Game of Thrones

6. Sezon

Kırmızı Kadın
Bölüm 1
/Kırmızı Kadın
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2016
Sir Davos, güvendiği birkaç kişiyle birlikte Kara Kale'den çıkmanın yolunu arar. Tyrion, Meereen'in sorunlarını çözmeye çalışır.
Ev
Bölüm 2
/Ev
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2016
Tyrion,Daenerys'in ejderhalarıyla ilgili bir karar verir.Ramsay,kontrolü eline almanın vakti geldiğini düşünür.Sir Davos,Melisandre'den yardım ister.
Yemin Bozan
Bölüm 3
/Yemin Bozan
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2016
Tommen, Margaery ve annesinin günahlarıyla ilgili yüce serçe ile yüzleşir. Arya'nın eğitimi devam eder. Winterfell'e beklenmedik biri getirilir.
Yabancının Kitabı
Bölüm 4
/Yabancının Kitabı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2016
Meereen'de barış sağlamak isteyen Tyrion, diplomatik yollara başvurur. Cercei ve Jamie, Yüksek Serçe'den kurtulmak için plan yapar.
Kapı
Bölüm 5
/Kapı
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2016
Tyrion, barışı sağlamak için müttefik arar. Bran, geçmişle ilgili gerçekleri öğrenmeye devam eder. Arya'ya kendini kanıtlaması için bir şans verilir.
Kanımın Kanı
Bölüm 6
/Kanımın Kanı
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2016
Bran yeni bir müttefik bulurken, Arya verdiği kararlar sonucunda kendini korumak için harekete geçer. Gilly, Sam'in ailesi ile tanışır.
Kırık Adam
Bölüm 7
/Kırık Adam
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2016
Jon ve sansa kuzeyde müttefik toplarken Jamie ise Nehirova'ya ulaşmıştır.Leydi Tyrell, Margaery'nin ısrarı ile kral topraklarından ayrılır.
Hiç Kimse
Bölüm 8
/Hiç Kimse
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2016
Nehirova'daki Jaime, ne yapacağına karar vermeye çalışır. Tyrion'ın planları sonuç vermeye başlamıştır. Arya, yeni bir sınavla karşı karşıyadır.
Piçlerin Savaşı
Bölüm 9
/Piçlerin Savaşı
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2016
Jon Snow ve ordusu, Winterfell'i geri alabilmek için Bolton hanedanı ile büyük bir savaşa girer...
Kış Rüzgarları
Bölüm 10
/Kış Rüzgarları
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2016
(SEZON FİNALİ) Yargılanmak üzere büyük Baelor Septi'ne çağırılan Cercei'nin başka planları vardır. Deanerys'in hazırlıkları tamamlanmak üzeredir.