Bölüm 1
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2014
Savastano klanıyla Salvatore Conte önderliğindeki rakip arasında anlaşmazlık, Don Pietro Savastano'nun adamlarını Conte'nin evine ateş etmesini emretmesiyle sonuçlanır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2014
Genny başka bir klanla çatışma yarattığında, Pietro onu sınava sokma zamanının geldiğine karar verir ve Ciro'ya kendisine rehberlik etmesini ister.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2014
Pietro hapiste olmasına rağmen, müdürle bir savaşa girer. Klanını ittifaklar kurmaya yönlendirir ve aynı zamanda yeğenine yardım etmeye çalışır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2014
Afrika uyuşturucu satıcıları klandan daha fazla bir oran ister ancak Don Pietro zorlu oynamaktadır. Bu arada, Genny'nin cesareti tekrar test edilir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2014
Imma ve Genny, Musi'den nakit para almak için Milano'ya giderler, ancak Musi, onların yatırımlarını kendi kullanımı için tüketmiştir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2014
Ciro, şimdi Ruslar ile çim savaşında olan Conte ile barışmak için İspanya'ya gider. Conte'nin şartı: Ciro'nun onlarla anlaşma yapmasıdır ancak Ruslar oyun oynamayı sever.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2014
Imma yeni stratejisini açıklamak için aileyi biraraya toplarken baskı git gide artar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2014
Ciro, Genny'nin klanının ticaret konularını rahatsız edici bir şekilde yönetmesini sağlayacak bir siyasi fırsatı değerlendirdiğini düşünmektedir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2014
Genny çeteyi parlak bir geleceğe yöneltmeyi planlamaktadır ancak Ciro, Salvatore Conte'nin sağ kolunu öldürmek için birini göndererek bunu durdurmaya çalışır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2014
Conte, Tonino cinayetinden intikam almak için Napoli'ye döndüğünde, kan dökülmeye başlar. Ciro onu rahatsız etmeye çalışırken, Daniele'nin hayatı dengede tehlikede kalmaya devam eder.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2014
Savastanos'un rakipleri Conte'nin çevresinde toplandıkça; Genny, genç destekçilerinin eski teğmenlerle çakışması nedeniyle bir sürü sorun ile karşı karşıyadır.