra Nejat’a boşanma davası açmıştır ve Nejat, onunla yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2019
Aylin’in beklenmedik dönüşü geçmişte yarım kalan hesapları tek tek ortaya çıkaracak.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
Suna, Aylin'in boşanma davasına gelmeme sebebini öğrenirken, Kayra, babasının 'Suna' isminde birine aşık olduğunu duyar ve Suna'nın kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
Suna da Nejat'a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra'yı düşünmektedir. Önce Kayra'nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna'yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Üzücü gerçeğin ortaya çıkması herkesi birbirine kenetlerken, Kayra'nın önünde iki yol vardır; ona söyledikleri yalanlara rağmen Suna ve Nejat'ı affedecek midir? Yoksa Aylin'i mi seçecektir?
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Kayra, Suna'yı affetmiş, Nejat'ın Aylin'le olan boşanma davasına sadece günler kalmıştır. Nejat, boşandıktan sonra Suna'ya sürpriz bir teklif yapmayı tasarlamaktadır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2019
Nejat, Suna'yı istemeye gelir. Nejat ve Suna sıkıntılı günlerin geride kaldığını düşünürken, Aylin'in Fransa'ya dönmediğini öğrenirler.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2019
Kayra, Aylin'in annesi olduğu gerçeğiyle yüzleşmekte zorluk yaşamaktadır ve babasını üzmemek için bu durumu kendi kendine çözmeye çalışır.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2019
Mahkeme Kayra’nın geçici velayetini Aylin’e vermiştir. Velayet davası süresince Nejat, Kayra’yı sadece mahkemenin belirlediği tarihlerde görecektir. Kayra evinden ayrılacaktır.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2019
Annelerinin yaşadığını öğrenen Suna ve Saniye'nin dünyası alt üst olur. Öğrendiği bu gerçek Suna'yı, Nejat'la beraber sürpriz bir karar almaya iter.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2019
Herkes düğün için hazırlanmışken Nejat Suna’yı aramaktadır. Bulduğunda Suna notta bıraktığı kelimeyi bu defa Nejat’ın yüzüne tekrarlar.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2019
Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden 2 hafta geçmiştir. Her ikisi de yeni hayatlarına adapte olarak, birbirlerini unutmaya çalışmaktadırlar. Ancak unutmak hiç kolay değildir.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2019
Nejat ve Suna herkesten gizli bir ilişkiyi yaşamaya başlamışlardır. Dağ evinden dönüşte ufak bir kaza geçirirler. Suna’nın bir süre evde dinlenmesi gerekir.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2019
Aylin, Nejat'ın planını öğrenir ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanır. Bu sürecin sonunda Nejat, Suna ve Kayra mutlu bir aile olabilecek midir? Yoksa Kayra'dan ayrılmak zorunda mı kalacaklardır?
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2019
Suna ve Nejat 2 haftadır evli ve çok mutludur. Ancak evlilikleri hiç beklemedikleri bir yerden sınanmak üzeredir.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2019
Suna, ailecek kutlayacakları ilk yılbaşlarında her şeyin mükemmel gitmesini ister. Herkesin bir görevi vardır. Ancak hormonların ele geçirdiği Suna’yla başa çıkmak kimse için kolay olmayacaktır.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2020
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2020
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2020
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020