Friends
1990'ların Manhattan'ında iş hayatının, aşkın ve gündelik yaşamın zorluklarıyla uğraşan 20'li yaşlarda üçü kadın, üçü erkek altı kişilik yakın arkadaş gurubunun komik maceraları.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 22 Eylül 1994
Her şeyin başladığı yer burası ... Rachel, Barry'yi nikah masasında bırakır, çeteyle tanışır ve Monica'nın yanına taşınır. Bu arada Monica, "Şarapçı" Paul'la yatar ve Ross lezbiyen olduğu için boşandığı karısı Carol’un yasını tutar.
Sonogram
Bölüm 2
/Sonogram
Yayın Tarihi: 29 Eylül 1994
Ross, Carol’un hamile olduğunu öğrenir ve ultrasona giderler. Rachel düğünde terk ettiği Barry’e yüzüğünü vermeye gidince nedimesiyle birlikte olduğunu öğrenir.
Başparmak
Bölüm 3
/Başparmak
Yayın Tarihi: 06 Ekim 1994
Chandler tekrardan sigara içmeye başlar. Monica kendisinin sıkıldığı ancak arkadaşlarının hoşlandığı sevgilisinden ayrılmak ister. Dürüst Phoebe, bankasının ona kendisine ait olmayan para vermesi gerçeğiyle başa çıkmaya çalışır.
George Stephanopoulos
Bölüm 4
/George Stephanopoulos
Yayın Tarihi: 13 Ekim 1994
Joe ve Chandler, Carol’u özleyen Ross’u hokey maçına götürürler ama Ross hala ayrılığın yasını tutmaktadır. Kızlar ise evde takılırlar.
Doğu Alman Çamaşır Deterjanı
Bölüm 5
/Doğu Alman Çamaşır Deterjanı
Yayın Tarihi: 20 Ekim 1994
Ross, hayatında kendi çamaşırını hiç yıkamamış Rachel'i çamaşırhaneye götürür. Chandler, kafede Janice’den ayrılmaya çalışır. Joe, eski sevgilisini kazanabilmek için Monica'yı yeni sevgilisi gibi davranması için kandırır.
Popo
Bölüm 6
/Popo
Yayın Tarihi: 27 Ekim 1994
Chandler evli bir kadınla ilişkine devam edip etmemekte kararsızdır. Joe, Al Pacino’nun popo dublörü olarak işe başlar. Monica ise arkadaşlarına dört dörtlük bir kişiliği olmadığını kanıtlamaya çalışacaktır.
Elektrik Kesintisi
Bölüm 7
/Elektrik Kesintisi
Yayın Tarihi: 03 Kasım 1994
Şehirdeki elektrik kesintisi sırasında ekip Monica ve Rachel'in evinde takılır. Ross, Rachel’a açılmaya uğraşır. Chandler ise bankamatikte "Victoria's Secret" modeli Jill Goodacre ile mahsur kalır.
Büyükanne İki Kez Ölüyor
Bölüm 8
/Büyükanne İki Kez Ölüyor
Yayın Tarihi: 10 Kasım 1994
Ross ve Monica arkadaşlarıyla büyükannelerinin cenazesine giderler. Chandler işyerinde gay zannedildiğini öğrenir.
Underdog Kaçıyor
Bölüm 9
/Underdog Kaçıyor
Yayın Tarihi: 17 Kasım 1994
Ross, Carol’un karnındaki bebeği ile konuşmaya gider. Monica ekip için hazırladığı ilk Şükran Günü yemeğini yakar. Joe ilk modellik işini alır.
Maymun
Bölüm 10
/Maymun
Yayın Tarihi: 15 Aralık 1994
Ekip, yılbaşı partisine sevgililerini getirmemek için bir anlaşma yapar ama Ross hariç herkes bunu bozar. Ross yalnızlığını gidermek için Monica hariç herkesin hayran kaldığı Marsel adında bir maymun alır. Phoebe, Minsk'teki bursundan vazgeçerek onunla kalmayı düşünen yeni erkek arkadaşı utangaç fizikçiyle ilişkisini sorgulayacaktır.
Bayan Bing
Bölüm 11
/Bayan Bing
Yayın Tarihi: 05 Ocak 1995
Monica ve Phoebe kaza geçirip komaya girmesine neden oldukları yakışıklı adamı ziyaret ederler. Ross, New York'a gelen Chandler’in annesi ile öpüşür. Bunu gören Joe, Ross'a Chandler ile konuşması gerektiğini söyler.
Bir Düzine Lazanya
Bölüm 12
/Bir Düzine Lazanya
Yayın Tarihi: 12 Ocak 1995
Rachel, Phoebe’e asılan Paulo’dan ayrılır. Joe ile Chandler yemek masası almak için çıktıkları alışverişten langırt masası alarak dönerler. Çocuğu doğana kadar cinsiyetini öğrenmek istemeyen Ross hariç herkes bebeğin cinsiyetini öğrenir.
Memeler
Bölüm 13
/Memeler
Yayın Tarihi: 19 Ocak 1995
Chandler, kazayla Rachel’in göğüslerini görünce Rachel ödeşmek ister. Joey ziyarete gelen babasının annesini aldattığını öğrenir. Ekip kendileri hakkında rahatsız edici doğru değerlendirmeler yapan Phoebe'nin yeni erkek arkadaşı, Roger’ı itici bulur.
Şeker Kalpler
Bölüm 14
/Şeker Kalpler
Yayın Tarihi: 09 Şubat 1995
Joe'nin kız arkadaşı, Chandler’a arkadaşı-Janice ile kör randevu ayarlar. Ross, Sevgililer Günü'nde komşusu ile romantik bir randevuya gider. Dokuz sene sonra çıktığı bu ilk randevuda gittiği restoranda Susan ve Carol ile karşılaşır. Phoebe, Rachel ve Monica ise Sevgililer Günü'nü evde eski erkek arkadaşlarına ait eşyaları "yakarak" geçirmeye karar verirler.
Kafası Güzel Adam
Bölüm 15
/Kafası Güzel Adam
Yayın Tarihi: 16 Şubat 1995
Chandler beş senenin sonunda işinden terfi alır. Monica, restoranında işe girmek istediği adam için evde yemek hazırlar, adam ise kafası dumanlı bir şekilde yemeğe gelir. Ross, güzel iş arkadaşı ile yemeğe çıkar.
İki Kısımlı Hikaye (1)
Bölüm 16
/İki Kısımlı Hikaye (1)
Yayın Tarihi: 23 Şubat 1995
İşte kovmasını istedikleri kişi uzun zamandır hoşlandığı kadın çıkınca Chandler zor anlar yaşar. Monica, Marsel’in İspanyolca’ya çevirdiği televizyonun ayarlarını eski haline getirmeye çalışırken, Rachel uzun zamandır ertelediği yılbaşı süslerini sökerken ayağını burkar. Joey, Phoebe’nin ikizi Ursula’dan hoşlanmaya başlar. Ross ise iyi bir baba olamayacağını düşündüğü için endişelenmeye başlar.
İki Kısımlı Hikaye (2)
Bölüm 17
/İki Kısımlı Hikaye (2)
Yayın Tarihi: 23 Şubat 1995
Chandler, işte kovması gereken kadın ile çıkar. Rachel burkulan ayağını için Monica ile hastaneye gider ve sigortası olmadığı için Monica’ymış gibi davranır. Yalanı sürdürerek tanıştıkları doktorlar ile yemeğe çıkarlar. Joey, Phoebe’nin ikizi Ursula ile çıkar. Ancak Ursula Joey’e söylemeden ondan ayrılır. Joey’nin üzüleceğini düşünen Phobe, Ursula gibi davranmaya başlar. Ross ise hastalanan Marcel’i hastaneye götürür.
Poker
Bölüm 18
/Poker
Yayın Tarihi: 02 Mart 1995
Rachel yeni bir iş görüşmesine gider. Ross'un normalde uysal olan tavırları, kızların erkeklere karşı oynadığı pek de arkadaşça olmayan bir poker oyununda ortadan kalkar.
Maymun Firarda
Bölüm 19
/Maymun Firarda
Yayın Tarihi: 09 Mart 1995
Rachel’in, göz kulak olduğu Marcel kaçınca ekip apartmanda onu aramaya başlar. Ross, Rachel ile baş başa kaldığı sırada ona karşı olan hislerini açıklamaya karar verir. Ancak tam bu sırada Rachel'ın eski nişanlısı Barry, aniden ortaya çıkıp Rachel’e onu hâlâ sevdiğini söyler.
Alçak Ortodontist
Bölüm 20
/Alçak Ortodontist
Yayın Tarihi: 06 Nisan 1995
Rachel ve Barry yeniden çıkmaya başlarlar, ancak Barry, Rachel'ın baş nedimesi olmasını isteyen Mindy ile nişanlıdır. Rachel bir süre sonra Barry ile nişanlıyken Mindy ve Barry'nin bir ilişkisi olduğunu öğrenir ve iki kadın Barry ile yüzleşmeye karar verir. Bu arada, hoşlandığı kadın telefonlarına cevap vermeyince Chandler delirir.
Sahte Monica
Bölüm 21
/Sahte Monica
Yayın Tarihi: 27 Nisan 1995
Monica'nın kredi kartı çalınınca, Phoebe ve Rachel ile birlikte hırsızı yakalamaya karar verir. Ancak kadını bulduklarında Monica onunla arkadaş olur. Joey, kulağa daha az “İtalyanca” gelen sahne adı bulmak için arkadaşlarından yardım ister. Ross cinsel yönden hırçınlaşan maymununu hayvanat bahçesine vermek zorunda kalır.
Berbat Bir Durum
Bölüm 22
/Berbat Bir Durum
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 1995
Monica çıktığı adamın reşit olmadığını öğrenir. Rachel'ın Joey ve Chandler hakkında erotik rüyalar görmesi Ross'u kıskandırır. Phoebe geçici olarak Chandler'ın sekreterliğini yapmaya başlayınca artık iş yerindekilerin patron olduğu için Chandler’ı sevmediğini öğrenir.
Doğum
Bölüm 23
/Doğum
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 1995
Ekip, Carol’un doğumu için hastaneye gider. Ross ve Susan, Carol'a kimin daha fazla yardım edebileceği konusunda tartışmaktan vazgeçemeyince Phoebe, aralarındaki problemleri çözmeleri için ikisini de bir dolaba sokar ancak üçü de Carol bebeği doğurmak üzere olduğu sırada dolapta kitli kalır. Rachel ise kadınların özel bölgesiyle aşk-nefret ilişkisi olan bir doğum doktoru ile flört etmeye başlar.
Rachel Gerçeği Öğreniyor
Bölüm 24
/Rachel Gerçeği Öğreniyor
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 1995
Joey'nin yeni kız arkadaşı onunla yatmak istemesine karşın Joey katıldığı doğurganlık çalışmasından dolayı kız arkadaşının bu isteğini yerine getiremez. Rachel'ın doğum günü partisi sırasında Chandler yanlışlıkla Ross'un ona aşık olduğunu ağzından kaçırır. Rachel ise Ross'la arkadaş olmaktan fazlasını isteyip istemediğine karar verene kadar Ross iş için Çin’e doğru yola çıkmıştır bile.
Ross'un Yeni Sevgilisi
Bölüm 1
/Ross'un Yeni Sevgilisi
Yayın Tarihi: 21 Eylül 1995
Rachel, Ross’a duygularının karşılıklı olduğunu söylemek için onu havaalanında bekler. Ancak Ross’u yeni kız arkadaşı Julie ile görünce Ross ile konuşmaktan vazgeçer. Bu arada, Joey ve Chandler'ın saçlarını kesen Phoebe, Monica'yı da saçını kesmek için ikna eder. Ancak ona korkunç bir saç kesimi yapar. Joey ise terzisinin çok edepsiz bir adam olduğunu öğrenir.
Anne Sütü
Bölüm 2
/Anne Sütü
Yayın Tarihi: 28 Eylül 1995
Ekip, Carol'ın Ben'i emzirdiğini görmekten rahatsız olur. Joey ve Phoebe'nin anne sütünü tatmaları durumu daha da kötüleştirir. Rachel ise Monica'nın Julie ile arkadaş olmasından rahatsızdır. Bu sırada Joey, mağazadaki işinde güzel bir meslektaşının ilgisini kazanmak için çalışanlardan biri ile rekabet içine girer.
Heckles'ın Ölümü
Bölüm 3
/Heckles'ın Ölümü
Yayın Tarihi: 05 Ekim 1995
Rachel ve Monica'nın alt komşusu Bay Heckles aniden ölür ve onlara tüm eşyalarını bırakır. Çıktığı bütün kadınlarda kusurlar bulan Chandler, Bay Heckles gibi yalnız öleceğini düşünmeye başlar. Ross, evrime inanmayan Phoebe ile tartışır.
Phoebe'nin Eşi
Bölüm 4
/Phoebe'nin Eşi
Yayın Tarihi: 12 Ekim 1995
Ekip, Phoebe'nin Kanadalı eşcinsel bir buz dansçısıyla evli olduğunu öğrenir. Ross, Rachel'dan ilişki tavsiyesi ister.
