My Demon
Acımasız bir iblis, taş kalpli zengin bir kadınla yaptığı anlaşmanın ardından güçlerini kaybeder. Ancak yitirdiği becerilerinin ve kalbinin anahtarı bu kadında olabilir.
Sis İçinde Yaşamak
Bölüm 1
/Sis İçinde Yaşamak
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
Do Do-Hee, Jeong Gu-won ile tesadüfen çıktığı randevudan ayrılırken heyecanlandığını fark eder. Daha sonra, kurtarılmanın kontrata bağlı olduğu bir saldırının kurbanı olur.
Herkesin Kalbinde Bir Şeytan Vardır
Bölüm 2
/Herkesin Kalbinde Bir Şeytan Vardır
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2023
Anlaşılmaz şekilde gücünü kaybeden Gu-won, eski hâline geri dönmesinin anahtarının Do-hee'de olabileceğini öğrenir. Ancak becerilerini geri kazanma çabaları geri teper.
Bir Şeytanla İş Birliği Yapmak
Bölüm 3
/Bir Şeytanla İş Birliği Yapmak
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2023
Yeni bir saldırıya uğrayan Do-hee, iblis olduğunu itiraf etmesine rağmen Gu-won'dan koruması olmasını ister. Yakın birinin ani ölümü, Do-hee'yi şüphelendirir.
Tatlı Ama Ölümcül
Bölüm 4
/Tatlı Ama Ölümcül
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2023
Gu-won kendisine evlenme teklif eden Do-hee'yi geri çevirir. Daha sonra, Ju Cheon-suk'un ölümünü araştırması için onu görevlendirir ancak beklenmedik bir durumla karşılaşır.
Sadece Sen
Bölüm 5
/Sadece Sen
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2023
Dramatik bir kurtarışın ardından Gu-won ve Do-hee, birbirlerine karşı karmaşık duygular beslemeye başlar. Sonrasında Do-hee evlenecek bir adam bulmaya çalışınca Gu-won sinir olur.
Çarkıfeleğe Doğru
Bölüm 6
/Çarkıfeleğe Doğru
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2023
Gu-won, Do-hee'nin hayatını kurtardıktan sonra genç kadın peşi sıra evlilik teklifleri alır. Do-hee bu tekliflerden birini kabul eder ancak düğünde tehlikeli bir yüzle karşılaşır.
Kirlenmiş İlişkiler
Bölüm 7
/Kirlenmiş İlişkiler
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2023
Birlikte yaşamaya başlayan Do-hee ve Gu-won, yeni evli bir çift olarak sancılı bir dönemden geçer. Ju Seok-hoon, Gu-won'un insan olmayabileceğinden şüphelenmeye başlar.
Kaderi Belirleyen Seçim
Bölüm 8
/Kaderi Belirleyen Seçim
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2023
Gu-won'un aniden saldırıya uğramasının ardından Do-hee, onun hayatını kurtarmak için uğraşır ve hayatı giderek daha tehlikeli bir hâl alırken sürpriz bir kariyer değişikliği yapar.
Gerçekler Ortaya Çıktığında
Bölüm 9
/Gerçekler Ortaya Çıktığında
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2023
Do-hee ve Gu-won arasında nihayet bir aşk filizlenirken Gu-won, güçlerinde tuhaf bir değişim yaşamaya başlar. Üstelik tüm bunlar, daha büyük bir tehdit giderek yaklaşırken olur.
Kabuğunu Kırmak
Bölüm 10
/Kabuğunu Kırmak
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2023
Başına gelecekleri öğrenen Gu-won kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır. Ama tam Do-hee ile birlikte ritüellerini hazırladıkları sırada hedef hâline gelir.
Uğursuz Bir Cennet
Bölüm 11
/Uğursuz Bir Cennet
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2024
Gu-won, Do-hee'yi ölümden döndürünce gücüne geri kavuşur ama yan etkiler baş gösterir. Kaybedecek vakitleri olmayan ikili, saldırıyı kimin düzenlediğini araştırmaya başlar.
Yıkımın Kurtarıcısı
Bölüm 12
/Yıkımın Kurtarıcısı
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2024
Gu-won'un geçmiş hayatıyla ilgili bir rüya, Do-hee'yle olan trajik bağını ortaya çıkarır. Bir ölüm haberi alan ikilinin Noh ailesiyle ilgili şüpheleri daha da derinleşir.
Geçmiş ve İlk Günah
Bölüm 13
/Geçmiş ve İlk Günah
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2024
Gu-won, birlikte mutluluğu tattığı Do-hee'nin çözümlenmemiş bir travması olduğunu fark eder. İkili daha sonra, gerçek niyetinden habersiz oldukları Noh Suk-min'le akşam yemeği yer.
Kişisel Cehennemimiz
Bölüm 14
/Kişisel Cehennemimiz
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2024
Gu-won, Suk-min ile korkutucu bir yüzleşme yaşayan Do-hee'nin yardımına koşar. Ancak Suk-min'in Cheon-suk hakkındaki açıklaması Do-hee'yi rahatsız eder.
Kaderin Sonu
Bölüm 15
/Kaderin Sonu
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2024
Polis Suk-min'in cesedini bulamayınca endişe verici bir olasılık belirir. Gu-won hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca Do-hee duygularını saklamaya çalışır.
Kişisel Cennetimiz
Bölüm 16
/Kişisel Cennetimiz
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2024
Do-hee, acı kaybından sonra âdeta taşlaşmış gibidir. Gu-won dönsün diye her şeyi göze alır ve aşkı için bir Noel dileğinde bulunur. Noh Suk-nyeo da bu dileği duyar.