La valla
2045 yılındayız. Batı ülkelerinin geri kalanı gibi İspanya da doğal kaynak yetersizliğiyle sonuçlanan bir sürecin ardından bir diktatörlük rejimine sürüklenmiş. Kırsal alanda yaşamak imkansızdır; şehirde ise güçlüler ve geri kalanların yaşam alanlarını ikiye ayıran bir tür çit inşa edilmiştir. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Yeni Bir Dünya
Bölüm 1
/Yeni Bir Dünya
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2020
Distopik bir Madrid'de tekrar buluşan bir aile, tehlikeyle karşı karşıyadır. Julia'nın istismar edilen küçük bir kızı kurtarma çabaları, vahim sonuçlara yol açar.
Kız Kardeşim Sara
Bölüm 2
/Kız Kardeşim Sara
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2020
Hugo, Marta'yı kurtarmak için gereken belgeleri alabilmek amacıyla Julia'dan ikiz kız kardeşi Sara'nın yerine geçmesini ister. Polis, Mérida'nın katilini arar.
Kayıp Çocuklar
Bölüm 3
/Kayıp Çocuklar
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2020
Alma, ciddi sonuçları olmasına rağmen çocuklar üzerinde yaptığı tıbbi deneylere devam eder. Julia, yaşadığı kaybın ardından yas tutar. Álex yeni bir arkadaş edinir.
Ten Teması
Bölüm 4
/Ten Teması
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2020
Çılgına dönen Hugo ve Julia, CIM'de keşfettikleri durum hakkında Luis ile yüzleşir. Bunun üzerine Alma, zaman kaybetmeden olayı örtbas etmeye çalışır.
Masumlar
Bölüm 5
/Masumlar
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2020
Emilia, kaçması için Julia'ya yalvarır. CIM soruşturma geçirirken Alma, Hugo'ya bir sürpriz getirir. Daniela, bir bebeği babasıyla buluşturmak için yardım ister.
Kolay Hedefler
Bölüm 6
/Kolay Hedefler
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2020
Alma'nın aldığı terfiyi kutlamak için verdiği büyük partide Luis, gizli bir hükümet planıyla ilgili uyarılır. Hugo, şoke edici bir şey keşfeder.
Aile Meselesi
Bölüm 7
/Aile Meselesi
Yayın Tarihi: 01 Mart 2020
Yas tutan Luis, hükümet hakkında ağır suçlamalar ortaya atan hamile bir kadına yardım etmek için elinden geleni yapar. Alma, başkanla buluşur.
Kimsesiz Çocuk
Bölüm 8
/Kimsesiz Çocuk
Yayın Tarihi: 08 Mart 2020
Sergio'nun Sektör 2 ziyareti, şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkarır. Enrique, Alma'ya Luis'in çok fazla soru sorduğunu söyler. Bunun üzerine Alma, kocasıyla yüzleşir.
Kim Olduğunu Hatırla
Bölüm 9
/Kim Olduğunu Hatırla
Yayın Tarihi: 15 Mart 2020
Julia ve Hugo, Sergio'nun anne babasıyla görüşmesi için Luis'e yalvarır. Marta'nın ona gösterilen bazı yüzleri tanımasının ardından, Álex ve Emilia bir plan yapar.
Karanlık Bölge
Bölüm 10
/Karanlık Bölge
Yayın Tarihi: 22 Mart 2020
Manuela, işe giderken bindiği otobüste rahatsız edici bir olay yaşar. Kayıp çocukların aileleri buluşmaya devam ederken Emilia'ya gözdağı verilir.
İki Kişilik Yalnızlık
Bölüm 11
/İki Kişilik Yalnızlık
Yayın Tarihi: 29 Mart 2020
Iván hastalanınca Alma, Alejo'dan onu iyileştirmek için ne gerekiyorsa yapmasını talep eder. Fernando, Emilia'nın ona oğluyla ilgili söylediklerine inanmakta zorlanır.
Konuşma
Bölüm 12
/Konuşma
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2020
Başkan, Luis'den önemli ancak yanıltıcı bir konuşma yapmasını ister. Hugo'nun yardımıyla Julia, Manuela'yı kurtarmaya çalışırken büyük bir risk alır.