Beş Biftek, Bir Patlıcan
Bölüm 5
/Beş Biftek, Bir Patlıcan
Yayın Tarihi: 19 Ekim 1995
Seksi sesli bir kadın yanlışlıkla Chandler’ı arayınca, Chandler kadınla tanışmak için harekete geçer. Gelir eşitsizliği sorunları arkadaşları böler. Ekip, çok kazananlar - Ross, Chandler ve Monica, az kazananlar - Phoebe, Rachel ve Joey olarak bölünür.
Otobüsteki Bebek
Bölüm 6
/Otobüsteki Bebek
Yayın Tarihi: 02 Kasım 1995
Ross, Monica'nın hazırladığı turtaya alerjik reaksiyon gösterince ikili acil servise gitmek zorunda kalır. Ross’un yokluğunda Ben’e bakıcılık yapan Chandler ve Joey ise Ben’i otobüste unuturlar. Phoebe ise Central Perk’de ki şarkıcılık işini profesyonel bir şarkıcıya kaptırır.
Ross Gerçeği Öğreniyor
Bölüm 7
/Ross Gerçeği Öğreniyor
Yayın Tarihi: 09 Kasım 1995
Rachel randevusunda sarhoş olup Ross’un telesekreterine mesaj bırakır. Chandler, Monica'yı kişisel antrenörü olarak işe alır. Phoebe ise, erkek arkadaşını onunla sevişmeye ikna etmeye çalışmaktadır.
Liste
Bölüm 8
/Liste
Yayın Tarihi: 16 Kasım 1995
Ross, Rachel ve Julie arasında seçim yapmakta zorlandığı için Joey ve Chandler'ın da yardımlarıyla Rachel'in iyi-kötü yanları hakkında liste hazırlar. Bu sırada Monica, Mockolate adında sentetik çikolata ile yemek yapılan bir yerde işe girer.
Phoebe'nin Babası
Bölüm 9
/Phoebe'nin Babası
Yayın Tarihi: 14 Aralık 1995
Noel zamanında Monica insanlara para yerine ev yapımı kurabiyelerle bahşiş vermeye başlar. Phoebe, büyükannesinin evinde duran resim çerçevesindeki adamın babası olmadığını öğrenir ve gerçek babasının izini sürmeye karar verir. Chandler ve Joey Noel hediyelerini almak için çok geç kalmışlardır. Ross ise Rachel'in gönlünü kazanmak için çabalamaktadır.
Russ
Bölüm 10
/Russ
Yayın Tarihi: 04 Ocak 1996
Monica, "Eğlenceli" Bobby ile tekrar bir araya gelir, ancak içki içmediğinde o kadar da eğlenceli olmadığını keşfeder. Joey, Days of Our Lives dizisinde beyin cerrahı Dr. Drake Ramoray rolüne seçilir. Ve Rachel her ne kadar kendi bu benzerliği görmese de Ross’a tıpatıp benzeyen Russ adında bir adamla çıkmaya başlar.
Lezbiyen Çiftin Düğünü
Bölüm 11
/Lezbiyen Çiftin Düğünü
Yayın Tarihi: 18 Ocak 1996
Ross, Carol ve partnerinin evleneceğini öğrenir. Düğünün yemeklerini ise Monica yapacaktır. Rachel’in annesi gelir ve babasından ayrılacağını söyler. Phoebe, masaj sırasında ölen yaşlı masaj müşterisinin ruhunun bedenine girdiğini düşünür.
Super Bowl'dan Sonra (1)
Bölüm 12
/Super Bowl'dan Sonra (1)
Yayın Tarihi: 28 Ocak 1996
Ross, Marcel’i ziyaret etmek için Kaliforniya’da ki hayvanat bahçesine gider. Phoebe çocuklara şarkı söylemek için kütüphaneye davet edilir. Joey, ilk hayran mektubunu alır ve hayranı ile yemeğe çıkar.
Super Bowl'dan Sonra (2)
Bölüm 13
/Super Bowl'dan Sonra (2)
Yayın Tarihi: 28 Ocak 1996
Rachel ve Monica, sette karşılaştıkları Jean-Claude Van Damme’ı tavlamak için birbiriyle kıyasıya bir yarışa girer. Chandler, eski bir okul arkadaşıyla karşılaşır ve kadının ona ilgi duyduğunu düşünür. Ross tekrar buluştuğu Marcel ile şehir turuna çıkar. Joey ise bir filmde figüran olarak rol alır.
Mezuniyet Balosu Videosu
Bölüm 14
/Mezuniyet Balosu Videosu
Yayın Tarihi: 01 Şubat 1996
Days of Our Lives dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Joey, Chandler'a olan borcunu öder ve bir bilezik hediye eder. Ekip, Monica ve Rachel'ın lise mezuniyet balosu videosunu izler. İşsiz olan Monica para sıkıntısı çekmektedir.
Sonunda Ross ve Rachel...
Bölüm 15
/Sonunda Ross ve Rachel...
Yayın Tarihi: 08 Şubat 1996
Joey ve Chandler yeni aldıkları televizyon karşısından kalkmadan bir gün geçirirler. Ross ve Rachel ilk “gerçek” randevularına çıkarlar. Monica ise ailesinin yakın dostu olan Dr. Burke’un davetinin yemeklerini hazırlar.
Joey Evden Taşınıyor
Bölüm 16
/Joey Evden Taşınıyor
Yayın Tarihi: 15 Şubat 1996
Joey, Chandler’ın dairesinden taşınmaya karar verir. Rachel ve Phoebe dövme yaptırmaya giderler. Bay Geller doğum günü partisinde, en yakın arkadaşı Richard ve kızı Monica'nın çıktığını öğrenir.
Chandler'ın Yeni Ev Arkadaşı
Bölüm 17
/Chandler'ın Yeni Ev Arkadaşı
Yayın Tarihi: 22 Şubat 1996
Bir plak yapımcısı Phoebe’nin "Smelly Cat" şarkısı için klip çekmek ister. Ross'un Rachel'la olan yeni ilişkisi Monica'ya yeniden kardeşiyle yaşıyormuş gibi hissettirir. Yalnız yaşamaya alışamayan Joey, tekrardan Chandler'ın yanına taşınmayı düşünür ama Chandler'ın artık yeni bir ev arkadaşı vardır.
Dr. Ramoray'in Ölümü
Bölüm 18
/Dr. Ramoray'in Ölümü
Yayın Tarihi: 21 Mart 1996
Joey’nin verdiği bir röportajda kendi repliklerini yazdığını söylemesi dizinin senaristini kızdırır. Chandler, Eddy'nin Joey'den çok daha az eğlenceli olmasının yanında tam anlamıyla bir deli olduğunu fark eder. Bu sırada Rachel, Ross’a, Monica ise Richard’a eski sevgililerinden bahsederler.
Ev Arkadaşı Krizi
Bölüm 19
/Ev Arkadaşı Krizi
Yayın Tarihi: 28 Mart 1996
Chandler, Eddie’yi evden göndermeye çalışır. Joey, diziden kovulması ve yaşam tarzındaki değişimle başa çıkmakta zorlanır. Kızlar, kadınların gücünden bahseden bir kitap okur ve kitaptaki önerileri uygulamaya karar verirler.
Dostum Yeller'ın Ölümü
Bölüm 20
/Dostum Yeller'ın Ölümü
Yayın Tarihi: 04 Nisan 1996
Joey ve Chandler’in Richard ile takılması Monica’nın hoşuna gitmez. Ross, Rachel’a beraber oldukları bir gelecek planladığından bahsedince Rachel panikler. Phoebe annesinin küçükken izlemesine izin vermediği filmleri izler.
Zorbalar
Bölüm 21
/Zorbalar
Yayın Tarihi: 25 Nisan 1996
İki zorba, Chandler ve Ross'u Central Perk'ten kovar. Monica, 1950 temalı bir lokantada işe girmemek için şansını borsada dener. Phoebe, Joey ve Rachel ile birlikte babasıyla tanışmak için ikinci kez şehir dışına gider ve varlığından yeni haberdar olduğu üvey erkek kardeşiyle tanışır.
İki Parti
Bölüm 22
/İki Parti
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 1996
Ekip, Rachel için sürpriz bir doğum günü partisi planlar ve Rachel'ın annesini de partiye davet eder. Ama ayrı yaşadığı babasının habersiz bir şekilde partiye katılmak için gelmesiyle işler karışır.
Suçiçeği
Bölüm 23
/Suçiçeği
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 1996
Phoebe, denizci olan eski sevgilisinin tam kara iznine çıktığı sırada Ross'un bebeğinden suçiçeği kapar. Joey, Chandler'ın ofisinde işe girer. Monica, Richard'ın tuhaflıkları olmadığı için üzgündür.
Barry ve Mindy'nin Düğünü
Bölüm 24
/Barry ve Mindy'nin Düğünü
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 1996
Rachel eski nişanlısının düğününde baş nedime olmayı kabul eder. Chandler'ın internette tanışıp flört ettiği kişi tanıdık biri çıkar. Warren Beatty'nin yeni filminde rol almak için Joey'nin erkekle öpüşme alıştırması yapması gerekir. Monica, Richard'la olan geleceğini düşünür.
Prenses Leia Fantezisi
Bölüm 1
/Prenses Leia Fantezisi
Yayın Tarihi: 16 Eylül 1996
Ross, Yıldız Savaşları'ndan bir karakteri içeren fantezisini Rachel'a açıklar. Monica ayrılık acısı çekmektedir. Chandler, Janice ve Joey'nin arkadaş olmasını ister.
Zamanla Yarış
Bölüm 2
/Zamanla Yarış
Yayın Tarihi: 26 Eylül 1996
Ross, müzedeki şık bir bağış gecesi için herkesin giyinip hazırlanmasını sağlamaya çalışırken aksilikler üst üste gelir.
Reçel
Bölüm 3
/Reçel
Yayın Tarihi: 03 Ekim 1996
Phoebe kendisini ikiz kardeşi Ursula sanan biri tarafından takip edilir. Ross ve Rachel Chandler'a "erkek arkadaş" dersleri verir. Richard ile ayrılan Monica boş zamanını reçel yapmakla geçirir ve sperm bankasına başvurarak bebek sahibi olmayı düşünür.
Metaforik Tünel
Bölüm 4
/Metaforik Tünel
Yayın Tarihi: 10 Ekim 1996
Oğlunun elinde Barbie bebek gören Ross paniğe kapılır. Phoebe, Joey'nin menajeriymiş gibi davranarak ona iyi roller bulur. Chandler'ın, Janice ile olan ilişkisi ciddileşmektedir ve bağlılık korkusunun farkına varan Chandler kızlardan tavsiye ister.
Frank Jr.
Bölüm 5
/Frank Jr.
Yayın Tarihi: 17 Ekim 1996
Phoebe'nin üvey erkek kardeşi ziyarete gelir, ancak birbirleriyle yakınlık kurmakta zorlanırlar. Joey, daireleri için fazla büyük bir TV ünitesi inşa eder ve Chandler'ı kızdırır. Ekip, Ross'dan en çok beraber olmak isteyeceği beş ünlünün adını vermesini ister.
Geçmişe Dönüş
Bölüm 6
/Geçmişe Dönüş
Yayın Tarihi: 31 Ekim 1996
Janice ekibe aralarından herhangi birinin bir diğeriyle yatıp yatmadığını sorduğunda arkadaşlar üç yıl öncesine geri döner.
Yarış Arabalı Yatak
Bölüm 7
/Yarış Arabalı Yatak
Yayın Tarihi: 07 Kasım 1996
Monica, Janice'in boşanmak üzere olduğu kocasından yeni bir yatak satın alır. Ama gelen yatak yanlıştır. Joey pembe dizi oyunculuğu dersleri vermeye başlar. Rachel, babası ve Ross'un kaynaşmasını sağlamaya çalışır.
Devasa Dürtme Aleti
Bölüm 8
/Devasa Dürtme Aleti
Yayın Tarihi: 14 Kasım 1996
Chandler, Janice'in eski eşini öptüğünü öğrenir. Ben'e bakıcılık yaparken Monica yanlışlıkla Ben'in kafasını direğe çarpar. Phoebe dişçiye gitmemekte direnir.
Futbol Maçı
Bölüm 9
/Futbol Maçı
Yayın Tarihi: 21 Kasım 1996
Ekip, Şükran Günü Amerikan futbol maçı yapmaya karar verir. Monica ve Ross, çocukken yaptıkları gibi rekabeti abartır. Joey ve Chandler ise, maçı izleyen Hollandalı bir mankenle kimin çıkacağı konusunda tartışırlar.
Rachel İşi Bırakıyor
Bölüm 10
/Rachel İşi Bırakıyor
Yayın Tarihi: 12 Aralık 1996
Gunther ona garsonluk eğitimini tekrar alması gerektiğini söyleyince Rachel işi bırakır. Phoebe, Noel ağaçları satmaya başlayan Joey'e yardım etmeye çalışır. Ross, küçük bir kızın yanlışlıkla ayağını kırınca küçük kız yerine kurabiye satmak zorunda kalır. Monica, Ross'un sattığı kurabiyelerin bağımlısı olur.
Hangi Kız Kardeşti?
Bölüm 11
/Hangi Kız Kardeşti?
Yayın Tarihi: 09 Ocak 1997
Phoebe, Monica ve Rachel'in gürültücü üst komşusuyla çıkmaya başlar. Ross, Rachel'a yakışıklı bir yabancıdan gelen iş teklifinin altında başka bir neden olabileceğinden şüphelenir. Chandler sarhoş olup Joey'nin kız kardeşlerinden biriyle oynaşır fakat hangisi olduğunu hatırlayamaz.
