Kaplan Dağı İter
Bölüm 1
/Kaplan Dağı İter
Yayın Tarihi: 19 Mart 2017
Birinci sezon finalinden altı ay sonra, Sunny Kötü Ülke'nin ötesinde bir madencilik hapishanesinde yeni bir düşmanın yanında bir de beklenmedik bir müttefik bulur. Ryder'ın baronluk makamı Dul ve Tilda tarafından tehdit edilir. Bu sırada, M.K. gizemli bir yerde karanlık güçlerini kontrol etmeyi öğrenir.
Kartal Pençesinin Gücü
Bölüm 2
/Kartal Pençesinin Gücü
Yayın Tarihi: 26 Mart 2017
Sunny'nin madenden kaçma planı geri teper. Artık Bajie'ye bağlı olduğundan, oradan kurtulmak için savaşmaktan başka seçeneği yoktur. Lydia, yeni yaşamı vahşice tehdit edilirken Ryder'dan bir iyilik ister. M.K. gizemli geçmişini ortaya çıkarmak için yeni bir arayışa çıkar.
Kırmızı Güneş, Gümüş Ay
Bölüm 3
/Kırmızı Güneş, Gümüş Ay
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2017
Sunny ve Bajie'nin Kötü Ülke'ye yolculukları başladığı sırada, Sunny'yi yakından tanıyan, tehlikeli bir düşmanla karşılaşırlar. Ryder'ın meydan okumasından sonra, Dul baronlarla bir karşılaşmaya hazırlanır. M.K. Abbotlar'la ilgili şok edici bir sırrı keşfeder.
Demir Tilki'nin Avucu
Bölüm 4
/Demir Tilki'nin Avucu
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2017
Eski bir tehdit yeniden gün yüzüne çıkarken, Dul'un güç arayışı onu, kendisine karşı güçlerini birleştirmiş düşmanlarıyla destansı bir karşılaşmanın içine sokar.
Maymun Sisin İçinden Sıçrar
Bölüm 5
/Maymun Sisin İçinden Sıçrar
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2017
Sunny ve Baije beklenmedik bir kaynaktan yardım alırlar, ancak bunun bir bedeli vardır. Dul riskli bir hamle yapmayı düşünürken, M.K. tehlikeli bir planı hayata geçirir.
Leopar Gizlice Karda Yürür
Bölüm 6
/Leopar Gizlice Karda Yürür
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2017
Sunny ve Baije beklenmedik bir dostla karşılaşırlar, ancak aynı zamanda geçmişlerinden yenilmez bir düşmanla yüzleşmelidirler. Dul, tehlikeli bir işbirliğine girer.
Kara Kalp, Beyaz Dağ
Bölüm 7
/Kara Kalp, Beyaz Dağ
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2017
Arkadaşları ona yardım etmekte zorlanırken, Sunny içindeki canavarlarla yüzleşir. Dul, yeni ölümcül ortağının yardımıyla düşmanlarından intikam almak ister.
Akrep Kuyruğu Sokması
Bölüm 8
/Akrep Kuyruğu Sokması
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2017
Sunny, arkadaşlarının onun sadakatini sorgulamalarına sebep olan tehlikeli bir oyun oynar. Dul, ortaklığı gücünü kaybederken, yeni bir silahın varlığını keşfeder.
Artık Bülbül Ötmüyor
Bölüm 9
/Artık Bülbül Ötmüyor
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2017
Sondan bir önceki bölümde, Sunny ortak bir düşmanı alt etmede beklenmedik birinin yardımına güvenir, bu sırada Bajie geçmişiyle ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir.