Doktor House

4. Sezon

Yalnızlık
Bölüm 1
/Yalnızlık
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2007
'House"un sezon açılışında House, ekibinin yardımı olmaksızın, üstüne bina çöken bir kadına tanı koymaya çabalar.
Doğru Şey
Bölüm 2
/Doğru Şey
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2007
House, potansiyel ekip üyeleriyle görüşme konusunda pes eder ama bunu, kendi tarzında yapar. Bütün 40 adayı bireysel olarak numaralandırır ve onları Darvinci deneme süresi testine alır.
97 Saniye
Bölüm 3
/97 Saniye
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2007
House, son on adayı cinsiyetlerine göre iki gruba ayırır ve hararetli bir şekilde yarışırlar. Öğrenciler görevleriyle meşgulken, House da ölümle yaşam arasındaki anda neler olduğunu görmek için kendi üzerinde deney yapar.
Koruyucu Melekler
Bölüm 4
/Koruyucu Melekler
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2007
20 yaşındaki cenaze evi kozmetikçisi Irene, büyük bir nöbet geçirir ve cenaze evindeki ölülerin canlandığı halüsinasyonlar görür, House ve geriye kalan yedi aday vakayı çözmelidir.
Ayna, Ayna
Bölüm 5
/Ayna, Ayna
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2007
Ekip, saldırıya uğradığı sırada bayılan bir adamın vakasıyla uğraşır. Adam en baştaki profiline pek uymayan belirtilerden şikâyet ettiğinde, ekip hastalık hastası olmasından şüphelenir.
Ne Pahasına Olursa Olsun
Bölüm 6
/Ne Pahasına Olursa Olsun
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2007
House, CIA tarafından en az bir önceki görevi kadar gizemli bir hastalığı bulunan bir ajanı tedavi etmesi için tutulur, adaylar da bir yarış arabası sürücüsüne tanı koymak için uğraşırlar.
Çirkin
Bölüm 7
/Çirkin
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2007
House ve ekibi, yüzü deforme olmuş bir genci tedavi eder.
Bilmek İstemezsin
Bölüm 8
/Bilmek İstemezsin
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2007
House, su altında kaçma gösterisi yaparken kalp yetmezliği yaşayan bir sihirbazla karşılaşır. Kalan adaylar sihirbaza tanı koymaya çalışırken, House ise onun, gösteri sırasında neredeyse boğulduğunu gizlemeye çalıştığı için hastalanmış gibi yapan bir düzenbaz olduğunu kanıtlamaya kararlıdır.
Oyunlar
Bölüm 9
/Oyunlar
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2007
Cuddy, House'a ekibine kimin katılacağını seçmesi için baskı yaparken, House adaylara kasten zorlu bir vaka verir.
Bu Harika Bir Yalan
Bölüm 10
/Bu Harika Bir Yalan
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2008
Gizemli bir hastalığı olan bir annenin, onu öldürebilecek bir sırrı olabilir.
Donmuş
Bölüm 11
/Donmuş
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2008
Güney Kutbu'ndaki bir doktor ağır bir şekilde hastalanır ve House ile ekibi alışılmadık tanı yöntemlerine başvurunca, kendi kendisinin hastası olmak zorunda kalır. Konuk oyuncu Oscar Ödüllü Mira Sorvino.
Asla Değişme
Bölüm 12
/Asla Değişme
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2008
House, Ortodoks Yahudilik'e yeni geçen bir kadını kendi düğününde bayılmasından sonra tedavi eder. Konuk oyuncu Laura Silverman.
Daha Fazla Bay İyi Adam Olmak Yok
Bölüm 13
/Daha Fazla Bay İyi Adam Olmak Yok
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2008
House, acildeki bir hastanın, acil servisin ilk başta hastanın nezaketinden yola çıkarak ortaya koyduğu tanıdan daha büyük problemleri olmasından şüphelenir. Kuşkulanan House, hastanın iyi tavırlarını sorgularken, ekip hastalığın temeline inmeye çalışır ve nezaketin bir belirti olduğu konusunda House'a katılmaz.
Rüyayı Yaşamak
Bölüm 14
/Rüyayı Yaşamak
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2008
House, en sevdiği dizide yer alan bir oyuncunun ciddi bir hastalığa yakalandığından emindir. Konuk oyuncu Jason Lewis ("Sex and the City").
House'un Kafası
Bölüm 15
/House'un Kafası
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2008
House, büyük bir otobüs kazasının ardından, yaralı bir yolcunun hayatını kurtarmak için hafızasını toparlamaya çalışır. Konuk oyuncu Fred Durst ("Limp Bizkit").