Kıskançlık Krizi
Bölüm 12
/Kıskançlık Krizi
Yayın Tarihi: 16 Ocak 1997
Rachel'ın yeni çalışma arkadaşını ona kur yaparken yakaladığını sanan Ross kıskançlık krizine girer. Joey özgeçmişinde yalan söyledikten sonra, bir Broadway kadrosuna dans öğretmek zorunda kalır. Monica, Amerikalılardan nefret eden bir garsonla çıkar. Chandler, kuzeni Albert için bir bekarlığa veda partisi düzenler.
Sadece Arkadaş
Bölüm 13
/Sadece Arkadaş
Yayın Tarihi: 30 Ocak 1997
Video dükkânında Richard'a rastlayan Monica'nın iradesi bir sınavdan geçer. Ross ve Chandler, Phoebe'nin yeni erkek arkadaşıyla tanışır.
Phoebe'nin Eski Partneri
Bölüm 14
/Phoebe'nin Eski Partneri
Yayın Tarihi: 06 Şubat 1997
Phoebe eskiden birlikte düet yaptığı arkadaşıyla yeniden bir araya gelir. Rachel'ın yeni işi, Ross ile ilişkisinde sorunlara yol açar. Chandler protez bacaklı bir kadınla çıkar.
Ross ve Rachel Ara Veriyor
Bölüm 15
/Ross ve Rachel Ara Veriyor
Yayın Tarihi: 13 Şubat 1997
Rachel ile büyük bir kavga eden Ross gittiği partide teselli ararken kendini başka bir kadının kollarında bulur. Chandler veJoey aynı kızdan hoşlanırlar. Phoebe, onunla iletişim kurmak için tercümana ihtiyacı olan bir diplomatla çıkar.
Ertesi Gün
Bölüm 16
/Ertesi Gün
Yayın Tarihi: 20 Şubat 1997
Ross partide tanıştığı kadınla yatar ve Rachel'in öğrenmemesi için elinden geleni yapar. Ancak sonunda Rachel gerçeği öğrenir ve ikili büyük bir kavgaya tutuşur. Bu sırada, Monica'nın yatak odasında mahsur kalan ekibin geri kalanı bütün kavgayı dinlemek zorunda kalır.
Kayak Tatili
Bölüm 17
/Kayak Tatili
Yayın Tarihi: 06 Mart 1997
Ekip, Ross olmadan kayak gezisine gidince kendini yalnız hisseden Ross, Carol'ı ziyaret eder.
Hipnoz Kaseti
Bölüm 18
/Hipnoz Kaseti
Yayın Tarihi: 13 Mart 1997
Üvey kardeşi kendinden yaşça çok büyük bir kadınla evlenmek isteyince Phoebe çılgına döner. Chandler sigarayı bırakmak için bir hipnoz kaseti dinler. Monica restorana gelen müşterilerinden biriyle çıkmayı kabul eder.
Dar Tişört
Bölüm 19
/Dar Tişört
Yayın Tarihi: 27 Mart 1997
Rachel, Ross ile ayrılığından sonra ilk kez biriyle buluşur. Monica, Pete'ten hiç etkilenmese de onunla buluşmayı sürdürür. Joey, yeni oyunundaki partnerine aşık olur.
Bebek Evi
Bölüm 20
/Bebek Evi
Yayın Tarihi: 10 Nisan 1997
Joey gerçek aşkı bulduğuna inanır. Rachel'ın patronunun Chandler'la çıkmaya başlaması Rachel'ın başına büyük bir dert açar. Monica'ya bir bebek evi miras kalır.
Civciv ve Ördek
Bölüm 21
/Civciv ve Ördek
Yayın Tarihi: 17 Nisan 1997
Monica, bir restoran satın alan Pete'in orada teklif ettiği işi kabul edip etmeyeceğine karar vermelidir. Ross, Discovery Channel'ın paneline katılmak yerine Rachel'a yardım etmeyi seçer. Joey ve Chandler bir ördek ve civciv sahiplenir.
Bağıran Adam
Bölüm 22
/Bağıran Adam
Yayın Tarihi: 24 Nisan 1997
Ross, Rachel'ın çıktığı adamın delirmiş olduğunu düşünür. Joey, Kate'e âşık olur ama Kate Los Angeles'tan aldığı iş teklifini kabul eder. Bu sırada garantisini uzatmak isteyen Phoebe'nin telefon şirketi onu telefonda beklemeye almıştır. Phoebe inatla telefonu kapatmadan beklemektedir.
Ross'un Kalçası
Bölüm 23
/Ross'un Kalçası
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 1997
Ross kalçasında garip bir kitle keşfeder. Phoebe iki erkek arasında seçim yapmakta zorlanır. Pete'in evlenme teklif edeceğini düşünen Monica ona ne cevap vereceğine karar veremez.
Ultimate Fighting Şampiyonu
Bölüm 24
/Ultimate Fighting Şampiyonu
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 1997
Pete'in bir dövüş şampiyonasına katılmayı planlamasıyla Monica korkuya kapılır. Phoebe, Ross'a eskiden kel olan bir kadınla bir randevu ayarlar. Chandler yeni patronunun "garip" alışkanlığından dolayı sorun yaşamaktadır.
Sahil
Bölüm 25
/Sahil
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 1997
Ekip sahile gider. Phoebe, ebeveynlerinin geçmişiyle bağlantıları olan bir aile dostuyla tanışır. Ross, Rachel'ın onu hâlâ sevdiğini öğrenir. Chandler, Monica'ya aslında iyi bir erkek arkadaş olduğunu kanıtlamaya çalışır.
The One With The Jellyfish
Bölüm 1
/The One With The Jellyfish
Yayın Tarihi: 25 Eylül 1997
Ayrılmalarının tüm sorumluluğunu bilmeden kabul eden Ross, Rachel ile tekrar çıkmaya başlar. Phoebe annesi ile barışır. Monica'yı bir denizanası sokar.
The One With The Cat
Bölüm 2
/The One With The Cat
Yayın Tarihi: 02 Ekim 1997
Phoebe, Central Perk'te gitar kılıfının içine atlayan kedinin, üvey annesinin ruhunu taşıdığına inanır. Joey yaptığı TV ünitesini satmaya çalışırken işler sarpa sarar.
The One With The 'Cuffs
Bölüm 3
/The One With The 'Cuffs
Yayın Tarihi: 09 Ekim 1997
Monica annesinin verdiği parti için harika yemekler hazırlayabileceğini kanıtlamaya çalışır. Rachel'ın patronuyla çıkan Chandler kendisini utanç verici bir olayın içinde bulur.
The One With The Ballroom Dancing
Bölüm 4
/The One With The Ballroom Dancing
Yayın Tarihi: 16 Ekim 1997
Joey, bina sorumlusu Rachel ve Monica'yı apartmandan atmasın diye ona dans etmeyi öğretir. Phoebe, çekici bulduğu masaj müşterisiyle randevuya çıkmak ister.
The One With Joey's New Girlfriend
Bölüm 5
/The One With Joey's New Girlfriend
Yayın Tarihi: 30 Ekim 1997
Joey, Chandler'ın onun yeni sevgilisinden nefret ettiğini düşünür ama Chandler'ın kızdan kaçmasının sebebi onu çok beğenmesidir. Ross ve Rachel birbirini kıskandırmaya çalışır.
The One With The Dirty Girl
Bölüm 6
/The One With The Dirty Girl
Yayın Tarihi: 06 Kasım 1997
Ross'un yeni kız arkadaşı çok güzeldir ama evi çok kirlidir. Chandler, Joey'nin kız arkadaşını daha yakından tanımaya başlar.
The One Where Chandler Crosses The Line
Bölüm 7
/The One Where Chandler Crosses The Line
Yayın Tarihi: 13 Kasım 1997
Chandler Joey'nin kız arkadaşını öptüğü için kendisini suçlu hisseder. Ross'un müzik yeteneği kendisinin ve Phoebe'nin düşündüğü kadar harika değildir.
The One With Chandler In A Box
Bölüm 8
/The One With Chandler In A Box
Yayın Tarihi: 20 Kasım 1997
Joey, Kathy'yi öpen Chandler'ı Şükran Günü'nde cezalandırır. Göz doktoruna giden Monica'yı bir sürpriz bekler. Doktor, eski erkek arkadaşının yakışıklı oğludur.
The One Where They're Going To Party
Bölüm 9
/The One Where They're Going To Party
Yayın Tarihi: 11 Aralık 1997
Erkekler spontane ve çılgın olmayı dener. Müdürü Rachel'a terfi teklif eder. Monica, Phoebe ile olan yemek şirketi işi ve bir restoranda aşçılık yapmak arasında karar vermek zorundadır.
The One With The Girl From Poughkeepsie
Bölüm 10
/The One With The Girl From Poughkeepsie
Yayın Tarihi: 18 Aralık 1997
Uzun mesafe ilişkisini sürdürmeye çalışan Ross'u zorluklar beklemektedir. Chandler, Rachel'a birini ayarlamaya çalışır. Monica yeni işinde kendisine saygı duyulması için entrika çevirir.
The One With Phoebe's Uterus
Bölüm 11
/The One With Phoebe's Uterus
Yayın Tarihi: 08 Ocak 1998
Kendisinden büyük olan sevgilisiyle evlendiğini açıklayarak herkesi şaşırtan Phoebe'nin üvey kardeşi, Phoebe'den onlar için taşıyıcı annelik yapmasını ister. Joey, Ross'un çalıştığı müzede kendisini sınıf savaşının ortasında bulur.
The One With The Embryos
Bölüm 12
/The One With The Embryos
Yayın Tarihi: 15 Ocak 1998
Embriyo nakli yapılan Phoebe hamile kalır. Küçük bir meydan okuma ile başlayan olay büyük bir kadın erkek çekişmesine dönüşür ve girdikleri iddia sonucunda dairelerini değiştirirler.
The One With Rachel's Crush
Bölüm 13
/The One With Rachel's Crush
Yayın Tarihi: 29 Ocak 1998
Bir tiyatro oyununda yakışıklı bir adamla seks sahnesi olan Kathy'nin yeni rolü Chandler'ı rahatsız eder. Rachel daha kötü bir pozisyon olan kişisel alışveriş asistanlığı yaptığı sırada tanıştığı bir müşterisinden hoşlanır. Monica, artık Joey'nin büyük yeni evinde takılmaları gerektiğini düşünür.
The One With Joey's Dirty Day
Bölüm 14
/The One With Joey's Dirty Day
Yayın Tarihi: 05 Şubat 1998
Balık tutmak için çıktığı üç günlük geziden dönen Joey'nin Charlton Heston'ın yeni filminin setine gitmesi gerekmektedir ama duş alacak vakti kalmamıştır. Rachel, patronunun kızıyla Ross'a bir randevu ayarlar. Kızlar ayrılık acısı çeken Chandler'ı neşelendirmek için bir striptiz kulübüne götürür.
The One With All The Rugby
Bölüm 15
/The One With All The Rugby
Yayın Tarihi: 26 Şubat 1998
Chandler artık boşanmış olan Janice'e rastlar ve onu her zamankinden daha sinir bozucu bulur. Ross, Emily'yi etkilemek için ragbi oynar, Monica yeni dairedeki gizemli elektrik düğmesinin ne işe yaradığını bulmaya çalışır.
The One With The Fake Party
Bölüm 16
/The One With The Fake Party
Yayın Tarihi: 19 Mart 1998
Joshua ile mesai saatleri dışında görüşmek isteyen Rachel, Emily için sahte bir veda partisi düzenler. Hamile olan Phoebe'nin canı et yemek ister.
The One With The Free Porn
Bölüm 17
/The One With The Free Porn
Yayın Tarihi: 26 Mart 1998
Erkekler televizyonlarında bedava porno kanalına denk gelir. Phoebe üçüzlere hamile olduğunu öğrenir. Birbirleri hakkında nasıl hissettiklerini anlamaya çalışan Emily ve Ross kendilerini sürekli farklı kıtalarda bulur.
The One With Rachel's New Dress
Bölüm 18
/The One With Rachel's New Dress
Yayın Tarihi: 02 Nisan 1998
Phoebe bebeklerden birinin ismini koyar. Rachel'ın, sevgilisini baştan çıkarma planı ters gider. Joey, Chandler'a isminin ne kadar kötü olduğunu söylemiş bulunur. Ross Emily ile ilişkisi hakkında endişelenir.
The One With All The Haste
Bölüm 19
/The One With All The Haste
Yayın Tarihi: 09 Nisan 1998
Monica ve Rachel apartman dairelerini erkeklerden almak için her şeyi denemeyi göze alır. Ross, Emily'ye evlenme teklifi eder ve Emily kabul eder. Ekip, Ross ve Emily'nin evlenmesi için henüz çok erken olduğunu düşünür.
The One With All The Wedding Dresses
Bölüm 20
/The One With All The Wedding Dresses
Yayın Tarihi: 16 Nisan 1998
Monica, Emily'nin gelinliğini giyer. Chandler, Joey'nin horlaması üzerine tedavi olması için onu zorla bir uyku kliniğine götürür. Rachel birdenbire evlenme teklif ederek Joshua'yı korkutur.
