Bölüm 1
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2018
Offred, tehlikeli bir kararın sonuçlarıyla yüzleşirken, geçmişteki anıları ve Gilead’daki şiddetli yeni başlangıçlar peşini bırakmaz.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2018
Offred, yeni hayat biçimine alışmaya çalışır. Aynı zamanda beklenmedik bir kişinin gelişi Kolonideki düzeni aksatır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2018
Offred, Gilead’da yolunu ararken kendi annesiyle olan ilişkisi gün yüzüne çıkar. Moira, yaşadığı travmayla başa çıkmaya çalışır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2018
Doğum öncesi yapılan bebek partisi Offred’in Serena Joy ile olan ilişkisinin seyrini tedirgin edici şekilde değiştirir. Offred’ın kararı tekrar damızlık olmasıyla sonuçlanır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2018
Janine, Emily ile arkadaşlığını tehlikeye atarak, Kolonilerdeki hayata alışmaya çalışır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2018
Offred, Hannah’yı korumak için bir yol arayışındayken beklenmeyen müttefikler ve zorluklarla karşılaşır. Nick ise yeni tayiniyle ilgili bazı sıkıntılar yaşamaktadır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2018
Bir saldırı hem Gilead hem Küçük Amerika’da şok dalgası yaratır. Serena Joy ailesini korumak için tehlikeli bir seçim yaparken Moira geçmişinden birini aramaktadır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2018
Hasta bir bebek Offred ve Serena’yı test eder. Janine Naomi ile yüzleşirken, Komutan korkunç bir çileden kurtulmak için mücadele eder.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2018
Waterford’lar diplomatik bir geziye çıkarlar. Gilead’ın dışındaki hayat Serena’yı cezbeder. Luke ve Moira kurtulmuş olmalarının getirdiği suçluluk duygusuyla boğuşurlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2018
Hayal kırıklığına uğrayan Serena, umutsuz hisseder. Komutan, Offred ile barışmaya çalışırken Offred beklenmedik bir birleşmeyle karşı karşıya gelir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2018
Offred, hayatını bir anne olarak anımsadığında kendiyle yorucu bir yüzleşme yaşar. Serena ve Komutan, Offred’a yönelik davranışlarının sonuçlarıyla ilgilenirler.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2018
Offred tanıdık bir yere gönderilirken Nick, Gilead’ın bir suça verdiği acımasız tepkiyle sarsılır. Emily ise yeni ve gizemli bir eve gönderilir.