Curon
17 yıl sonra ergen ikizleriyle birlikte memleketine dönen bir kadın, gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca çocukları karanlık aile mirasıyla hesaplaşmak zorunda kalır.
The Black Lake
Bölüm 1
/The Black Lake
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
Onu kaçmaya zorlayan trajediyi hâlâ aklından çıkaramayan Anna, ergen ikizlerini ailesinin tüyler ürpertici malikânesine götürür. Orada pek hoş karşılanmazlar.
The Day After
Bölüm 2
/The Day After
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
Thomas, Anna'yı bulmak için karanlığın içine dalarken bir sır açığa çıkar. Daria, Micki'nin aile hayatına kısa bir süre tanık olur. Mauro, Curon'un gizemlerini araştırır.
The Killer
Bölüm 3
/The Killer
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
Çocuklar ormanda sırlarla karşılaşıp Thomas'la yüzleşirken bir gönül ilişkisi nesilden nesile yankı bulur. Lukas, kendinden kaçamayacağını keşfeder.
The Fathers
Bölüm 4
/The Fathers
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
Bir şüpheli gözaltındayken sorular yanıtsız kalır. Bir baba ortaya çıkar, sıkı dostlar tartışır ve çekingen olanlar karşı saldırıya geçerken Thomas şeffaf olmayı seçer.
The Curse
Bölüm 5
/The Curse
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
İki aile, işleri yoluna koymaya çalışır. Gene de şüpheler dağılmaz ve bir avcı Micki'yi takip eder. Bu ölümcül yerde mutlu sonlar mümkün müdür?
The Wolves
Bölüm 6
/The Wolves
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2020
Kötü bir şeyler olacağı hissi Curon'u sarar. İkizler bir tuzak kurar. Klara, Albert'i uyarır. Micki ve Giulio, kendilerini en kötü ihtimale karşı hazırlar.