The One With The Invitation
Bölüm 21
/The One With The Invitation
Yayın Tarihi: 23 Nisan 1998
Rachel ve nişanlı olan Ross, birbirlerinden ayrı olarak geçmişte beraber oldukları günleri anımsar. Ross'un düğün davetiyeleri ekibe ulaşır fakat düğüne herkes gitmeyecektir. Phoebe hamile olduğu için düğüne gidemez, Rachel da Ross'u başka biriyle evlenirken görmek istemediği için düğüne gitmeme kararı alır.
The One With The Worst Best Man Ever
Bölüm 22
/The One With The Worst Best Man Ever
Yayın Tarihi: 30 Nisan 1998
Joey, Ross'un yüzüğünü kaybetmenin eşiğinden dönünce Ross, Chandler ve Joey'nin ikisinden de sağdıcı olmalarını ister. Kızlar Phoebe için bir doğum öncesi partisi düzenler.
The One With Ross's Wedding Part I & II
Bölüm 23
/The One With Ross's Wedding Part I & II
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 1998
Ross'un düğünü için Londra'ya giden Chandler ve Joey şehri gezerken tartışır. Phoebe ile konuşan Rachel, Ross'a hâlâ âşık olduğunu fark eder. Phoebe her ne kadar istemese de Rachel Londra'ya gider. 2 kısımdan oluşan bölümün 1. kısmı. Phoebe arkadaşlarını Rachel'ın Londra'ya gelişi hakkında uyarmaya çalışır. Sarhoş olan Chandler ve Monica birlikte olur. Ross'un babası, Emily'nin babasıyla düğün masrafları hakkında tartışır. Rachel gizlice kiliseye girip Ross'u şaşırtır ama yine de onu sevdiğini söylemez. Ross evlilik yemini esnasında yanlışlıkla Emily'ye "Rachel" der. İki kısımdan oluşan bölümün ikincisi.
The One After Ross Says Rachel
Bölüm 1
/The One After Ross Says Rachel
Yayın Tarihi: 24 Eylül 1998
Ross ve Emily evlenmiştir ama Emily tören sırasında kendisine Rachel diyen Ross'u affedemez. Ross ve Emily'nin balayı için ayarladıkları geziye Rachel tek başına gider. Eve döndüklerinde artık görüşmeyecekleri konusunda anlaşan Chandler ve Monica birlikte olacakları bir yer arar.
The One With All The Kissing
Bölüm 2
/The One With All The Kissing
Yayın Tarihi: 01 Ekim 1998
Chandler, Monica'ya verdiği öpücüğü örtbas etmek için Rachel ve Phoebe'yi de öper. Rachel nihayet Ross'a karşı olan hislerini ona söyler fakat Ross artık Emily ile evli olduğu için bunun uygun bir zaman olmadığını belirtir. Phoebe'nin doğum sancıları başlar.
The One Hundredth
Bölüm 3
/The One Hundredth
Yayın Tarihi: 08 Ekim 1998
Doğum sancıları başlayan Phoebe, "Mutlu Günler" dizisiyle kafayı bozmuş bir doktora katlanmak zorunda kalır. Phoebe doğum yaparken Joey böbrek taşı düşürür. Monica, Chandler'a nispet olsun diye erkek bir hemşireyle randevu planlar.
The One Where Phoebe Hates PBS
Bölüm 4
/The One Where Phoebe Hates PBS
Yayın Tarihi: 15 Ekim 1998
Joey'nin bir yardım gecesi yayınına çıkmayı kabul etmesinden sonra ekip Phoebe'nin PBS'ten nefret ettiğini öğrenir. Emily Ross'a, Rachel ile görüşmeyi tamamen kesmesi şartıyla ona ikinci bir şans vereceğini söyler.
The One With The Kips
Bölüm 5
/The One With The Kips
Yayın Tarihi: 29 Ekim 1998
Chandler ve Monica baş başa vakit geçirmek için Atlantic City'ye gitmeyi planlar. Joey, ikilinin beraber olduğunu öğrenince kimseye söylememesi için yemin ettirirler. Ross, Emily'nin yüzünden Rachel'a artık arkadaş olamayacaklarını söylemek zorundadır.
The One With The Yeti
Bölüm 6
/The One With The Yeti
Yayın Tarihi: 05 Kasım 1998
Phoebe, vizon kürk giymenin hoşuna gittiğini keşfedince oldukça şaşırır. Ross, Emily ile yüzleşerek Rachel ve diğer arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakmayacağını söyler. Emily boşanmak ister. Monica ve Rachel, saçı sakalı birbirine karışmış komşularından korkar. Adam saçını kestirdiğinde ise onun oldukça yakışıklı olduğunu fark ederler.
The One Where Ross Moves In
Bölüm 7
/The One Where Ross Moves In
Yayın Tarihi: 12 Kasım 1998
Dairesinden kovulan Ross geçici bir süreliğine Chandler ve Joey'nin yanına taşınır ve bu durum üçünü de deli eder. Phoebe, ekibin en sevdiği restoranları sürekli kapatan bir sağlık müfettişi ile görüşmeye başlar.
The One With All The Thanksgivings
Bölüm 8
/The One With All The Thanksgivings
Yayın Tarihi: 19 Kasım 1998
Şükran Günü'nde ekip, eski berbat Şükran Günü deneyimlerini anımsar. Chandler, Monica'ya onu sevdiğini söyler.
The One With Ross's Sandwich
Bölüm 9
/The One With Ross's Sandwich
Yayın Tarihi: 10 Aralık 1998
Ross, dolaba koyduğu sandviçini işyerinden biri yediği için öfkelenir. Joey, Chandler ve Monica'nın beraber olduğunu saklamaya çalışırken kendisini kötü bir durumun içinde bulur.
The One With The Inappropriate Sister
Bölüm 10
/The One With The Inappropriate Sister
Yayın Tarihi: 17 Aralık 1998
Phoebe, Noel'de bir yardım kurumu için bağış toplar. Canı sıkılan Ross, Joey ve Chandler'ın hayatında sorun yaratır. Rachel, görüştüğü adamın kız kardeşiyle olan uygunsuz ilişkisinden rahatsız olur.
The One With All The Resolutions
Bölüm 11
/The One With All The Resolutions
Yayın Tarihi: 07 Ocak 1999
Arkadaşların hepsi yeni yıl kararları alır ama Rachel'ın dedikodu yapmayı bırakma kararı, Chandler ve Monica'nın beraber olduğunu öğrendiği için uygulanması en zor karar olacak gibi görünmektedir.
The One With Chandler's Work Laugh
Bölüm 12
/The One With Chandler's Work Laugh
Yayın Tarihi: 21 Ocak 1999
Emily'nin tekrar evleneceğini öğrenince keyfi kaçan Ross, Janice ile randevuya çıkar. Monica, Chandler'ın patronunun kötü esprilerine gülmek için kullandığı sahte kahkahadan nefret eder. Rachel, Monica'nın kendisi hakkında söylediklerini duyar.
The One With Joey's Bag
Bölüm 13
/The One With Joey's Bag
Yayın Tarihi: 04 Şubat 1999
Phoebe büyükannesinin cenazesinde babasıyla tanışır. Chandler, Monica'nın çok kötü masaj yaptığını keşfeder. Rachel, Joey'yi katılacağı bir seçme için giydirir ve kıyafeti bir erkek çantasıyla tamamlar.
The One Where Everybody Finds Out
Bölüm 14
/The One Where Everybody Finds Out
Yayın Tarihi: 11 Şubat 1999
Ross, Monica ve Rachel'ın dairesine bakan penceresi olan bir ev tutar. Phoebe evi gezerken Monica ve Chandler'ı seks yaparken görünce gerçeği öğrenir. İkilinin birlikteliğini nihayet Ross da öğrenmiş olur.
The One With The Girl Who Hits Joey
Bölüm 15
/The One With The Girl Who Hits Joey
Yayın Tarihi: 18 Şubat 1999
Joey'nin kız arkadaşı ona yumruk atmayı sever. Ross, emekli olan kapıcı için para toplayan komşularına para vermeyince herkesle arası açılır. Evlilik fikri ortaya atılınca Chandler endişelenmeye başlar.
The One With The Cop
Bölüm 16
/The One With The Cop
Yayın Tarihi: 25 Şubat 1999
Phoebe bir polis rozeti bulur ve bunu iyilik yapmak için kullanır. Joey, Monica'ya âşık olduğundan endişelenir.
The One With Rachel's Inadvertent Kiss
Bölüm 17
/The One With Rachel's Inadvertent Kiss
Yayın Tarihi: 18 Mart 1999
Rachel, iş görüşmesindeki adamı yanlışlıkla öper. Joey, Ross'un apartmanında yaşayan bir kadına kafayı takar. Phoebe ve Gary, kimin ilişkisinin daha tatmin edici olduğu konusunda Monica ve Chandler ile yarışa girer.
The One Where Rachel Smokes
Bölüm 18
/The One Where Rachel Smokes
Yayın Tarihi: 08 Nisan 1999
Yeni başladığı işte patronunun ve iş arkadaşlarının sigara içtiğini fark eden Rachel sigaraya başlar. Monica ve Phoebe, Rachel için sürpriz doğum günü partisi planlar. Joey ve Ben bir reklam için seçmelere gider.
The One Where Ross Can't Flirt
Bölüm 19
/The One Where Ross Can't Flirt
Yayın Tarihi: 22 Nisan 1999
Ross, pizza kuryesiyle flört etmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Rachel, Monica'nın Phoebe'ye ödünç verdiği küpenin tekini kaybeder. Joey, oynadığı sahnelerin diziden çıkarıldığını büyükannesine söyleyemez.
The One With The Ride-Along
Bölüm 20
/The One With The Ride-Along
Yayın Tarihi: 29 Nisan 1999
Erkekler Gary ile devriyedeyken Emily, Ross'a bir mesaj bırakır. Blender almak için Ross'un apartmanına uğrayan Rachel mesajı duyar ve yanlışlıkla siler.
The One With The Ball
Bölüm 21
/The One With The Ball
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 1999
Gary, Phoebe'den yanına taşınmasını ister. Monica ve Chandler, Ross ve Joey'nin top yakalama oyununa katılır ve oyun saatler sürer.
The One With Joey's Big Break
Bölüm 22
/The One With Joey's Big Break
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 1999
Joey ve Chandler, Joey'nin başrolünü kaptığı filmin çekileceği Las Vegas'a doğru yola çıkar. Fakat iki arkadaş tartışır ve Joey yoluna tek başına devam eder. Rachel'ın gözü iltihaplanır.
The One In Vegas, Part I & Part II
Bölüm 23
/The One In Vegas, Part I & Part II
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 1999
Ekip, Joey'ye sürpriz yapmak ve Monica ile Chandler'ın yıldönümünü kutlamak için Las Vegas'a gitmeye karar verir. Kıskanç Chandler, Monica'nın Richard'la öğle yemeğine çıktığını öğrenince işler karışır ve herkes Joey'nin filme katkıda bulunmak için bir kumarhanede çalıştığını öğrenir. Daha sonra birlikte gelen Rachel ve Ross birbirlerine eşek şakaları yapar. (2 kısımdan oluşan bölümün 1. kısmı) Monica ve Chandler barışır ve zar atıp bunu bir işaret olarak kabul ederek hemen bir kiliseye gidip evlenme kararı alır. Gittiklerinde kendilerinden önce evlenen çiftin oldukça sarhoş olan Ross ve Rachel olduğunu öğrenir. (2 kısımdan oluşan bölümün 2. kısmı)
The One After Vegas
Bölüm 1
/The One After Vegas
Yayın Tarihi: 23 Eylül 1999
Ross ve Rachel uyandıklarında akşamdan kalma ve evlidirler. Chandler ve Monica evlenmez ama Chandler Monica'ya birlikte yaşamayı teklif eder.
The One Where Ross Hugs Rachel
Bölüm 2
/The One Where Ross Hugs Rachel
Yayın Tarihi: 30 Eylül 1999
Chandler ve Monica, beraber yaşamak istediklerini Joey ve Rachel'a söyler. Rachel, duruma Joey kadar tepki vermeyince Monica üzülür. Phoebe, Ross'un Rachel hakkındaki gerçek hislerini öğrenmeye çalışır.
The One With Ross's Denial
Bölüm 3
/The One With Ross's Denial
Yayın Tarihi: 07 Ekim 1999
Phoebe'nin uyarılarına rağmen Ross, Rachel'a yanına taşınmasını teklif eder. Chandler ve Monica, evin düzeni konusunda bir türlü anlaşamaz. Joey, yeni ev arkadaşı adaylarıyla görüşür.
The One Where Joey Loses His Insurance
Bölüm 4
/The One Where Joey Loses His Insurance
Yayın Tarihi: 14 Ekim 1999
Joey, yeterince çalışmadığı için sağlık sigortasının süresi dolduğu sırada fıtık olur. Ross verdiği derslerde İngiliz aksanıyla konuşmaya başlar.
The One With Joey's Porsche
Bölüm 5
/The One With Joey's Porsche
Yayın Tarihi: 21 Ekim 1999
Joey, anahtarları Central Perk'te unutulan bir Porsche'nin sahibiymiş gibi davranır. Rachel ve Ross boşanır. Chandler ve Monica, Phoebe'nin üçüz yeğenlerine bakar.
The One On The Last Night
Bölüm 6
/The One On The Last Night
Yayın Tarihi: 04 Kasım 1999
Ekip, kimin nerede yaşayacağıyla ilgili önemli değişikliklere hazırlanır. Monica ve Rachel, eski günleri yâd eder fakat anıların hepsi güzel değildir.
The One Where Phoebe Runs
Bölüm 7
/The One Where Phoebe Runs
Yayın Tarihi: 11 Kasım 1999
Chandler, bir iyilik yapmaya çalışırken Monica'nın ne kadar takıntılı bir şekilde düzenli olduğunu öğrenir. Joey, yeni ateşli ev arkadaşıyla flört etmemek için her yolu dener. Rachel, Phoebe'nin koşma şeklinden utanır.
The One With Ross's Teeth
Bölüm 8
/The One With Ross's Teeth
Yayın Tarihi: 18 Kasım 1999
Erkekler, feminen taraflarını keşfeder. Phoebe, Rachel'ın iş yerinden biriyle öpüşerek sorun yaratır. Ross dişlerini beyazlatır.
The One Where Ross Got High
Bölüm 9
/The One Where Ross Got High
Yayın Tarihi: 25 Kasım 1999
Chandler, Şükran Günü'nde Monica'nın anne ve babasının gözüne girmeye çalışır fakat Ross'un da içinde bulunduğu bir sır yüzünden sorunlar çıkar. Ev işlerinde pek becerikli olmayan Rachel çok ilginç bir tatlı yapar.
The One With The Routine
Bölüm 10
/The One With The Routine
Yayın Tarihi: 16 Aralık 1999
Joey, televizyonda yayınlanacak yeni yıl dans programında Janine'i öpmeyi planlar. Ross ve Monica, lisede yaptıkları şapşal dansı yayında tekrar yapar.
The One With The Apothecary Table
Bölüm 11
/The One With The Apothecary Table
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2000
Janine, Joey'yi kendisi ve arkadaşları arasında bir seçim yapmaya zorlar. Rachel, Phoebe'nin nefret ettiği bir mağazadan bir eczacı sehpası satın alır.
The One With The Joke
Bölüm 12
/The One With The Joke
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2000
Ross'un fıkrası bir dergide çıkınca Chandler sinirlenir. İkisi de şakayı ilk kendilerinin yaptığını iddia eder. Phoebe, gerçek fikirlerini Monica ve Rachel'a söyleyerek ikisini de kızdırır. Joey istemeyerek Central Perk'te garson olarak işe girer.
The One With Rachel's Sister
Bölüm 13
/The One With Rachel's Sister
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2000
Rachel, şımarık küçük kız kardeşi Jill'in kendi ayakları üzerinde durması için ona yardım etmeye çalışır fakat Jill Ross ile flört edince işler karışır. Monica, hasta olduğunu kabul etmez ve Chandler'ı sürekli baştan çıkarmaya çalışır.
The One Where Chandler Can't Cry
Bölüm 14
/The One Where Chandler Can't Cry
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2000
Kendisinin Ross ile ilişkisine Rachel karıştığı için sinirlenen Jill, Ross'u baştan çıkarmaya çalışır. İnsanlardan Phoebe'nin bir porno yıldızı olduğunu duyan Joey, "Vampir Arsızı Buffay" adlı filmini kiralar ve ekip, kadının aslında Ursula olduğunu keşfeder. Chandler, duygularını göstermekte zorluk çeker.
The One That Could Have Been, Part I & Part II
Bölüm 15
/The One That Could Have Been, Part I & Part II
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2000
Hayatlarının çok daha farklı olabileceğini düşünen arkadaşlar, Rachel ve Ross'un iki ayrı mutsuz evlilik yaşadığı, Monica'nın şişman bir bakire olduğu, parası olmayan Chandler'ın TV yıldızı Joey için çalıştığı ve Phoebe'nin stresli bir borsacı olduğu bir hayat hakkında hayaller kurar. Arkadaşlar hayatlarının ne kadar farklı olabileceğini düşünmeye devam ederken Ross karısına, karısının arkadaşıyla grup seks yapmayı teklif eder ve kendisini dışlanmış olarak bulur. Chandler ve Monica yalnızlıklarının üstesinden gelmek için birbirine yardım eder. Rachel kocası hakkındaki gerçeği öğrenir. Phoebe hastaneden kaçar.
The One With Unagi
Bölüm 16
/The One With Unagi
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2000
Chandler ve Monica, altıncı ay dönümleri için birbirlerine el yapımı hediye vermeye karar verir fakat ikisi de hediye hazırlamayı unutur. Ross, Rachel ve Phoebe'ye dövüş sporu öğretmeye çalışır. Joey, kendisine benzeyen birini tutar.
The One Where Ross Dates A Student
Bölüm 17
/The One Where Ross Dates A Student
Yayın Tarihi: 09 Mart 2000
Evlerinde yangın çıkan Rachel ve Phoebe, bir süreliğine Joey veya Monica ile yaşamak zorunda kalır. Ross, bir öğrencisiyle randevuya çıkınca başı belaya girer. Chandler, Joey'nin kariyerinde ona yardım etmeye çalışır.
The One With Joey's Fridge
Bölüm 18
/The One With Joey's Fridge
Yayın Tarihi: 23 Mart 2000
Ross'un öğrencisi/kız arkadaşı çılgın arkadaşlarıyla tatile gidince Ross endişeye kapılır. Rachel'ın baloda kendisine eşlik edecek birine ihtiyacı vardır. Joey'nin buzdolabı bozulur.
The One With Mac And C.H.E.E.S.E
Bölüm 19
/The One With Mac And C.H.E.E.S.E
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2000
Önceki bölümlerdeki kliplerden oluşan bu bölümde, Joey büyük bir dizinin başrolü için seçmelere katılır. Ancak Chandler bırakılan mesajı Joey'ye iletmeyi unutunca neredeyse her şeyi berbat eder.
The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad
Bölüm 20
/The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2000
Ross, kız arkadaşının babasında kötü bir izlenim bırakır Joey, bir robota hakaret edince dizideki işi tehlikeye girer. Phoebe, Monica ve Chandler hakkında bir kitap yazar.
The One Where Paul's The Man
Bölüm 21
/The One Where Paul's The Man
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2000
Ross ve Elizabeth romantik bir hafta sonu geçirmek için Elizabeth'in ailesinin dağ evine gider ve tam bu sırada Elizabeth'in babası ve Rachel çıkagelir. Chandler, Monica'nın ismini bir evlilik mekânının bekleme listesine yazdırmasına sinirlenmiş gibi gözükür fakat gizlice evlilik teklif etmeyi planlar.
The One With The Ring
Bölüm 22
/The One With The Ring
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2000
Chandler aradığı mükemmel nişan yüzüğünü bulur, derken kaybeder. Rachel sonunda Paul'u duygularını paylaşmaya ikna eder ancak şimdi de Paul ağlamasını durduramaz.
The One With the Proposal Part I & Part II
Bölüm 23
/The One With the Proposal Part I & Part II
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2000
Monica'nın eski erkek arkadaşı (TOM SELLECK) çıkagelince Chandler'ın romantik evlilik teklifi planı suya düşer. Joey yanlışlıkla bir tekne satın alır. Yurtta yaşanan bir olay, Ross'a kız arkadaşının ne kadar genç olduğunu hatırlatır. Rachel ve Phoebe "yedek" kocalarını seçer. Chandler, Monica'yı evlilik fikrinden nefret ettiğine inandırınca, Monica teselliyi Richard'da arar. Yine de Monica ve Chandler nihayet nişanlanır.
The One With Monica's Thunder
Bölüm 1
/The One With Monica's Thunder
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2000
Monica heyecanlı bir şekilde herkese nişanlandığı müjdesini verir fakat Rachel ve Ross yeniden bir araya gelerek onu gölgede bırakır. Chandler yatak odasında sorunlar yaşar.
The One With Rachel's Book
Bölüm 2
/The One With Rachel's Book
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2000
Joey, Rachel'ın ateşli bir aşk kitabı okuduğunu öğrenir. Monica, anne ve babasının kendisinin düğününe harcamaları gereken parayla yazlık aldıklarını öğrenir.
The One With Phoebe's Cookies
Bölüm 3
/The One With Phoebe's Cookies
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2000
Monica, Phoebe'nin leziz kurabiyelerinin gizli tarifini bulmayı takıntı haline getirir. Joey, Rachel'ın yelken dersi verme yardımını kabul eder. Chandler, Monica'nın babasında iyi bir izlenim bırakamaz.
The One With Rachel's Assistant
Bölüm 4
/The One With Rachel's Assistant
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2000
Rachel, iş için daha kalifiye bir kadın yerine genç ve yakışıklı erkek asistanı işe almak ister. Joey'nin dizisi iptal edilir. Chandler, Monica ve Ross birbirlerinin utanç verici sırlarını ortaya döker.
The One With The Engagement Picture
Bölüm 5
/The One With The Engagement Picture
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2000
Joey, Chandler'a Monica ile çektireceği nişan fotoğrafında nasıl gülümseyeceğini öğretmeye çalışır. Phoebe ve Ross, boşanmakta olan bir çift ile ayrı ayrı görüşmeye başlar. Joey, Tag'i eğlenmeye çıkarır.
The One With The Nap Partners
Bölüm 6
/The One With The Nap Partners
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2000
Rachel ve Phoebe, Monica'nın baş nedimesi olmak için birbirleriyle kapışır fakat kararı Monica vermek istemez. En sonunda Phoebe görevi Rachel'a bırakır. Chandler, gençken birlikte olduğu bir kız arkadaşından özür dilemeye çalışır.
The One With Ross's Library Book
Bölüm 7
/The One With Ross's Library Book
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2000
Ross doktora tezinin bulunduğu kütüphane bölümüne öğrencilerin sevişmek için gittiğini öğrenir. Chandler'ın eski kız arkadaşı Janice, Monica ve Chandler'ı manipüle ederek kendini düğüne davet ettirir. Rachel ve Phoebe, Joey'nin Erin ile ilişkisine burunlarını sokar.
The One Where Chandler Doesn't Like Dogs
Bölüm 8
/The One Where Chandler Doesn't Like Dogs
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2000
Phoebe eve sevimli bir köpek getirince Chandler'ın saçma köpek korkusu sorun yaratır. Rachel'ın asistanı ona sürpriz bir Şükran Günü hediyesi verir: bir öpücük.
The One With All The Candy
Bölüm 9
/The One With All The Candy
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2000
Monica evde yaptığı şekerlemeler sayesinde komşuları arasında popülerlik kazanır. Phoebe, bisiklet sürmeyi öğrenmeye karar verir. Rachel, asistanıyla olan ilişkisi yüzünden sorun yaşar.
The One With The Holiday Armadillo
Bölüm 10
/The One With The Holiday Armadillo
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2000
Bayram Armadillosu kılığına giren Ross; Monica, Chandler ve Joey'nin yardımıyla Ben'e Hanuka'yı öğretir. Phoebe, Rachel'ın Joey ile yaşamayı daha çok sevdiğinden korkar.
The One With All The Cheesecakes
Bölüm 11
/The One With All The Cheesecakes
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2001
Chandler ve Rachel kendilerini komşularına gönderilen karşı konulamaz cheesecake'i yemekten alıkoyamaz. Phoebe'nin eski erkek arkadaşı sadece bir geceliğine şehre döner fakat Joey romantik anlarını yok etmeye çalışır. Monica, kuzeninin düğününde intikam almayı planlar.
The One Where They're Up All Night
Bölüm 12
/The One Where They're Up All Night
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2001
Monica seks sırasında uyuyakalır. Rachel, Tag ile tartışır. Ross ve Joey çatıda mahsur kalır.
The One Where Rosita Dies
Bölüm 13
/The One Where Rosita Dies
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2001
Phoebe'nin yolu intihara meyilli bir ofis çalışanıyla kesişir. Rachel, Joey'nin en sevdiği koltuğu bozar. Monica'nın çocukluk eşyalarının hepsi mahvolur.
The One Where They All Turn Thirty
Bölüm 14
/The One Where They All Turn Thirty
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2001
Rachel'ın 30. doğum günü, arkadaşların kendi 30. doğum günlerini anımsamasına sebep olur.
The One With Joey's New Brain
Bölüm 15
/The One With Joey's New Brain
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2001
Joey'nin pembe dizide canlandırdığı karakterin daha önemli hale gelmesi dizi yıldızının canını sıkar. Phoebe ve Rachel, seksi bir adamın telefonunu geri verme yarışına girer.
The One With The Truth About London
Bölüm 16
/The One With The Truth About London
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2001
Chandler Monica ile beraber oldukları gecede Monica'nın aslında kiminle beraber olmak istediğini öğrenir. Rachel Ben'e eşek şakaları öğretince Ross deliye döner.
The One With The Cheap Wedding Dress
Bölüm 17
/The One With The Cheap Wedding Dress
Yayın Tarihi: 15 Mart 2001
Monica alışveriş yapan başka bir kadınla harika bir gelinlik için kapışır. Ross ve Joey, aynı kadını elde etmeye çalışır.
The One With Joey's Award
Bölüm 18
/The One With Joey's Award
Yayın Tarihi: 29 Mart 2001
Joey, bir pembe dizi ödül töreninde aşırı tepkiler verir. Ross, Chandler'ı bir erkek striptiz kulübünden çıkarken görür.
The One With Ross and Monica's Cousin
Bölüm 19
/The One With Ross and Monica's Cousin
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2001
Monica'nın güzeller güzeli kuzeni (DENISE RICHARDS) farkında olmadan Chandler ve Ross'u altüst eder. Rachel ve Phoebe, Monica için alelacele bir sürpriz gelin partisi planlar.
The One With Rachel's Big Kiss
Bölüm 20
/The One With Rachel's Big Kiss
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2001
Rachel, kendisi ve eski kızlar kulübündeki bir arkadaşı (WINONA RYDER) hakkında heyecan verici bir sırrı açıklar. Ross ve Chandler, smokin yarışına girer.
The One With The Vows
Bölüm 21
/The One With The Vows
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2001
Monica ve Chandler evlilik yeminlerini yazarken herkes eski günleri yâd eder. Bu bölümde önceki bölümlerden alınmış birçok klip bulunur.
The One With Chandler's Dad
Bölüm 22
/The One With Chandler's Dad
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2001
Chandler uzun süredir görüşmediği, kadın kıyafetleri giyen babasıyla (KATHLEEN TURNER) yüzleşir. Monica'nın Porsche mark arabasını kullanan Rachel'ın başı belaya girer.
The One With Monica And Chandler's Wedding Pt. I &   Pt. II
Bölüm 23
/The One With Monica And Chandler's Wedding Pt. I & Pt. II
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2001
Akrabalar Monica ve Chandler'ın düğünü için bir araya gelirken Chandler nihayet işin ciddiyetinin farkına varır. Joey, büyük bir rol ve düğüne katılma arasında bir seçim yapmak zorunda olduğunu öğrenir. Mutluluktan havalara uçan Monica, düğün gününde meydana gelebilecek potansiyel felaketlerin farkında değildir.
The One After "I Do"
Bölüm 1
/The One After "I Do"
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2001
Monica ve Chandler'ın düğün töreni, Rachel'ın hamile olduğu haberiyle neredeyse gölgede kalır. Bu sırada Ross, güzel ve bekâr bir kadını etkilemeye çalışır, Chandler dans ederken sorunlar yaşar ve Joey Chandler'ın annesiyle birlikte gelen ünlü bir Broadway yapımcısını etkilemeye çalışır.
The One With The Red Sweater
Bölüm 2
/The One With The Red Sweater
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2001
Düğünün yapıldığı otelden çıkış yaparken Monica ve Phoebe, hamile Rachel'ın çocuğunun babasının kim olabileceğini heyecanlı bir şekilde tartışır. Rachel, bebeğin hiçbir şeyden haberi olmayan babasına haberi verip vermemek arasında kalır. Bu sırada Joey, Phoebe'nin hamile olduğunu zanneder ve büyük bir jest yapar. Chandler kendi düğün törenindeki fotoğrafların bulunduğu filmi kaybedince, Ross il...
The One Where Rachel Tells Ross
Bölüm 3
/The One Where Rachel Tells Ross
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2001
Rachel'ın bebeğinin babasını, babası Ross dışında herkes biliyordur. Ross durumu öğrenince, Rachel ile olan ilişkisinden ziyade diğer konularla ilgilenir. Bu sırada Phoebe ve Joey, Monica ve Chandler'ın dairesine girebilmek için gaz sızıntısı olduğunu uydurur.
The One With The Videotape
Bölüm 4
/The One With The Videotape
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2001
Ross ve Rachel'ın altı hafta önce kendilerini nasıl aynı yatakta bulduklarını açıklama girişimi, kısa sürede kimin kime asıldığı konusunda bir tartışmaya dönüşür. Daha sonra Ross, tüm olayı videoya çektiğini söyleyerek herkesi şok eder. Balayından dönen Monica ve Chandler, dönerken tanıştıkları yeni evli bir çift ile sosyalleşmek için çok heyecanlıdır, ta ki yeni "arkadaşlarının" kendilerine ve...
The One With Rachel's Date
Bölüm 5
/The One With Rachel's Date
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2001
Ross, Rachel'ın kendisinin çocuğuna hamile olduğu sırada yakışıklı aktör Kash ile randevuya çıkacağını öğrenince dehşete düşer. Phoebe, yakışıklı ama sakar aşçı Tim'den (KEVIN RAHM - "Jesse") hoşlandığı için Monica'nın onu kovmasına karşı çıkar. Chandler, kendisine beş yıldır yanlışlıkla Toby diye hitap eden iş arkadaşı Bob'un (CHRIS PARNELL) terfi almasını sabote eder.
The One With The Halloween Party
Bölüm 6
/The One With The Halloween Party
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2001
Monica'nın Cadılar Bayramı partisinde Phoebe, kaprisli ikiz kardeşi Ursula'nın iyi niyetli nişanlısı Eric (özel konuk oyuncu SEAN PENN - "Dead Man Walking") ile tanışır. Kardeşi Ursula'nın bu iyi niyetli adama kendisini tamamen yanlış tanıttığını gören Phoebe paniğe kapılır ve adamdan kendisinin de hoşlandığını fark eder. Monica partiye Kedi Kadın olarak gelir ve Phoebe'nin karakteri Supergirl'...
The One With The Stain
Bölüm 7
/The One With The Stain
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2001
Hamile Rachel'ın kendi evine çıkmak istediğini öğrenen Ross mutlu olur. Kendi binasında boşalan bir daireyi öneren Ross, daha sonra yaşlı ev sahibinin sandığının aksine henüz ölmediğini öğrenir. Rachel'ı kalması için ikna etmeye çalışan Joey, dairelerinde bebek odası hazırlayarak Ross'un işini zorlaştırır. Eric (konuk oyuncu SEAN PENN) Phoebe'nin ikiz kardeşi Ursula (dizinin yıldızı LISA KUDROW...
The One With The Stripper
Bölüm 8
/The One With The Stripper
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2001
Rachel gergin bir şekilde, asabi babası Dr. Leonard Green'e (konuk oyuncu RON LEIBMAN - "Norma Rae") Ross'un bebeğine hamile olduğunu söyler. Dr. Green, Ross ile yüzleşmek için Ross'un dairesine gider fakat o sırada Ross, yeni kız arkadaşı Mona (konuk oyuncu BONNIE SOMERVILLE - "Shake, Rattle and Roll: An American Love Story") ile romantik anlar yaşamaktadır. Monica, Chandler gerçek bir bekârlı...
The One With The Rumor
Bölüm 9
/The One With The Rumor
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2001
Bu Şükran Günü bölümünde konuk oyuncu BRAD PITT, Monica'nın lisedeyken kendisinden daha şişman olan tek arkadaşı Will'i canlandırır. Will'in Rachel'dan hoşlanmadığından bihaber olan Monica, arkadaşlarıyla geçireceği Şükran Günü yemeğine Will'i de davet eder. O sırada Chandler ve Phoebe, Monica'ya mutfakta yardım etmekten kaçmak için yayınlanan futbol maçını izliyormuş gibi yapar. Joey, hindinin...
The One With Monica's Boots
Bölüm 10
/The One With Monica's Boots
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2001
Monica'nın lüks bir çift siyah çizmeye çok fazla para harcadığını öğrenen Chandler sinirlenir. Yeni seksi ayakkabılarının ayağını vurduğunu fark eden Monica, Chandler'ın haklı olduğunu kabul etmek yerine çizmeleri giymeye devam eder. Ünlülerle kafayı bozmuş olan Phoebe, Ross'un oğlu Ben'in (konuk oyuncu COLE MITCHELL SPROUSE) rock yıldızı Sting'in oğluyla aynı okula gittiğini öğrenir. Sting ile...
The One With Ross's Step Forward
Bölüm 11
/The One With Ross's Step Forward
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2001
Yeni kız arkadaşı Mona'nın (konuk oyuncu BONNIE SOMERVILLE), ikisinin resimlerinin bulunduğu şirin kartları Noel'de herkese göndermek istemesi Ross'u endişelendirir. Hamilelik hormonlarını alt üst edince Rachel, seçenekler arasında her isteğini yerine getiren Joey'nin de bulunduğu potansiyel bir romantik partner arayışına başlar. Yeni evli çift Chandler ve Monica, Chandler'ın boşanmakta olan pa...
The One Where Joey Dates Rachel
Bölüm 12
/The One Where Joey Dates Rachel
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2002
Rachel, Joey'yi ertesi gece çıkacağı büyük randevusuna hazırlamak için onunla bir akşam dışarı çıkmayı hevesle kabul eder. Yeni fark ettikleri uyumluluk karşısında şaşıran ikili, birbirini kimsenin tahmin edemeyeceği bir şekilde görmeye başlar. O sırada Chandler, Monica'nın yeni Ms. Pac-Man oyununda gururla en yüksek puanı alır ama Phoebe birinciliği tekrar kazanmaya ant içer. Ross'tan nihayet ...
The One Where Chandler Takes A Bath
Bölüm 13
/The One Where Chandler Takes A Bath
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2002
Joey, Rachel'a olan gizli hisleriyle boğuşurken, Monica onun Phoebe'ye âşık olduğunu zanneder. Monica düşüncelerini Phoebe ile paylaşınca bu romantik durum karmakarışık bir hal alır. Ross ve Rachel, doğmamış çocuklarının cinsiyetini öğrenmeme konusunda anlaşır fakat Rachel doktorun dosyasına gizlice bakmaya kalkar. Monica, isteksiz Chandler'ı köpüklü bir banyonun yatıştırıcı zevkinin tadını çık...
The One With The Secret Closet
Bölüm 14
/The One With The Secret Closet
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2002
Bebek için endişelenen Joey, Rachel'ı hastaneye götürdüğünde ona karşı hislerinin, Ross'u baba olmanın sevincini yaşamaktan alıkoyduğunu fark eder. Joey istemeyerek de olsa bütün arkadaşlarının hayatlarını değiştirebilecek cesur bir öneride bulunur. Bu sırada Chandler, Monica'nın gizli ve girilmesi yasak kilitli dolabında ne sakladığını öğrenmeyi kafaya takar. Monica, Phoebe'nin kendisine masaj...
The One With The Birthing Video
Bölüm 15
/The One With The Birthing Video
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2002
Monica, Chandler için seksi iç çamaşırı ve müstehcen filmlerle dolu özel bir Sevgililer Günü hazırlar. Fakat yanlışlıkla Rachel için gönderilen doğum videosunu izleyen ve şoka giren Chandler'ın bir şey yapacak hali kalmaz. Ross, kız arkadaşı Mona'ya (konuk oyuncu BONNIE SOMERVILLE) Rachel'ın kendisiyle yaşamaya başladığını söyleyemez. Ross'un mükemmel sevgililer günüyle Mona'nın kalbini kazanma...
The One Where Joey Tells Rachel
Bölüm 16
/The One Where Joey Tells Rachel
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2002
Kendini suçlu hisseden Joey, Rachel'a olan aşkını itiraf edince Ross şaşkına döner. İkili, sonuç ne olursa olsun Joey'nin duygularını Rachel'a yemekte söylemesi gerektiğine karar verir. Chandler ise Phoebe'nin yeni yakışıklı erkek arkadaşı Don (HARRY VAN GORKUM), Monica ile aynı özellikleri taşıdığı için gergindir.
The One With The Tea Leaves
Bölüm 17
/The One With The Tea Leaves
Yayın Tarihi: 07 Mart 2002
Duygularını Rachel'a itiraf ettikten sonra garip hisseden Joey ondan uzak durmaya çalışır. Rachel, Joey'ye doğmamış çocuğu hakkında büyük bir yalan söyleyerek arkadaşlıklarını eski haline getirmeyi umar. Çay yapraklarından fal bakan Phoebe, hayallerindeki erkek ile tanışacağına inanır ve kısa süre sonra çok yakışıklı Parker (konuk oyuncu ALEC BALDWIN - "Pearl Harbor") ile tanışır. Ross, en sevd...
The One In Massapequa
Bölüm 18
/The One In Massapequa
Yayın Tarihi: 28 Mart 2002
Monica, anne ve babası Jack (konuk oyuncu ELLIOTT GOULD) ve Judy'nin (konuk oyuncu CHRISTINA PICKLES) 35. yıl dönümü için kadeh kaldırırken konuşmayı batırır ve Ross yerine konuşmaya gönüllü olduğu için pişman olur. Phoebe'nin beraberinde getirdiği erkek arkadaşı Parker (konuk oyuncu ALEC BALDWIN) her şey hakkında o kadar pozitiftir ki herkesi deli eder. Ross, Jack ve Judy potansiyel bir skanda...
The One With Joey's Interview
Bölüm 19
/The One With Joey's Interview
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2002
"Days of Our Lives" dizisindeki rolüne tekrar kavuşan Joey, Soap Opera Digest dergisindeki bir bulmacada isminin kullanıldığını öğrenince çok mutlu olur. Fakat verdiği son röportajda ortalığı karıştıran ve sonucunda diziden kovulan Joey, dergiye tekrar röportaj vermekten kaçınır. Kendi adını dergide görmek isteyen Rachel, Joey'yi kendisinden bahsedebilmesi için tekrar düşünmeye iter fakat yine ...
The One With The Baby Shower
Bölüm 20
/The One With The Baby Shower
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2002
Doğacak bebeği için verilen parti sırasında bebek bakmaya ne kadar hazırlıksız olduğunun farkına varan Rachel paniğe kapılır. Rachel, sinir bozucu annesi Sandra'nın (konuk oyuncu MARLO THOMAS - "That Girl") kendisine yardımcı olması için yanına taşınmasına izin verir ve bu durum ev arkadaşı Ross'u sinirlendirir. Monica, partiye davet etmeyi unuttuğu Sandra'nın gönlünü almaya çalışır. Chandler v...
