Bodies
Dört dedektif. Dört farklı dönem. Tek bir ceset. İngiltere'nin geleceğini kurtarmanın yolu, tarihin akışını değiştiren bir cinayeti çözmekten geçiyor.
Çoktan Ölmüşsün
Bölüm 1
/Çoktan Ölmüşsün
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Dedektif Hasan, 2023'te Whitechapel'daki Longharvest Sokağı'nda bir ceset bulur. 1941'de ve 1890'da iki dedektif daha aynı cesedi bulmuştur.
Beni Tanıyor musun?
Bölüm 2
/Beni Tanıyor musun?
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Hasan şimdiki zamanda yeni ipuçlarının peşinden gider. Hillinghead istemeden de olsa dosyayı kapatırken Whiteman kendisinin bu işte dahli olduğunu saklamak için her şeyi yapar.
Her Şeyin Zamanı Var
Bölüm 3
/Her Şeyin Zamanı Var
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Vakalar arasındaki bağlantılar dikkat çekmeye başlar. Whiteman beklenmedik bir durumla karşılaşır, Hillinghead bir ruh çağırma seansına katılır.
En Başına Kadar
Bölüm 4
/En Başına Kadar
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Hasan, Longharvest Sokağı'ndaki bir cinayeti araştıran tek dedektifin kendisi olmadığını keşfeder. Hem geçmişte hem de gelecekte ilişkiler derinleşmeye başlar.
Birbirimizin Hayaletleriyiz
Bölüm 5
/Birbirimizin Hayaletleriyiz
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
1890 yılından kalma parmak izleri 2023'te bulununca geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek birbirine karışır. Maplewood, Komutan'ın gerçek kimliğini ortaya çıkarır.
Dünya Senin
Bölüm 6
/Dünya Senin
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Hasan, patlamanın gerçekleşeceği gün Elias'ın hayatını değiştirecek bir tercih yapmasını sağlamak için elinden gelen her şeyi yapar. Diğerleri ise vicdanlarıyla baş başadır.
Kolaysa Yakala
Bölüm 7
/Kolaysa Yakala
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Elias sonunda sevilmenin ne anlama geldiğini öğrenir ve hep özlemini çektiği aileyi kurar ama Hillinghead bu yüzden acı çekmektedir.
Sevildiğini Bil
Bölüm 8
/Sevildiğini Bil
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2023
Farklı dönemlerdeki dedektifler hep birlikte Elias'ın tarihi değiştirmesini engellemeye çalışır. Acaba söylenen sözlerin döngüyü kırmakta ve binlerce hayatı kurtarmakta etkisi olacak mı?