Penny Dreadful
Viktorya dönemi Londra'sının karanlık sokaklarında geçen bu korku dizisi, Dracula, Frankenstein, Dorian Gray ve diğerlerinin iç içe geçen klasik hikayelerini anlatıyor.
Gece İşi
Bölüm 1
/Gece İşi
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2014
Londra, 1891. Kaşif Sir Malcolm Murray ve güzeller güzeli Vanessa Ives, polisin elindeki seri cinayetlerin arkasında daha karanlık bir şeylerin döndüğünden eminlerdir.
Ruh Çağırma
Bölüm 2
/Ruh Çağırma
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2014
Antik Mısır uzmanı Sir Ferdinand Lyle'ın evindeki partiye katılan Vanessa ve Sir Malcolm, burada yakışıklı ve esrarengiz Dorian Gray ile karşılaşırlar.
Diriliş
Bölüm 3
/Diriliş
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2014
Dr. Frankenstein geçmişiyle yüzleşirken Vanessa'nın hayalinde Mina'yı görmesi de grubun Fenton adlı vampir uşağını yakalamasını sağlar.
Yarım Dünya
Bölüm 4
/Yarım Dünya
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2014
Vanessa'nın Dorian Gray'e olan tutkusu artarken Van Helsing de, Sir Malcolm'un kızını pençesine alan hastalığa bir çare bulmak için çalışan Frankenstein'a katılır.
Kardeşten Yakın
Bölüm 5
/Kardeşten Yakın
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2014
Vanessa geçmişini ve sonuçta Mina'nın ortadan kaybolmasına yol açan olayları hatırlamaktadır.
Ölümün Bir Araya Getirebildikleri
Bölüm 6
/Ölümün Bir Araya Getirebildikleri
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2014
Sir Malcolm, Ethan ve Sembene, bir veba gemisinde Mina'yı ararlarken Van Helsing de, Dr. Frankenstein'a Mina'yı kaçıran yaratık hakkında daha fazla bilgi vermektedir.
Ele Geçirme
Bölüm 7
/Ele Geçirme
Yayın Tarihi: 22 Haziran 2014
Sir Malcolm, Ethan, Dr. Frankenstein ve Sembene, korku dolu dört hafta boyunca Vanessa'yı içindeki şeytanlardan kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar.
Yeni Sorun
Bölüm 1
/Yeni Sorun
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2015
Ethan, Londra'dan ayrılması gerektiğini düşünür. Dr. Frankenstein, Brona'yı canlandırmaya çalışır. Sör Malcolm, Vanessa'yı takip eden yeni bir kötülük bulur.
Verbis Diablo
Bölüm 2
/Verbis Diablo
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2015
Cadılar tarafından rahatsız edilen Vanessa, teselliyi Sör Malcolm'da arar. Scotland Yard Müfettişi Rusk, Denizci Pansiyonu Katliamı'ndan hayatta kalan tek kişiyi arar.
Karanlıktan Gelenler
Bölüm 3
/Karanlıktan Gelenler
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2015
Eskiye dönüş yapan bu bölümde Vanessa, Kesici Ebe ile tanışır. Ebe, Vanessa'ya gücünü kontrol etmeyi öğretir ve onu kendisini takip eden kötülükle ilgili uyarır.
Kutsal Yerlerdeki Kötü Ruhlar
Bölüm 4
/Kutsal Yerlerdeki Kötü Ruhlar
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2015
Lyle, Verbis Diablo kalıntılarının rahatsız edici bir hikaye anlattığını ortaya çıkarır. Müfettiş Rusk, Denizci Pansiyonundaki saldırıda hayatta kalan kişiyle görüşür.
Gök Kubbenin Üzerinde
Bölüm 5
/Gök Kubbenin Üzerinde
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2015
Hecate, annesine bir hediyeyle geri döner. Evelyn, yeni bir totem üzerinde çalışır. Vanessa, Ethan, Sör Malcolm, Sembene ve Lyle malikaneyi korurlar.
Büyük Korkular
Bölüm 6
/Büyük Korkular
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2015
Vanessa ve Ethan, Sör Malcolm'a trajik haberler verirler. Lavinia Putney, Yaratık ile karşılaşmaktan rahatsızlık duyar. Roper, Ethan'ın peşine düşer.
Küçük Akrep
Bölüm 7
/Küçük Akrep
Yayın Tarihi: 14 Haziran 2015
Londra'da güvende hissetmeyen Vanessa ve Ethan, Kesici Ebe'nin ıssız bozkırdaki kulübesine kaçarlar. Ancak, Vanessa'nın karanlık geçmişinden biri ortaya çıkar.
Memento Mori
Bölüm 8
/Memento Mori
Yayın Tarihi: 21 Haziran 2015
Yaratık, Lily'ye olan öfkesini Frankenstein'dan çıkarır. Müfettiş Rusk, Sör Malcolm'ın Ethan Chandler ile olan bağlantısını keşfeder.
Tek Rakibim Cehennem
Bölüm 9
/Tek Rakibim Cehennem
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2015
Londra'ya geri dönen Vanessa ve Ethan, Sör Malcolm'ın tehlikede olduğunu öğrenirler. Onu kurtarmak için her şeyi göze alan Vanessa, tek başına Evelyn ile savaşmaya gider.
Tennyson'ın Öldüğü Gün
Bölüm 1
/Tennyson'ın Öldüğü Gün
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2016
Ümitsizliğe düşen Vanessa doktora başvurur. Gizemli bir Amerikalı yerli, Sör Malcolm'u Afrika'da takip eder. Tekinsiz bir arkadaşı Victor'un ziyaretine gelir.
Yakındaki ve Uzaktaki Yırtıcılar
Bölüm 2
/Yakındaki ve Uzaktaki Yırtıcılar
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2016
Dr. Jekyll, Victor'a deliler üzerinde nasıl deneyler yaptığını gösterir. Dorian ve Lily, bir çırak kazanır. Vanessa, teselliyi zoolog Dr. Sweet'te arar.
İyi ve Kötü Bağlansın
Bölüm 3
/İyi ve Kötü Bağlansın
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2016
Vanessa ve Dr. Sweet yakınlaşır. Kaetenay ve Sör Malcolm, New Mexico boyunca Ethan'ın kanlı izini takip eder. Yaratık, karanlık geçmişe giden karanlık ipuçlarını izler.
Ot Sapı
Bölüm 4
/Ot Sapı
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2016
Dr. Seward'ı kendisini hipnotize etmeye ikna eden Vanessa, kötü güçlerin etrafını sardığı korkunç Banning kliniği deneyimini adeta yeniden yaşar.
Dünya Bizim Cehennemimiz
Bölüm 5
/Dünya Bizim Cehennemimiz
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2016
Kaetenay ve diğerleri tarafından çölde takip edilen Ethan, bir hesaplaşmayla karşı karşıyadır. Londra'da Victor, Jekyll'ın delilik tedavisinde büyük bir değişiklik yapar.
Hiçbir Hayvan Bu Kadar Vahşi Değildir
Bölüm 6
/Hiçbir Hayvan Bu Kadar Vahşi Değildir
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2016
Rusk, Ethan'a yaklaşırken Justine, Dorian ve Lily'nin arasını bozar. Vanessa, kendisini takip eden şeytana karşı kararlı bir yeni müttefik kazanır.
Cezir
Bölüm 7
/Cezir
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2016
Lily, kadınlar birliğini korkunç bir göreve gönderir. Vanessa, kaygı verici bir tercihte bulunur. Kaetenay'in kehanetleri, Ethan'ı kaderine sürükler.
Ölümsüz Gece
Bölüm 8
/Ölümsüz Gece
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2016
Ölümcül veba salgını Londra'yı kasıp kavururken, Lily'nin kaderi Victor tarafından belirlenmiştir. Ethan ise Vanessa'yı baştan çıkaran kötü güçlerle yüz yüze gelir.