The One With The Cooking Class
Bölüm 21
/The One With The Cooking Class
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2002
Bir gazetede aşçılığı ağır bir şekilde eleştirilen Monica, eleştirmenin verdiği derse giderek adamın fikrini değiştirmeye çalışır. Eleştirmen tarafından geri çevrilen Monica, yeni başlayanlar için bir yemek dersine katılır ve mutfak dehası muamelesi görür. Ross ile bebek için alışveriş yapan Rachel, güzel satış elemanı Katie (RENA SOFER - "General Hospital") Ross ile flört edince sinirlenir. Bü...
The One Where Rachel Is Late
Bölüm 22
/The One Where Rachel Is Late
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2002
Rachel'ın hamileliği beklenenden uzun sürünce, yaşadığı eziyet Rachel'ı giderek huysuzlaştırır. Rachel, bebeğin gelişini hızlandırabilecek her şeyi denemeye hazırdır. Monica ve Phoebe bebeğin ne zaman doğacağı konusunda iddiaya girer. Oynadığı Birinci Dünya Savaşı konulu filmin galasına sadece tek bir kişi götürebilecek olan Joey, Chandler'ı seçer. Chandler ne yazık ki gösterim sırasında uyuyak...
The One Where Rachel Has A Baby - Part I & Part II
Bölüm 23
/The One Where Rachel Has A Baby - Part I & Part II
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2002
Bir saatlik sezon finalinde Rachel, endişeli Ross ile hastanenin doğum servisinde bekler. Rachel'ın acı dolu doğum sancıları devam ederken birçok hamile kadın doğumhaneye götürülür. Bebek yapmaya karar veren Chandler ve Monica, romantik anlar yaşamak için özel bir oda arayışına girer. O sırada Phoebe, yakışıklı hasta Cliff'i (konuk oyuncu EDDIE McCLINTOCK) görür ve beğenir. Phoebe, Joey'den gün... Rachel hâlâ doğumun başlamasını beklemektedir. Gündüz kuşağında oynadığı karaktere bürünen Joey, yakışıklı hasta Cliff'in (konuk oyuncu EDDIE McCLINTOCK) Phoebe ile birlikte olmasını uygun görür. Ne yazık ki Cliff, Joey'yi televizyonda görür ve ikilinin çevirdiği dolabı anlar. Monica ve Chandler, hastanede birçok yeri denedikten sonra birlikte olur. Rachel nihayet güzel kızını kucağına alır ve ...
The One Where No One Proposes
Bölüm 1
/The One Where No One Proposes
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2002
Rachel Green (dizinin oyuncusu JENNIFER ANISTON), Ross'un bebeğini doğurduktan kısa bir süre sonra kendisini ona evlilik teklif etmeyi planlayan Ross Geller (dizinin oyuncusu DAVID SCHWIMMER) yerine bir yanlış anlaşılma sonucu Joey Tribbiani (dizinin oyuncusu MATT LEBLANC) ile nişanlı bulur. Phoebe Buffay (dizinin oyuncusu LISA KUDROW) Rachel ile konuşup evlenme teklif edenin Ross olduğunu zann...
The One Where Emma Cries
Bölüm 2
/The One Where Emma Cries
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2002
Joey, yanlışlıkla Rachel'a evlilik teklif ettiği için Ross'a kendini affettirmeye çalışır fakat bu boşa çabanın ardından biri hastanelik olur. Yorgunluktan bitap düşen Rachel umutsuzca bebek Emma'nın durmak bilmeyen ağlamasına bir çözüm arar.
The One With The Pediatrician
Bölüm 3
/The One With The Pediatrician
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2002
Rachel bebeği Emma'nın çocuk doktorunu gece gündüz arayınca doktor artık onları görmek istemez. Rachel, eski doktor yerine Ross'un çocukluk doktorunu aramak isteyince Ross rahatsız olur çünkü hâlâ aynı doktora gidiyordur. Chandler Tulsa, Oklahoma'ya taşınmayı planlar fakat kariyerini düşünen Monica'nın hâlâ onunla gelmek isteyip istemeyeceği konusunda endişelenir. Joey ve Phoebe, çifte randevu ...
The One With The Sharks
Bölüm 4
/The One With The Sharks
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2002
Phoebe, müstakbel erkek arkadaşı Mike'ı (konuk oyuncu PAUL RUDD) kaybetmekten korkar ve Ross'un aptalca yorumları özgüvenini yerle bir eder. Chandler ise iş için Tulsa, Oklahoma'ya gider. Monica sürpriz yaparak Chandler'ı otel odasında ziyaret eder ve Chandler'ın köpek balığı fetişi olduğunu zanneder. Joey, randevuya çıktığı kadın kendisiyle yattığını hatırlamayınca sinirlenir.
The One With Phoebe's Birthday Dinner
Bölüm 5
/The One With Phoebe's Birthday Dinner
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2002
Phoebe ve Joey, şık bir restoranda Phoebe'nin doğum gününü kutlamak için arkadaşlarını beklerken Rachel yeni doğmuş bebeğini bakıcıyla bırakmaktan korktuğu için geç kalır. Monica ve Chandler da Chandler'ın sigara içme dürtüsü konusunda kavga ettikten sonra diğer dürtülere teslim olur ve geç kalırlar. Rachel, Ross, Monica ve Chandler gecikmeye devam ederken, açlıktan ölmek üzere olan Phoebe ve J...
The One With The Male Nanny
Bölüm 6
/The One With The Male Nanny
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2002
Emmy ödüllü komedi dizisinin 200. bölümünde kıskanç Ross, Rachel Emma için fazla hassas erkek dadı Sandy'yi (FREDDIE PRINZE JR - "Scooby Doo", "Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum") işe alınca bu durumla alay eder. Bu sırada Phoebe, yeni erkek arkadaşı Mike (konuk oyuncu PAUL RUDD) ve ziyarete gelen eski erkek arkadaşı David (konuk oyuncu HANK AZARIA) arasında bir seçim yapmak zorundadır. Chandler...
The One With Ross's Inappropriate Song
Bölüm 7
/The One With Ross's Inappropriate Song
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2002
Monica'nın eski sevgilisi dairesini satmaya karar verince Chandler, Joey'yi birlikte evi gizlice incelemeye ikna eder. Monica'nın eski erkek arkadaşıyla seks yaptığını gösteren bir video kaset bulduğunu düşünen ikili dehşete düşer. O sırada Ross, kazara "Baby Got Back" şarkısının müstehcen sözlerinin Emma'yı uyutmanın tek yolu olduğunu fark eder fakat bunu Rachel'a anlatmaya cesaret edemez. Pho...
The One With Rachel's Other Sister
Bölüm 8
/The One With Rachel's Other Sister
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2002
Şükran Günü'nden önceki gece Rachel'ın kendini beğenmiş küçük kardeşi Amy (CHRISTINA APPLEGATE - "Jesse," "Married... With Children"), herkesin Şükran Günü yemeğini patavatsız gözlemleriyle mahveder. Rachel ve Ross'un ölmesi durumunda Rachel'ın bebeğine onun bakmasını istemediği öğrenen Amy sinirlenir. Evlat edinme konusunda çok iyi bir seçenek olarak değerlendirilmeyen Chandler da bu duruma kı...
The One With Rachel's Phone Number
Bölüm 9
/The One With Rachel's Phone Number
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2002
Rachel ve Phoebe bir gece dışarı çıkar. Rachel ani bir kararla restoranın müdavimi olan bir yakışıklıya numarasını verince onun Ross evdeyken arayacağını düşünerek endişelenir. Phoebe ve Rachel'ın dışarıda olduğu sırada, Phoebe'nin erkek arkadaşı Mike (konuk oyuncu PAUL RUDD) Ross'un bebek bakmasına yardımcı olur ve ikili konuşacak ortak bir konu bulmaya çalışır. Hâlâ Tulsa'da çalışmakta olan C...
The One With Christmas In Tulsa
Bölüm 10
/The One With Christmas In Tulsa
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2002
Chandler, işleri vaktinde yetiştirebilmek için Noel zamanı Tulsa'da kalmak zorundadır. Chandler'ın yanında güzel iş arkadaşı Wendy'nin (SELMA BLAIR - "Legally Blonde") olduğunu öğrenen Monica, kafasında felaket senaryoları kurar. Chandler çalıştığı sırada, arkadaşlarıyla geçirdiği önceki bayramlardan utanç verici anları hatırlar.
The One Where Rachel Goes Back To Work
Bölüm 11
/The One Where Rachel Goes Back To Work
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2003
Bebeği Emma'yı göstermek için işyerine giden Rachel, kendisi doğum iznindeyken onun işlerini yapan yakışıklı geçici eleman Gavin'e (DERMOT MULRONEY - "About Schmidt") rastlayınca şaşırır. İkilinin inatlaşması sonucu Rachel daha sonra pişman olabileceği hızlı bir karar verir. Joey, oynadığı gündüz kuşağı dizisinde Phoebe'ye figüran olarak iş bulur fakat Phoebe sette ortalığı birbirine katar. İst...
The One With Phoebe's Rats
Bölüm 12
/The One With Phoebe's Rats
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2003
Rachel işyerindeki yeni yakışıklı rakibi Gavin'in (konuk oyuncu DERMOT MULRONEY), kendi doğum günü partisine davet edildiğini öğrenince sinirlenir. O sırada Ross, şehvet düşkünü Joey'yi Emma'nın yeni güzel dadısı Molly'den (MELISSA GEORGE - "Thieves") uzak tutmaya çabalar. Phoebe, erkek arkadaşı Mike'ı (konuk oyuncu PAUL RUDD) mutfak dolabında doğan bebek farelere bakmaya yardım etmesi için ikn...
The One Where Monica Sings
Bölüm 13
/The One Where Monica Sings
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2003
Rachel yakışıklı iş arkadaşı Gavin (konuk oyuncu DERMOT MULRONEY) hakkındaki karmaşık duygularını çözmeye çalışırken Ross onu kıskandırmak için Chandler'dan güzel kadınlarla tanışmasına yardım etmesini ister. Bu sırada Phoebe, Monica'yı karaokeye davet ettiği için pişmanlık duyar çünkü Monica mikrofonu eline alıp alkışların tadını çıkarırken seyircilerin, elbisesinin içini görebildiği için alkı...
The One With The Blind Dates
Bölüm 14
/The One With The Blind Dates
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2003
Joey ve Phoebe, Ross ve Rachel'a berbat randevular ayarlayarak ikilinin birbirlerinin değerini anlayacağını ve barışacağını umar. Rachel'ın randevuya çıktığı adam acınacak haldeki eski restoran sahibi Steve'dir (konuk oyuncu JON LOVITZ - "Saturday Night Live"). O sırada yumurtlama döneminde olan Monica, Chandler ile yakınlaşmak ister fakat ikili Emma'ya bakıcılık yapıyordur ve bebek yalnız kald...
The One With The Mugging
Bölüm 15
/The One With The Mugging
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2003
Önemli bir rol için seçmelere katılan Joey, rol arkadaşı olacak meşhur ve kendini beğenmiş aktör Leonard'ı (JEFF GOLDBLUM - "Jurassic Park") etkilemek için sıradışı bir oyunculuk yöntemi geliştirir. Ross, çocukken kendisini soyan kişinin kimliğini öğrenince dehşete düşer. İşsiz ve fazla seçeneği olmayan Chandler, bir ayakkabı firmasında stajyer olarak çalışmayı kabul eder fakat genç stajyerler ...
The One With The Boob Job
Bölüm 16
/The One With The Boob Job
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2003
Phoebe erkek arkadaşı Mike'a (konuk oyuncu PAUL RUDD) yanına taşınmasını teklif eder fakat evli bir çift gibi yaşamaya bu kadar yaklaşmak ilişkilerinde problem çıkarır. Monica ve Chandler para sıkıntısı çektiği için Monica, Joey'den büyük miktarda borç ister. Fakat hiçbir şeyden haberi olmayan Chandler da arkadaşından para isteyince, Joey yanlışlıkla Monica'nın güvenini boşa çıkarır ve saçma bi...
The One With The Memorial Service
Bölüm 17
/The One With The Memorial Service
Yayın Tarihi: 13 Mart 2003
Chandler şakasına Ross'un mezunlar derneği internet sitesinde Ross hakkında saçma sapan bir biyografi paylaşınca Ross da onun için aynı şeyi yaparak misilleme yapar. İki arkadaş arasında bir internet savaşı başlar. Zayıf iradeli Phoebe, Mike (konuk oyuncu PAUL RUDD) ile ilişkisi bitince Monica'dan onunla görüşmesini engellemesini ister ve Monica görevini fazla ciddiye alır.
The One With The Lottery
Bölüm 18
/The One With The Lottery
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2003
Büyük ikramiyeyi kazanmayı uman arkadaşlar paralarını birleştirerek bir sürü piyango bileti alır. Arkadaşlar ikramiyeyi kazanınca parayla ne yapacakları konusunda kavga eder ve Monica, sadece kendisi ve Chandler için bilet alarak herkesi sinirlendirir. Kavgadan sıkılan Phoebe, herkesin biletinin içinde olduğu kaseyi alır ve balkondan atmakla tehdit eder. Arkadaşlar barışır fakat bir güvercin Ph...
