Moon Knight
Moon Knight, Oscar Isaac’in canladırdığı Steven Grant isimli çoklu kişilik bozukluğundan müzdarip bir adamın hikayesini anlatıyor. Bushman adında bir terörist tarafından öldürülen eski CIA ajanı Marc Spector, Mısır Ay Tanrısı Konshu tarafından Grant’in bedeninde hayata döndürülmüştür. Kendi halinde bir adam olan Grant, Spector’ın eski düşmanları peşine düşmüşken hem Spector ile karmaşık kimlik bozukluğunu hem de eski Mısır Tanrıları arasındaki ölümcül bir sırrı çözmenin yolunu bulmak zorundadır.
Japon Balığı Sorunu
Bölüm 1
/Japon Balığı Sorunu
Yayın Tarihi: 30 Mart 2022
Sıradan bir işte çalışan yumuşak huylu bir adam olan Steven Grant, içinde yaşayan bir alter ortaya çıkmaya başlayınca hayatının kendisine ait olmayabileceğinden şüphelenmeye başlar.
Takım Elbiseyi Çağır
Bölüm 2
/Takım Elbiseyi Çağır
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2022
Steven, hayatının kendisine ait olmayabileceği gerçeğinden sarsılırken, tanrıların savaşı ufukta belirirken geçmişten gizemli bir ortak ortaya çıkar.
Dostu Tipi
Bölüm 3
/Dostu Tipi
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2022
Marc ön planda ve Harrow Ammit'in mezarının yakınındayken, Marc'ın Kahire'ye gitmesi ve Layla ve Steven'la olan farklılıklarını görevlerini tehlikeye atmadan bir kenara bırakması gerekiyor.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Doğaüstü tehditler onları durdurmaya çalışırken, Marc ve Steven dengeyi bulmalıdır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2022