The One With Rachel's Dream
Bölüm 19
/The One With Rachel's Dream
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2003
Oynadığı pembe dizide bir kadına derinden âşık bir adamı canlandırması gerektiği için gergin olan Joey, Rachel ile prova yapar. Daha sonra Rachel, duygusal sahnenin çekimini izler ve o gece Joey ile ilgili şaşırtıcı bir rüya görür. Chandler, Monica'ya sürpriz yapmak için Vermont'ta bir otelde iptal edilemeyen bir rezervasyon yaptırır. Ne yazık ki Monica işiyle meşguldür, o yüzden romantik kaçam...
The One With The Soap Opera Party
Bölüm 20
/The One With The Soap Opera Party
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2003
Ross, Charlie Wheeler (konuk oyuncu AISHA TYLER - "Talk Soup") isimli güzellik abidesi bir paleontolog meslektaşıyla tanıştığı için çok heyecanlanır. Fakat Ross, onu "Days of Our Lives" ("Days of Our Lives" yıldızları KYLE LOWDER, MATTHEW ASHFORD, FARAH FATH ve ALEXIS THORPE kendilerini canlandırıyor) yıldızlarıyla tanıştırmak için Joey'nin çatıda verdiği partiye götürdüğünde, Charlie eski erke...
The One With The Fertility Test
Bölüm 21
/The One With The Fertility Test
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2003
Normalde hep paleontologlarla beraber olan güzel ve zeki profesör Charlie (konuk oyuncu AISHA TYLER), aklı kıt Joey ile beraber olduğu için Ross acı çeker. Ross yine de çaresiz Joey'nin Charlie'yi etkilemek için zekiymiş gibi davranmasına yardım eder fakat sonuçlar beklediği gibi olmaz. Chandler ve Monica'nın doğum kliniğine yaptığı gergin ziyaret, Chandler'ın sinir bozucu eski sevgilisi Janice...
The One With The Donor
Bölüm 22
/The One With The Donor
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2003
Doğal yollarla çocuk sahibi olamayacakları için hayal kırıklığına uğrayan Monica ve Chandler seçeneklerini değerlendirir. Chandler, hiçbir şeyden haberi olmayan yakışıklı iş arkadaşı Zack'i (JOHN STAMOS - "Full House," "Thieves") akşam yemeğine getirince, Monica ve Chandler potansiyel sperm donörüne utanç verici sorular sorar. Rachel, Phoebe ile alışveriş yaptığı sırada ona Joey'den hoşlandığı ...
The One In Barbados - Part I and Part II
Bölüm 23
/The One In Barbados - Part I and Part II
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2003
Ross, Barbados'taki bir konferansta açılış konuşması yapacağı için çok heyecanlıdır. İkinci kısımda, geldiklerinden beri ilk kez güneş açmasına rağmen herkes Ross'un bilim insanı arkadaşları tarafından büyük beğeni toplayan konuşmasına katılır. Daha sonra Monica ve Mike (konuk oyuncu PAUL RUDD), Chandler'ı endişelendiren fakat Phoebe'yi tahrik eden son derece rekabetçi ve uzun süren bir masa te...
The One After Joey and Rachel Kiss
Bölüm 1
/The One After Joey and Rachel Kiss
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2003
Ross'un açılış konuşmasından sonra hâlâ Barbados'ta olan arkadaşların karşısına birçok ikilem çıkar. Ross, hâlâ Joey ile birlikte olan Charlie'yi öper. Joey ve Rachel da öpüşür fakat bunu Ross'a nasıl söyleyeceklerini bir türlü bilemezler. Phoebe'nin eski erkek arkadaşı Mike, bir başkasıyla ilişkisi olmasına rağmen adaya gelir ve Phoebe'ye evlenme teklif eder. Monica'nın saçı nem yüzünden fazla...
The One Where Ross is Fine
Bölüm 2
/The One Where Ross is Fine
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2003
Rachel, Joey ve Charlie (konuk oyuncu AISHA TYLER), Ross'un dairesine herkesi huzursuz eden bir akşam yemeğine gider fakat Ross'un kendinden beklenmeyen şekilde aşırı içki içip gülerek şarkılar söylemesi arkadaşları endişelendirir. O sırada Chandler, Monica ile sevimli bir çocuğu evlat edinen bir çifti ziyaret eder ve burada affedilemez bir davranışta bulunur. Artık büyümüş de küçülmüş üçüzlerl...
The One With Ross's Tan
Bölüm 3
/The One With Ross's Tan
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2003
Rachel ile ilk defa birlikte olmaya hazırlanan özgüvenli Joey her zamanki gibi kendinden emindir. Fakat Joey, çok geçmeden alışılmadık bir şekilde beceriksizleşir ve Rachel da kendisini rahatsız hisseder. Chandler ve Monica'nın arkadaşlıktan sevgililiğe nasıl bu kadar kolay geçiş yaptığını merak ederler. O sırada Monica ve Phoebe'nin sinir bozucu arkadaşı Amanda (JENNIFER COOLIDGE - "Best in Sh...
The One With The Cake
Bölüm 4
/The One With The Cake
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2003
Emma'nın ilk doğum günü partisinde, Rachel partiye katılabilmeleri için Monica ve Chandler'ı uzun süredir bekledikleri Vermont gezisini ertelemeye ikna eder. Fakat bebek uyuyakalıp eve gelen pasta müstehcen olunca sorunlar ortaya çıkar. Rachel'a yardım etmeye giden Ross, onlar doğru pastayla eve dönene kadar herkesi evde tutma görevini Joey'ye verir.
The One Where Rachel's Sister Baby-sits
Bölüm 5
/The One Where Rachel's Sister Baby-sits
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2003
Rachel sinir bozucu ve kendini beğenmiş küçük kardeşi Amy'nin (Friends'deki önceki performansıyla Emmy ödülü alan konuk oyuncu CHRISTINA APPLEGATE) davranışlarında nihayet büyük bir değişiklik olacağını düşünmektedir. Amy'nin daha sorumluluk sahibi bir birey olmasına yardım etmek isteyen Rachel, Ross'un karşı çıkmasına rağmen Emma'ya bakıcılık yapmasına izin verir. Çok geçmeden verdiği bu karar...
The One With Ross's Grant
Bölüm 6
/The One With Ross's Grant
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2003
Ross, Nobel ödüllü zeki bilim adamı Dr. Benjamin Hobart ile (Oscar adayı GREG KINNEAR - "As Good As It Gets", "Talk Soup") saygın bir paleontoloji bursu konusunda görüşeceği için heyecanlıdır. Maalesef Hobart aynı zamanda Charlie'nin (konuk oyuncu AISHA TYLER - "Talk Soup") takıntılı eski erkek arkadaşıdır. Hobart, Charlie'den ayrılması şartıyla bursu Ross'a teklif eder. O sırada Phoebe, yaptığ...
The One With The Home Study
Bölüm 7
/The One With The Home Study
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2003
Monica ve Chandler, evlatlık kurumunda çalışan ve anne baba olmaya uygun olup olmadıklarına karar verecek olan Laura'nın (MARIA PITILLO) ziyaretine gergin bir şekilde hazırlanır. Laura, aynı binada yaşayan ahlaksız adam Joey ile ilişki yaşadığını ve Joey'nin bir daha onu aramadığını söyleyince gergin çifti daha da korkutur. O sırada Phoebe ve Mike (konuk oyuncu PAUL RUDD) küçük bir düğün yapıp ...
The One With The Late Thanksgiving
Bölüm 8
/The One With The Late Thanksgiving
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2003
Monica, ekip için harika bir Şükran Günü ziyafeti hazırlar fakat herkes gecikince sinirden deliye döner. Ross ile Joey önce buz hokeyi maçına gider, Phoebe ile Rachel ise Emma'yı gizlice bir bebek güzellik yarışmasına sokar. Monica, kurt gibi acıkan arkadaşlarının eve girmesine izin vermeyince daha büyük sorunlar ortaya çıkar.
The One With The Birth Mother
Bölüm 9
/The One With The Birth Mother
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2004
Monica ve Chandler gergin ve bir o kadar da heyecanlı bir şekilde, bebeğini kendilerine evlatlık vermeyi düşünen hamile genç kadın Erica Simmons (konuk oyuncu ANNA FARIS - "Korkunç Bir Film") ile tanışmak için Teksas'a gider. Monica ve Chandler, Erica'yı sever ve Erica da onları sever. Tek sorun, evlat edinme kurumundaki bir karışıklık yüzünden Erica'nın, Monica'nın rahibe ve Chandler'ın doktor...
The One Where Chandler Gets Caught
Bölüm 10
/The One Where Chandler Gets Caught
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2004
Chandler'ın mesai saatleri içinde güzel bir kadının arabasına bindiğini gören Phoebe ve Rachel onu takip eder ve onun kadınla büyük bir banliyö evine girdiğine tanık olur. Chandler'ın Monica'yı aldattığından endişelenen ikili, Monica'ya durumu anlatır ve kadının aslında emlakçı olduğunu öğrenir. Monica ve Chandler aslında gizlice ev arıyordur ve en yakın arkadaşlarına şehirden ayrılacaklarını s...
The One Where The Stripper Cries
Bölüm 11
/The One Where The Stripper Cries
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2004
Joey, gerçek sunucusu DONNY OSMOND'ın sunduğu "The $100,000 Pyramid" adlı bilgi yarışmasına ünlü yarışmacı olarak katılır fakat Joey'nin zekâ seviyesi yüzünden partneri para ödülünü alamaz. Monica ve Rachel, Phoebe'nin bekârlığa veda partisi için görmeden çirkin bir striptizci olan Roy'u (DANNY DeVITO - "Taxi") tutar. Üniversite buluşmasına katılan Chandler ve Ross, okul yıllarında ikisinin de ...
The One With Phoebe's Wedding
Bölüm 12
/The One With Phoebe's Wedding
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2004
Bu özel bölümde Phoebe'nin düğününü planlayan Monica etrafındaki herkesi delirtince Phoebe, Monica'yı işten atar. Phoebe'nin özel günü teslimatlar ters gidince mahvolur ve kar fırtınası planların değişmesine sebep olur. Phoebe'nin hapisteki babası düğüne gelemeyince yerine geçen Joey, rolünü fazla ciddiye alır. Chandler ve Ross, son dakika gelemeyeceği anlaşılan sağdıç yerine kendilerini seçmes...
The One Where Joey Speaks French
Bölüm 13
/The One Where Joey Speaks French
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2004
Monica ve Chandler, doğuracağı bebeği evlat edinmek istedikleri Erica'ya (konuk oyuncu ANNA FARIS - "Korkunç Bir Film 3") New York'u gezdirir. Bu sırada ikili, bebeğin biyolojik babasının kendi babasını kürekle öldüren bir katil olabileceği gibi ilginç bilgiler öğrenir. O sırada Ross ve Rachel, Rachel'ın iğneleyici babası Dr. Green (konuk oyuncu RON LEIBMAN - "Norma Rae") kalp krizi geçirince y...
The One With Princess Consuela
Bölüm 14
/The One With Princess Consuela
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2004
Bir restorana iş görüşmesine giden Rachel yan masada patronunun yemek yediğini görünce ne yapacağını şaşırır. Phoebe evlendikten sonra ismini daha egzotik bir isimle değiştirmeyi düşünür. Monica ve Chandler yeni bir ev almak isteyince Joey, kendisini terk edilmiş hisseder ama evi satan çiftin büyümüş de küçülmüş 8 yaşındaki kızı Mackenzie (DAKOTA FANNING - "The Cat in the Hat") Joey'yi teselli ...
The One Where Estelle Dies
Bölüm 15
/The One Where Estelle Dies
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2004
Rachel'ın herkesi şaşırtan haberinden sonra Ross onun eski işini geri almak için gizlice plan yapar. Joey, arkadaşlarının hayatlarındaki değişikliklerden fazlaca gerilince Phoebe, Joey'nin menajerinin öldüğünü ona söylemez. Monica ve Chandler, yeni evlerinin yanında satışa çıkarılan eve göz atarken şaşırtıcı bir keşifte bulunurlar.
The One With Rachel's Going Away Party
Bölüm 16
/The One With Rachel's Going Away Party
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2004
Rachel Paris'e gitmeye hazırlanırken ekip bir veda partisi düzenler. Rachel, herkesle aynı anda vedalaşmak yerine hepsiyle tek tek görüşerek onlara veda eder. Rachel'ın veda etmediği arkadaş sinirlenir. Bu sırada Monica, Chandler ile banliyödeki yeni hayatları için hazırlanırken katı emirler yağdırır ve gelecekteki çocuklarının annesi aşırı hamile Erica'ya (konuk oyuncu ANNA FARIS) göz kulak ol...
The Last One , Part 1 and Part 2
Bölüm 17
/The Last One , Part 1 and Part 2
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2004
Friends'in espriyle ve acı tatlı duygularla dolu final bölümünde Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler ve Ross hayatlarının bir sonraki macerasına atılır. Altı arkadaş, yetişkinliğe olan yolculukta karşılarına çıkan her şeye beraber göğüs germiştir. Beraber son günlerini geçirirlerken, hiç unutmayacakları anlarda bir son dakika sürpriziyle karşılaşırlar. Ekip, gelecek hakkında büyük kararlar v...